Eksempler på menuer
Hos Aamanns Køkken er vi stolte af vores økologiske spisemærke. Det er en certificering der betyder, at vi altid anvender mellem 60-90% økologiske råvarer. Ligeledes har vi stort fokus på, at vores kød og fjerkræ har levet et anstændigt liv med adgang til det fri. Vi udvælger vores råvarer og leverandører med stor omhu og indkøber frugt og grønt i sæson. Det giver mening – både for smag og miljø.
FAMILYSTYLE 2024/2025
Forret – serveres på tallerken
Koldrøget laks med syltede agurker, glaskål og kærnemælkscreme
Hovedret – serveres family style
Stegt unghane med timian, råmarineret spinat, sprødt kyllingeskind og parmesan
Grillet okseflap steak med rødvinssauce, bagte tomater og plukkede urter
Kartoffelkompot rørt med økologisk smør, løg, citron sæsonens urter og
toppet med sprød crumble
Sæsonens bagte grøntsager
Bitter salat med spinat, radicchio, hindbærvinaigrette, ristede kerner og friterede kapers
Dessert – serveres på buffet
Hvid chokoladecreme med krystalliseret hvis chokolade, lemoncurd og citronverbena
FAMILYSTYLE VEGETARISK 2024/2025
Forret – serveret på tallerken
Friterede skorzonerrødder med avocadocreme, let syltet agurk, rugkrummer, radiser,
brændt purløgsolie og aske samt en krydderurtesalat
Hovedret – Serveres family style
Kartoffelkompot med løvstikke, olivenolie og urter
Bagt svampeterrin med nødder og karse
Friteret spåner af tempeh, edamamebønner og chili dressing
Gulerodspure med stegt minigulerod og urter
Let bagte dehydreret tomater med røget olie, urter og sprød boghvede
Dessert – serveres på buffet
Chokolademousse lavet på avocado og kakao med bær og ristede mandler
EKSEMPLER PÅ 3-RETTERS MENUER
Forret – Rødbede gravet torsk, porre-aske, kærnemælkssauce, urteolie og sprøde chips
Hovedret – Oksetyksteg og -bryst med rødvinssauce, kartoffelterrine med timian og rosmarin, syltede rødløg og stegt gulerod
Dessert – Chokoladekage med karamel, chokoladecreme, bær, skovsyre og hindbærstøv
***
Forret – Carpaccio af okse med persilleemulsion, friterede kapers, tomatvinaigrette, små salater og flager af sprødt rugbrød
Hovedret – Timian stegt unghanebryst med kartoffelkompot, spinatpure, blanquette sauce og bitre salater
Dessert – Trifli med sæsonens frugt eller bær, vanilje creme og mandelcrumble, bær og citronmelisse
EKSEMPLER PÅ NATMAD
Byg-selv pulled pork-sliders med coleslaw og chilimayonnaise
Hotdogs med økologiske pølser hjemmeristede løg, syltede agurker, ketchup, sennep og remoulade
Minismørrebrød, 4 stk.