Aamanns Replik
Aamanns Replik ved Nyhavn
Smørrebrød og aftenserveringer til Københavns måske bedste udsigt fra hjørnet af Skuespilhuset.
Menukort
Menuen gælder til den 18. august
Snacks fra baren
Brød og smør – 20,-
Rugbrødschips med solsikkekernehummus – 35,-
Oliven med hvidløg og chili – 30,-
Røgede mandler – 30,-
Snackpølser – 55,-
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 stykker per person
Nye kartofler med syltede løg, løvstikke-emulsion og karse (V) – 125,-
Sommersalat med agurk, radiser, dild og rygeost (V) – 135,-
Hyldeblomstmarineret sild med crème fraîche, syltet morgenfrue og fedtegrever – 110,-
Koldrøget laks med røget friskost, syltede grønne jordbær og mandler – 165,-
Hønsesalat med syltet courgette, karse og bacon – 150,-
Krogmodnet oksetatar med cornichoner, sennepsemulsion og kartoffelkroket – 160,-
Lune Smørrebrød
Tomater med stegt aubergine og ‘Kastrup knas’ ost på surdejsbrød (V) – 165,-
Smørstegt paneret rødspætte med remoulade, syltede løg og citron – 165,-
Håndpillede rejer med avocado og tomat-hvidløgsemulsion på surdejsbrød – 175,-
Hovedretter
Ricotta-ravioli med squash, citrontimian og parmesanost (V) – 195,-
Helleflynder med glaserede gulerødder, confiteret fennikel og bagna cauda – 285,-
Grillet dansk ribeye(200g) sæsonens grønt, pommes Dauphinoise og bearnaise – 295,-
Ost og Dessert
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade – 120,-
Pålægschokolademad med miso-karamel, hindbær og chokolade – 95,-
Rødgrød med bær, vaniljeis, hvid chokolade og hyben – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-
Menuer:
Smørrebrødsmenu – 350,- (Tilgængelig 11.00-16.00)
Gælder ikke lune smørrebrød
Vælg 2 stykker smørrebrød samt dessert eller ost
3-retters Menu – 495,-
Sommersalat med radiser, agurk, dild, rygeost og salat (V)
Grillet dansk ribeye (200g) med sæsonens grønt, pommes Dauphinoise og bearnaise
Sæsonens bær med vaniljeis, hvid chokolade og hyben
3-retters Grøn Menu – 395,-
Sommersalat med radiser, agurk, dild og rygeost
Ricotta-ravioli med squash, citrontimian og parmesanost
Sæsonens bær med vaniljeis, hvid chokolade og hyben
Børnenes Favoritmenu – 165,- (Til børn under 12 år)
Frikadeller, kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade, grøntsagsstave
samt en Naturfrisk juice eller sodavand
Menuen gælder fra den 19. august
Smørrebrødsmenu – 350,-
Gælder ikke lune smørrebrød
Vælg 2 stykker smørrebrød samt dessert eller ost
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 stykker per person
Små kartofler med røget emulsion, sprøde løg og karse (V) – 115,-
Rødbede med hvidløg-salvie emulsion, ost og boghvede (V) – 125,-
Marineret sild med krondild, græskar, creme fraîche og fedtegrever – 110,-
Koldrøget laks fra Hiddenfjord med syltede grønne jordbær – 165,-
Hønsesalat med æble, knoldselleri og bacon – 150,-
Krogmodnet oksetatar med syltede majroer og kartoffelkroket – 160,-
Lune Smørrebrød
Svampe-toast på surdejsbrød med jordskokker og creme fraîche (V) – 175,-
Smørstegt paneret rødspætte med remoulade, syltede løg og citron – 165,-
Håndpillede rejer på surdejsbrød med avocado og æg – 175,-
Frikadeller med savoykål, majs og tyttebær – 185,-
Ost og Dessert
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade – 120,-
Pålægschokolademad med pære, ribs og hasselnødde-mascarpone – 95,-
Æbletrifli med kamille og vanijeis – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-
Softice med karamel eller chokolade – 55,-
Affogato – 55,-
Børnenes Favoritmenu
Til gæster under 12. Frikadeller, kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade, grøntsagsstave samt en Naturfrisk juice eller sodavand – 165,-
Menuen gælder til den 18. august
Snacks fra baren
Brød og smør – 20,-
Rugbrødschips med solsikkekernehummus – 35,-
Oliven med hvidløg og chili – 30,-
Røgede mandler – 30,-
Snackpølser – 55,-
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 stykker per person
Nye kartofler med syltede løg, løvstikke-emulsion og karse (V) – 125,-
Sommersalat med agurk, radiser, dild og rygeost (V) – 135,-
Hyldeblomstmarineret sild med crème fraîche, syltet morgenfrue og fedtegrever – 110,-
Koldrøget laks med røget friskost, syltede grønne jordbær og mandler – 165,-
Hønsesalat med syltet courgette, karse og bacon – 150,-
Krogmodnet oksetatar med cornichoner, sennepsemulsion og kartoffelkroket – 160,-
Lune Smørrebrød
Tomater med stegt aubergine og ‘Kastrup knas’ ost på surdejsbrød (V) – 165,-
Smørstegt paneret rødspætte med remoulade, syltede løg og citron – 165,-
Håndpillede rejer med avocado og tomat-hvidløgsemulsion på surdejsbrød – 175,-
Hovedretter
Ricotta-ravioli med squash, citrontimian og parmesanost (V) – 195,-
Helleflynder med glaserede gulerødder, confiteret fennikel og bagna cauda – 285,-
Grillet dansk ribeye(200g) sæsonens grønt, pommes Dauphinoise og bearnaise – 295,-
Ost og Dessert
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade – 120,-
Pålægschokolademad med miso-karamel, hindbær og chokolade – 95,-
Rødgrød med bær, vaniljeis, hvid chokolade og hyben – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-
Menuer:
3-retters Menu – 495,-
Sommersalat med radiser, agurk, dild, rygeost og salat (V)
Grillet dansk ribeye (200g) med sæsonens grønt, pommes Dauphinoise og bearnaise
Sæsonens bær med vaniljeis, hvid chokolade og hyben
3-retters Grøn Menu – 395,-
Sommersalat med radiser, agurk, dild og rygeost
Ricotta-ravioli med squash, citrontimian og parmesanost
Sæsonens bær med vaniljeis, hvid chokolade og hyben
Børnenes Favoritmenu – 165,- (Til børn under 12 år)
Frikadeller, kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade, grøntsagsstave
samt en Naturfrisk juice eller sodavand
Menuen gælder fra den 19. august
Snacks fra baren
Brød og smør – 20,-
Rugbrødschips med solsikkekernehummus – 35,-
Oliven med hvidløg og chili – 30,-
Syltede grøntsager ’Giardiniera style’ – 35,-
Røgede mandler – 40,-
‘Erbazzone emiliano’ tærte med grønkål og ricotta (V) – 55,-
Snackpølser – 55,-
Charcuterie-tallerken; coppa, finocchiona, chorizo, pickles og grillet brød – 135,-
Aftenmenu
7 retter, nogle til deling
3 appetizers, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert.
Brød, smør
Rugbrødschips med solsikkekernehummus
Syltede sæsongrøntsager i ‘Giardiniera style’
‘Erbazzone emiliano’, grønkål, ricotta
Pocheret laks med ramsløg og kærnemælksauce
Ravioli med ricotta, svampe og Fyrtårnsost (V)
Braiseret svinenakke, grønkål, glaserede gulerødder og polenta
Æble trifle med kamille og vaniljeis
455,-
Vinmenu
4 glas tilpasset menuen
460,-
Forretter
Rødbede med hvidløg-salvie emulsion, ost og boghvede (V) – 135,-
Ravioli med ricotta, svampe og Fyrtårnsost (V) – 175,-
Pocheret laks med ramsløg og kærnemælkssauce – 165,-
Håndpillede rejer på surdejsbrød med avocado og æg – 175,-
Krogmodnet oksetatar med syltede majroer og kartoffelkroket – 160,-
Hovedretter
Risotto med safran, græskar og hasselnødder (V) – 220,-
Smørrebrød – Smørstegt paneret rødspætte med remoulade og citron – 165,-
Helleflynder med jordskokker, fennikel confit og bagna cauda – 285,-
Braiseret svinenakke med grønkål, glaserede gulerødder og polenta – 275,-
Ost og Dessert
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade – 120,-
Pålægschokolademad med pære, ribs og hasselnødde-mascarpone – 95,-
Æbletrifli med kamille og vaniljeis – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-
Softice med karamel eller chokolade – 55,-
Affogato – 65,-
Vand ad libitum
Filtreret vand med eller uden brus, per person – 35,-
Børnenes Favoritmenu
Til børn under 12 år – Frikadeller, kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade, grøntsagsstavesamt en Naturfrisk juice eller sodavand – 165,-
Sæsonen kører frem til 23 . juni 2025
Teatermenu Kr. 375
Menuen inkluderer brød og smør samt mineralvand med og uden kulsyreDen normale pris for denne menu er 425 kr. Dette er et eksklusivt tilbud for gæster, der booker i forvejen, og det kan ikke kombineres med andre rabatter. Tilgængelig fra 17.00 til 18.15.
Menuændringer kan forekomme.
——-
Gyldig for perioden 19. august – 10. november, 2025
3-retters teatermenu med en forret, en hovedret serveret som dele-ret og en dessert:
Brød, smør
Pocheret laks med ramsløg og kærnemælksauce
Braiseret svinenakke med cime di rapa, glaserede gulerødder og polenta
Rabarberkompot med krystalliseret hvid chokolade og vaniljeis
——-
Gyldig for perioden 11. november – 30. december, 2025
3-retters teatermenu med en forret, en hovedret serveret som dele-ret og en dessert:
Brød, smør
Pocheret laks med agurk og kærnemælksauce
And, rødkål og karamelliserede kartofler
Risalamande
Vin
Alkoholfri
NV, Sauvignon Blanc Sparkling, Raisin, France – 75/325,-
NV, Eins Zwei Zero, Weingut Leitz, Rheingau, Germany – 400,-
NV, Provençal Rosé, Étiquette, Denmark – 350,-
Mousserende
NV, Brut, Can Xa, Catalunya, Spain – 95/400,-
NV, Crémant d’Alsace, Domaine Fernand Engel, Alsace, France – 500,-
NV, La Croix Maître Anne, Bardiau, Champagne, France – 750,-
Hvid
2023, Riesling, Aamanns Selection, St. Antony, Rheinhessen, Germany (37,5 cl.) – 230,-
2023, Riesling, Aamanns Selection, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 95/400,-
2022, Sauvignon Blanc, Gabel, Pfalz, Germany – 105/425,-
2023, Margot, Carbenneau, Bordeaux, France – 425,-
2023, Gruner Veltliner Wagram, Weinberghof Fritsch, Wagram, Austria – 115/475,-
2023, Chardonnay Domaine du Château d’Eau, Languedoc, France – 125/475,-
2023, Anjou En Chenin, Domaine Ogereau, Loire, France – 575,-
2023, Soave Classico DOC, Suavia Azienda Agricola, Veneto, Italy – 500,-
2023, Grauburgunder, Oktav, Hager, Baden, Germany 130/525,-
2023, Chablis, Lucie Thiéblemont, Chablis, France – 650,-
2021, Bourgogne Aligoté, Olivier Leflaive, Bourgogne, France – 650,-
2022, Macon Loché, Domaine Couturier, Bourgogne, France – 650,-
2023, Sancerre Blanc La Rabotine, Alban Roblin, Loire, France – 140/600,-
2022, La Verriere, Carbonneau, Bordeaux, France – 625,-
2022, Riesling, Orbel GG, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 625,-
2022, Chardonnay SLH, Hahn Winery, California – 725,-
2020, Mercurey Blanc Les Rochelles, Domaine MIA, Bourgogne, France – 800,-
2022, Saint Aubin, Domaine Roux, Bourgogne, France – 850,-
2023, Meursault, Les Clous, Bourgogne, France – 1100,-
2018, Meursault, Olivier Leflaive, Bourgogne, France – 1450,-
Orange
2021, Bedoba Orange, Kakheti Winary, Kakheti, Georgia – 115/475,-
Rosé
2023, Rosé Fruité, Domaine Saint Jean, Provence, France – 95/375,-
2022, Pinot Noir, Rosanoire, Cantrina, Lombardia, Italy – 500,-
2022, Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, France – 145/650,-
Rød
2020, Roter Cuvee Bodenschatz, St. Antony, Rheinhessen, Germany (37,5 cl.) – 230,-
2023, Montefalco Rosso, Aamanns Selection, DiFilippo, Umbria, Italy – 95/375,-
2021, Côtes du Rhône, La Garrigue, Domaine Saint-Étienne, France – 450,-
2015, Rioja Reserva, Finca del Marquesado, Rioja, Spain – 115/475,-
2023, Pinot Noir, S.J. Montigny, Nahe, Germany – 115/475,-
2020, Ripasso Masua di Jagu, Recchia , Veneto, Italy – 475,-
2021, L’Enjouée Rouge, Domaine Ogereau, Loire, France – 500,-
2019, Spätburgunder Trocken, Weingut Krone, Rheigau, Germany – 550,-
2022, Nierstein Pinot Noir, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 525,-
2019, Arch Terrace Syrah, Terra Blanca, Columbia Valley AVA, Germany – 525,-
2020, Cuve 8a – Beton, Chateau Canon Chaigneau, Bordeaux, France – 130/550,-
2023, Fleurie, Domaine des Marrans, Beaujolais, France – 550,-
2023, Barbera d’ Asti Tasmorcan, Elio Perrone, Piemonte, Italy – 140/575,-
2022, Bourgogne Rouge Côte D’Or, Maison Ambroise, Bourgogne, France – 675,-
2020, Barolo, Fratelli Antonio & Raimondo, Piemonte, Italy – 750,-
2022, Pinot Noir Santa Rita Hills, Ampelos, Santa Barbara – 775,-
2020, Barbaresco, Castelo de Neive, Piemonte, Italy – 950,-
2020, Langhe D.O.C. Nebbiolo, Aurelio Settimo Langhe, Piemonte, Italy – 850,-
2017, Barolo Bricco Boschis, Cavallotto, Piemonte, Italy – 950,-
2022, Vosne-Romanée ”Damaudes”, Maison Ambroise, Bourgogne, France – 1000,-
2019, Vosne-Romanée ”Damaudes”, Maison Ambroise, Bourgogne, France – 1200,-
Dessertvin
2021, Furmint Tokaji Late Harvest, Tokaj Hungary (37,5 cl) – 275,-
2022, Erdener Treppchen Riesling Spätlese, Weingut Meulenhof, Mosel, Germany – 95/400,-
NV, 3 years old dry, Barbeito, Madeira, Portugal – 95/400,-
NV, Barros, Tawny, Douro, Portugal – 115/475,-
2014, Port Late Bottega Vintage MG, Quinta Santa Eufemia, Douro, Portugal – 115/475,-
NV, Manzanilla Fina Miraflores Baja, Bodegas de la Rive, Jerez, Spain – 500,-
Øl
Økologisk fadøl fra Herslev Bryghus
Aamanns Hazy IPA (5,0%), organic – 40 cl. 75,-/50 cl. 85,-
Herslev Bryghus «Wiener Classic» (4,4%), organic – 40 cl. 70/50 cl. 80,-
Herslev Bryghus «Pilsner» (5,5%), organic – 40 cl. 70/50 cl. 80,-
Herslev Bryghus «Wheat» (4,4%), organic – 40 cl. 75/50 cl. 85,-
Herslev Bryghus «Seasonal Beer»- 40 cl. 70/50 cl. 80,-
Non-alcoholic
Doing Zero «Green Day Pilsner» 0,5% (33 cl.) – 65,-
Doing Zero «Zen Citrus Pale Ale» 0,5% (33 cl.) – 65,-
Depanneur Pale Ale 0,5% (33 cl.) – 65,-
Herslev Bryghus «Mørkets Frembrud» Brown Ale, » 0,3% (33 cl.) – 65,-
Snaps
Aamanns Snaps & Aquavit
Rugbrød (3.5 cl.) – 55,-
Porse (3.5 cl.) – 55,-
Æble/peberrod/citron (3.5 cl.) – 55,-
Sæsonbetonet snaps produceret i restauranten (3.5 cl.) spørg efter udvalg – 65,-
Tasting board med 4 forskellige snaps – 195,-
Aquavit
O.P Andersen (3.5 cl.) – 55,-
Linie Aquavit (3.5 cl.) – 55,-
Radius Straight Kommen (3,5 cl.) – 55,-
Avec
Becker Eau de Vie (3.5 cl.) – 105,-
Marolo Grappa di Barbera (3.5 cl.) . 135,-
Martell Cognac VS (3.5 cl.) – 140,-
Boulard Calvados (3.5 cl.) – 145,-
Gelas Bas Armagnac (3.5 cl.) – 145,-
Grand Marnier (3.5 cl.) – 145,-
Amaretto (3.5 cl.) – 145,-
Cocktails
Salty Caramel Espresso Martini – 135,-
Vodka, kaffelikør, espresso, karamel, havsalt
Golden Sour – 135,-
Bourbon, limesaft, appelsinsirup, æggehvider
Cloud Mojito – 130,-
Hvid rom, citronsaft, sukkersirup, mojito-skum
Passion Bloom – 125,-
Passionsfrugt, citronsaft, mørk rom, kokos, limesirup, fersken-iste
Green Elixir – 135,-
Chartreuse, citronsaft, yuzu, hyldeblomst-iste
Mocktails
Passion Cloud – 135,-
Passionsfrugt, citronverbena, citronsaft, alkoholfri
Clean Rhubie – 130,-
Rabarbersirup, yuzu, hyldeblomst-iste, alkoholfri
Wine Not Spritz – 100,-
Sauvignon Blanc Sparkling, yuzusaft, limesirup, brombær, haskapbær
Long drinks
Gin Tonic – 100,-
Rum & Cola – 100,-
Dark & Stormy – 100,-
Moscow Mule – 100,-
Vi imødekommer gerne ønsker om andre klassiske cocktails
Soft drinks
Filtreret vand med/uden bobler per person, ad libitum – 30,-
Coca-Cola // Coca-Cola Zero – 45,-
Fever Tree, Indian Tonic – 45,-
Ginger Beer – 45,-
Kambucha med hibiscus, hypen og hyldeblomst – 45,-
Depanneur
Aranciata Rossa – 45,-
Limonata – 45,-
Bite Syrup Organic Cordials
Citron og timian – 45,- / 105,-
Passionsfrugt – 45,- / 105,-
Jordbær og hindbær – 45,- / 105,-
Naturfrisk – Økologisk juice og sodavand
Passion Orange juice – 45,-
Æblemost – 45,-
Hyldeblomst – 45,-
Cola Cool – 45,-
Varme drikke
Kaffe fra Ønsk
Dobbelt Espresso – 40,-
Americano – 40,-
Cortado – 40,-
Macchiato – 40,-
Flat White – 50,-
Cappuchino – 50,-
Latte – 50,-
Stor Latte – 65,-
Iskaffe – 50,-
Affogato – 65,-
Te fra A. C Perch’s
English Breakfast – 45,-
Earl Gray – 45,-
White Temple – 45,-
Green Rhubarb – 45,-
Green Lemon & Ginger – 45,-
Selskabsmenuer
Frokost
Smørrebrødsmenu
Vælg 2 stykker smørrebrød samt ost eller dessert.
Gælder ikke lune smørrebrød. Pris per person.
Menuen inkluderer mineralvand med og uden kulsyre.
Smørrebrød, første servering
Vælg mellem
Små kartofler med røgt emulsion, sprøde løg og karse (V)
Marineret sild med krondild, græskar, creme fraîche og fedtegrever
Hønsesalat med æble, knoldselleri og bacon
Smørrebrød, anden servering
Vælg mellem
Rødbede med hvidløg-salvie emulsion, ost og boghvede (V)
Koldrøget laks fra Hiddenfjord med syltede grønne jordbær
Krogmodnet oksetatar med syltede majroer og kartoffelkroket
Ost og Dessert
Vælg mellem
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade
Æbletrifli med kamille og vaniljeis
380,-
Børnenes favorit
(til børn under 12 år)
Frikadeller og kartoffelsalat, rødspætte med remoulade og grøntsagsstave
serveres med økologisk juice eller sodavand fra Naturfrisk – 165,-
Aften
Appetizers
Oliven, hvidløg, chili – 35,-
Røgede mandler – 40,-
Snackpølser – 55,-
Rugbrødschips med solsikkekernehumus – 55,-
’Erbazzone emiliano’ med grønkål og ricotta – 50,-
Charcuterie-tallerken, coppa, fennikelsalami, chorizo, cornichoner, brød – 135,-
Replik Menu
7 retter – nogle til deling – 3 appetizers, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert.
Menuen vælges af hele bordet.
Menuen inkluderer mineralvand med og uden kulsyre.
Brød og smør
Rugbrødschips med solsikkekernehummus
Syltede grøntsager ’Giardiniera style’
’Erbazzone emiliano’ med grønkål og ricotta
Pocheret laks med ramsløg og kærnemælkssauce
Ravioli, ricotta, svampe og Fyrtårnsost (V)
Braiseret svinenakke med grønkål, glaserede gulerødder og polenta
445,-
Vinmenu
3 glas – 360,-
4 glas – 460,-
Menu gældende fra 11. november 2025
Frokost
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 stykker per person.
Blomkål med løvstikke, fermenterede grønne tomater og karse (V) – 125,-
Rødbede med brunet smør-emulsion, ost og boghvede (V) – 135,-
Marineret sild med karry, æbler, creme fraîche og fedtegrever – 110,-
Koldrøget laks fra Hiddenfjord med julesalat, appelsiner og mandler – 165,-
Hønsesalat med æble, græskar og bacon – 150,-
Krogmodnet oksetatar med sort trompetsvamp og kartoffelkroket – 160,-
Lune Smørrebrød
Svampetoast på surdejsbrød, fermt. mirabelleblommer, creme fraîche (V) – 175,-
Håndpillede rejer på surdejsbrød med vadouvan og æg – 175,-
Smørstegt paneret rødspætte med remoulade, syltede løg og citron – 165,-
Confiteret and med rødkål, kartofler og karamelliserede æbler – 185,-
Ost og Dessert
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade – 120,-
Pålægschokolademad med appelsiner og kardemomme – 110,-
Risalamande med kirsebærsauce – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-
Softice med karamel eller chokolade 55,-
Affogato 65,
Børnenes Favorit
(til børn under 12 år)
Frikadeller, kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade, grøntsagsstave
samt en Naturfrisk juice eller sodavand – 165,-
Aften
Replik Set Menu
7-retters menu, nogle til deling
3 appetizers, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert
Inklusiv brød og smør. Menuen vælges af hele bordet.
Rugbrødschips med solsikkekernehummus
Syltede grøntsager ’Giardiniera style’
Arancini med safran og Fyreost
Koldrøget laks fra Hiddenfjord med julesalat, appelsin og mandler
Ravioli med krabbe, spinat og estragon
Confiteret and med rødkål, kartoflter og karamelliserede æbler
Risalamande med kirsebærsauce
495,-
Appetizers
Brød og smør – 20,-
Rugbrødschips med solsikkekernehummus – 55,-
Oliven med hvidløg og chili – 35,-
Syltede grøntsager ’Giardiniera style’ – 35,-
Røgede mandler – 40,-
Arancini med safran og Fyreost (V) 55,-
Snackpølser – 55,-
Charcuterie-tallerken; coppa, finocchiona, chorizo, pickles og grillet brød – 135,-
Foretter
Rødbede med brunet smør-emulsion, ost og boghvede (V) – 135,-
Ravioli med krabbe, spinat og estragon – 175,-
Koldrøget laks fra Hiddenfjord med endivie, appelsiner og mandler – 165,-
Håndpillede rejer på surdejsbrød med vadouvan og æg – 175,-
Krogmodnet oksetatar med sort trompetsvamp og kartoffelkroket – 160,-
Hovedretter
Risotto med safran, græskar og hasselnødder (V) – 220,-
Smørrebrød – Smørstegt paneret rødspætte med remoulade og citron – 165,-
Helleflynder med blomkål, bakskuld og røget beurre blanc – 285,-
Confiteret and med rødkål, kartofler og karamelliserede æbler – 285,-
Ost og Dessert
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade – 120,-
Pålægschokolademad med appelsin og kardemomme – 110,-
Risalamande med kirsebærsauce – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-
Softice med karamel eller chokolade – 55,-
Affogato – 65,-

Adresse
Sankt Annæ Plads 36
1250 Kbh K
Åbningstider
Sommer 2025
Søndag – mandag
11.30 – 18.00
(Sidste bestilling 16.15)
Tirsdag – torsdag
11.30 – 22.00
(Sidste bestilling 20.15)
Fredag – lørdag
11.30 – 23.00
(Sidste bestilling 20.45)
Bar & café
Søndag – mandag
11.00 – 17.30
(Sidste bestilling 17.00)
Tirsdag – torsdag
11.00 – 22.30
(Sidste bestilling 22.00)
Fredag – lørdag
11.00 – 23.00
(Sidste bestilling 22.30)
Book bord
Reserver bord på Replik
Aamanns Replik, vores restaurant i Skuespilhuset ved Nyhavn
“I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.” – Adam Aamann
Aamanns Replik i Skuespilhuset, er et grønt åndehul midt i København K med en et unikt inde- og udemiljø hvor man som spisende kan nyde en enestående udsigt til vandet.
Til frokost tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition.
Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.
Om aftenen har vi gjort det let og afslappende at nyde vores velsmagende 3-retters menu, som også er ideel til teatergæster.
I baren har vi et stort udvalg af drinks og hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra Herslev, cider og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af økologiske vine.
Udendørsbaren er åben det meste af dagen i sommerhalvåret, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails.
Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter.


VIL DU LEJE AAMANNS REPLIK?
Det er muligt at leje Replik til private selskaber
Skriv til os for at høre, hvordan vi kan skabe en unik ramme for jeres arrangement.
Send os en mail på [email protected] eller ring
på tlf. 2080 5200 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.
