CATERING

Minismørrebrød

Minismørrebrød er vores smørrebrød i halv størrelse og er perfekte, hvis I ønsker at smage lidt mere forskelligt til det formelle og uformelle selskab.

  •  Beregn mellem 4-8 stk. per kuvert (minimum 5 kuverter)
  •  Du blander selv. Sæt kryds i felterne ud for de stykker, du ønsker

Vi anbefaler altid, at toppingen pakkes separat (urter og sprødt) så dette er helt frisk, sprødt og flot, når gæsterne skal spise.

Du kan vælge at få minismørrebrødet leveret på vores flotte skifferfade, som kan stilles direkte på bordet. Disse transporteres i Aamanns brødkasser, og begge dele skal tilbageleveres. Det er naturligvis også muligt at vælge levering i engangsemballage.

smørrebrød
Buffet_paaske_sommer

Aamanns buffet

Prøv vores buffet, der består af lækre kolde retter, som eksempelvis; hønsesalat lavet af kylling fra Gråsten, sild og tatar af okse fra Grambogård. Eller lune retter som grillet tyndsteg, frikadeller eller kartoffelkompot.

Buffeten er inklusiv vores eget økologiske surdejsrugbrød og økologisk smør og leveres smukt anrettet i præsentabel engangsemballage, som kan sættes direkte på bordet.

  • Vælg minimum 6 forskellige retter og minimum 10 kuverter
  • Bestillingen skal foreligge minimum 4 dage inden levering

Få Aamanns leveret direkte til festbordet!

Vi har mange års erfaring med SELSKABER HOS OS, men også med catering ud af huset.

Vi leverer altid mad af høj kvalitet og af rene råvarer. Vi sylter, braiserer, steger, og bager selv alt fra bunden. Frugt og grøntsager er i sæson, fisken er bæredygtig, og kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom korn og mejeriprodukter er økologiske. Respekten for kokkehåndværket går igen uanset, om du køber vores sæson buffetter, vores smørrebrød eller minismørrebrød.

Du kan vælge at afhente maden i vores Deli & Take Away, eller du kan få maden leveret direkte til døren.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer af cateringløsninger.

[email protected]

+45 20805200

Kanapeer 01