FAQ

Hvem kan benytte kantinen? Vores kantine er forbeholdt Refshaleøens lejere, og priser og vilkår nedenfor er gældende for lejerne. Andre udefrakommende gæster er også velkomne, men kontakt os venligst på 20805200 eller [email protected] for nærmere aftale.

Hvad tid er der frokost? Frokosten serveres mandag til fredag mellem kl. 12-13.

Kan jeg bare droppe forbi? Vi vil meget gerne være fleksible, og vi stræber efter at tage imod alle walkins. Men vær’ opmærksom på, at der desværre kan være dage, hvor vi er nødsaget til at melde udsolgt. Så hvis du vil være helt sikkert på at få frokost så skriv eller ring til os et par hverdage i forvejen.

Skal jeg registreres? Uanset om du er fast gæst i vores kantine, eller om du kun kommer en gang i mellem, bedes du melde din ankomst til en af Aamanns medarbejderne. På den måde kan vi bedre holde regnskab med, hvor mange ekstra gæster vi kan tage imod, og derved sikre, at der er mad nok til alle.

Kan jeg betale med dankort? Vi har gjort det endnu lettere for Dig, som ikke har mulighed for at have en fast frokostaftale. Du har mulighed for at betale med Mobilepay, og meget snart vil det også være muligt at betale med Dankort. Ved betaling med dankort trækkes et gebyr på 2,75 %.

Kan jeg købe et klippekort? Rigtig mange af jer, som ikke har jeres daglige gang på Refshaleøen, har efterlyst et klippekort. Så det har vi selvfølgelig fået lavet til jer! Det vil derfor fremover være muligt at købe et klippekort til vores kantine.

Klippekortet gælder for 10 x kantinefrokoster, og skal benyttes indenfor 6 mdr.

Bemærk venligst, at selvom du har et klippekort, skal du stadig melde din ankomst, så du er sikker på, at vi har plads den dag.

Hvor kan jeg se menuen? Ugens menu er altid tilgængelig i Kantinen, men du kan også finde den i vores Facebook gruppe ”Aamanns Køkken på Refshaleøen”. Bemærk, at visse elementer af menuen kan afvige.

Hvis du har flere spørgsmål, så husk du altid er velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 20805200 eller skrive os en mail på [email protected].

Aamanns Frokostordning