Få Aamanns leveret direkte til dit festbord

Minismørrebrød til receptionen? En lækker buffet af sæsonens råvarer til firmafesten? Smørrebrød til barnedåben eller den runde fødselsdag?

Hos Aamanns har vi mange års erfaring med at levere mad til fester og receptioner hos både private og firmaer. Vi har flere forskellige løsninger, der alle kan tilpasses til lige netop dit selskab og behov. Læs mere om vores buffet og vores minismørrebrød herunder. Vi kan desuden levere drikkevarer og stiller også gerne op med vores søde og imødekommende personale, hvis I har brug for en hånd under jeres fest.

LAD OS HJÆLPE
Vil du høre mere om hvordan, vi kan hjælpe dig og dit selskab? Skriv eller ring til os på [email protected] eller +45 20805200. Vi sidder klar til at svar på dine spørgsmål og sikre, at I får lige præcis den dag, I ønsker jer.

Æg og rejer_LR

PÅ TALLERKNEN
Hos Aamanns laver vi mad, hvor velsmag, bæredygtighed, råvarekvalitet og sæsonvariation harmonerer. Respekten for det gode kokkehåndværk og råvarernes unikke smag er rygraden i alt, hvad vi laver.

Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at vi bruger mellem 60-90% økologiske råvarer i vores køkken. Vi sylter, braiserer, steger, og bager selv alt fra bunden. Frugt og grøntsager er i sæson, fisken er bæredygtig, og kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland.

Alle mejeriprodukter er økologiske og vores korn bliver dyrkes efter biodynamiske principper på marker ved Herslev.

 

Aamanns buffet til de større sammenkomster

Hos Aamanns tilbyder vi 2 buffeter. Begge med et udpluk af vores mest populære klassikere og med mulighed for en håndfuld velsmagende tilvalg. Den ene buffet er et koldt bord med blandt andet hønsesalt, rørt tatar og en salat af røget laks, mens den anden har en sektion med varme retter, og derfor kan deles op i en kold og en lun servering.

Til maden får I vores hjemmebagte økologiske surdejsrugbrød og økologisk smør. Alt bliver leveret smukt anrettet i præsentabelt engangsemballage, som kan sættes direkte på bordet. Klik herunder og se de to menuer.

Bemærk at der er et minimum på 10 kuverter.

Aamanns julebuffet_LR

Vores minismørrebrød - perfekte til fest og receptioner

Minismørrebrød er vores altid lækre smørrebrød, bare i en lidt mindre og mere receptionsvenlig størrelse. Minismørrebrød er også oplagte til det uformelle selskab, hvor du gerne vil give dine gæster mulighed for at smage lidt mere forskelligt mad.

Du kan vælge at få minismørrebrødet leveret på flotte skifferfade, som kan stilles direkte på bordet. Det er også muligt at vælge levering i engangsemballage.

Vi pakker altid toppingen, såsom urter og sprødt, separat, så det er helt frisk, sprødt og flot, når maden skal serveres.

Minimum 5 kuverter.

catering
Webbannere 930x180-min