Aamanns Replik
Aamanns Replik ved Nyhavn
Smørrebrød og aftenserveringer til Københavns måske bedste udsigt fra hjørnet af Skuespilhuset.
Menukort
Jul 2024 Menuen gælder fra d. 05.11.24 til d. 31.12.24. Frokost Smørrebrød Lune Smørrebrød To danske oste, ristet rugbrød, marmelade – 120,- Gælder ikke lune smørrebrød. Pris per person. Koldrøget laks, julesalat, appelsiner, osteemulsion, mandler Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstave |
Jul 2024 Menuen gælder fra d. 05.11.24 til d. 31.12.24. Aften Appetizers 3-Retters Menu – 450,- Hovedretter Børnenes favorit – 125,- |
Vin på Glas Hvid Orange Rosé Rød Sød Vin på Flaske Hvid Orange Rosé Rød Sød Øl Alkoholfri Snaps og Akvavit Cocktails Mocktails Longdrinks Soft Drinks Depanneur Bite Syrup Cordials Rebæl Varme drikke Te fra A. C Perch’s |
Selskaber – Frokost
Smørrebrødsmenu – 375,-
Vælg 2 stykker smørrebrød samt ost eller dessert. Gælder ikke lune smørrebrød.
Pris per person. Menuen inkluderer mineralvand med og uden kulsyre
Smørrebrød 1 – Vælg mellem
Rødbede, cornichoner, ost, brunet smør emulsion (V)
Karrysild, æg, æbler, crème fraiche, fedtegrever
Koldrøget laks, julesalat, appelsiner, osteemulsion, mandler
Smørrebrød 2 – Vælg mellem
Smørstegt selleri, syltede grøntsager, hasselnødder (V)
Kyllingesalat, æble, syltet selleri, bacon
Krogmodnet oksetatar, jordskokkekroket, sennep
Ost og Dessert – Vælg mellem
To danske oste, ristet rugbrød, marmelade
Risalamande, mandler, vanilje, kirsebærsauce
Smørrebrødsmenu – 445,-
Koldrøget laks, julesalat, appelsiner, osteemulsion, mandler
And, rødkål, brunede kartofler, solbær
Risalamande, mandler, vanilje, kirsebærsauce
Børnenes favorit – 125,-
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstave
Selskaber – Aften
3-Retters Menu – 450,-
Menuen inkluderer brød og smør, appetizer, samt mineralvand.
Solsikkekernehummus, rugbrødschips
Strandkrabbebisque, ravioli, estragon
And, rødkål, brunede kartofler, solbær
Risalamande, mandler, vanilje, kirsebærsauce
3-Retters Grøn Menu – 450,-
Menuen inkluderer brød og smør, appetizer, samt mineralvand.
Solsikkekernehummus, rugbrødschips
Rødbede, cornichoner, ost, brunet smøremulsion
Svampe, græskar, timian, Rød Krystal
Risalamande, mandler, vanilje, kirsebærsauce
Julemenu – 595,-
Menuen inkluderer brød og smør, appetizer, samt mineralvand.
Solsikkehummus, rugbrødschips
Marinerede oliven, hvidløg, persille, chili
Minitærte, krogmodnet oksetatar, cornichoner
Vandbakkelser, rejer, citron
Grissini, skinke, svampe
Ostetærte, gastrique, timian
Gravad laks, appelsiner, julesalat, sennepssauce
And, rødkål, brunede kartofler, solbær
Pålægchokolademad, appelsiner, vanilje, chokolade
Grøn julemenu – 595,-
Menuen inkluderer brød og smør, appetizer, samt mineralvand.
Solsikkehummus, rugbrødschips
Marinerede oliven, hvidløg, persille, chili
Rødbeder, ost, vaffel
Vandbakkelser, svampe, laurbærblade
Julesalat, friskost, estragon, appelsiner
Ostetærte, gastrique, timian
Rødbede, cornichoner, ost, brunet smør emulsion
Svampe, græskar, timian, Rød Krystal
Pålægchokolademad, appelsiner, vanilje, chokolade
Børnenes favorit – 125,-
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstave
Nytårsmenu med 8 serveringer – 590,-
Vinmenu á 4 glas – 550,-
Alkoholfrie drinks vil være tilgængelige for køb på dagen.
Marinerede oliven med chili og citron
Røgede mandler
Rejetærte med yuzu og purløg
Laksetatar med avocado og chili
Vandbakkelse med svampe og estragon
Brød og smør, grillet focaccia med urtecreme
NV, La Croix Maître Anne, Bardiau, Champagne, Frankrig
Helleflynder med krabberavioli, spinat og bisque
2022, Chablis, Lucie Thiéblemont, Chablis, Frankrig
Oksefilet-striploin med pommes Dauphinoise, trøfler og endivie
2019, Barolo, Fratelli Antonio & Raimondo, Piemonte, Italien
Chokoladekage med appelsiner, kardemomme og pekannødder
2022, Riesling Auslese, Weingut Thörle, Rheinhessen, Tyskland
Kommende menu
Menuen gælder fra d. 02.01.25 til d. 03.03.25
Frokost
Smørrebrødsmenu – 350,-
Gælder ikke lune smørrebrød. Pris per person.
Vælg 2 stykker smørrebrød samt en dessert eller ost
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 stykker per. person.
Kålsalat, æbler, syltet glaskål, karse (V) – 125,-
Glaserede rødbeder, boghvede, brunet smøremulsion (V) – 135,-
Karrysild, æbler, æg, purløg, fedtegrever – 110,-
Koldrøget laks fra Hiddenfjord, syltede agurker, fennikel, dild – 175,-
Hønsesalat, æble, syltet knoldselleri, bacon – 150,-
Krogmodnet oksetatar, cornichoner, urteemulsion, kartoffelchips – 150,-
Lune Smørrebrød
Vi anbefaler 1-2 stykker per. person.
Svampe-toast, majs, jordskokker, surdejsbrød (V) – 175,-
Håndpillede rejer, æg, rosenkål, dild, surdejsbrød – 175,-
Smørstegt paneret rødspætte, remoulade, syltede løg, citron – 165,-
Braiseret svinenakke, glaserede gulerødder, tykmælksemulsion – 175,-
Ost og Dessert
To danske oste, ristet rugbrød, marmelade – 120,-
Pålægschokolademad, appelsiner, chokolade – 85,-
Bagt ananas, karamel, vaniljeis – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-
Soft ice, karamel eller chokolade – 55,-
Affogato – 65,-
Børnenes favorit – 125
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstave
–
Aften
Set Menu – 385,-
Kokkens valg: 7 retter – nogle til deling – 3 appetizers, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert.
Inklusiv brød og smør. Menuen vælges af hele bordet.
Appetizers
Brød, smør – 20,-
Rugbrød chips – 25,-
Solsikkekernehummus – 30,-
Syltede grøntsager ‘Giardiniera style’ – 35
Oliven, hvidløg, chili – 35,-
Røgede mandler – 40,-
Arancini, safran, parmesan, 2 stk – 50,-
Snackpølser – 55,-
Charcuterie-tallerken, coppa, fennikelsalami, chorizo, syltede grøntsager, grillet brød – 135,-
Forretter
Bøffelmozzarella, tørrede tomater, grønkål – 140,-
Ravioli, ricotta, citrontimiansmør, spinat – 165,-
Håndpillede rejer, æg, rosenkål, dild, surdejsbrød – 175,-
Konfiteret kulmule, puntarelle, ansjoser, olivenolie, hvidløg – 175,-
Krogmodnet oksetatar, cornichons, urteemulsion, kartoffelchips – 150,-
Hovedretter
Tartelet, svampe, jordskokker – 195,-
Helleflynder, spinat, beurre blanc – 275,-
Grillet poussin, sæsonens grøntsager, kartoffelkompot – 295,-
Braiseret nakkekam, glaserede gulerødder, polenta – 255,-
Ost og Dessert
To danske oste, ristet rugbrød, marmelade – 120,-
Pålægschokolademad, appelsiner, chokolade – 85,-
Bagt ananas, karamel, vaniljeis – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-
Soft ice, karamel eller chokolade – 55,-
Affogato – 65,-
–
Selskaber – Frokost
Smørrebrødsmenu – 375,-
Vælg 2 stykker smørrebrød samt ost eller dessert. Gælder ikke lune smørrebrød.
Pris per person. Menuen inkluderer mineralvand med og uden kulsyre
Smørrebrød 1 – Vælg mellem
Kålsalat, æbler, syltet glaskål, karse (V)
Karrysild, æbler, æg, purløg, fedtegrever
Koldrøget laks fra Hiddenfjord, syltede agurker, fennikel, dild
Smørrebrød 2 – Vælg mellem
Glaserede rødbeder, boghvede, brunet smøremulsion (V)
Hønsesalat, æble, syltet knoldselleri, bacon
Krogmodnet oksetatar, cornichoner, urteemulsion, kartoffelchips
Ost og Dessert – Vælg mellem
To danske oste, ristet rugbrød, marmelade
Pålægschokolademad, appelsiner, chokolade
Børnenes favorit – 125,-
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstave
–
Selskaber – Aften
Appetizers
Oliven, hvidløg, chili – 35,-
Røgede mandler – 40,-
Snackpølser – 55,-
Charcuterie-tallerken, coppa, fennikelsalami, chorizo, syltede grøntsager, grillet brød – 135,-
Set Menu – 410,-
Kokkens valg: 7 retter – nogle til deling – 3 appetizers, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert.
Inklusiv brød og smør. Menuen vælges af hele bordet.
Solsikkekernehummus
Syltede grøntsager ‘Giardiniera style’
Arancini, safran, parmesan, 2 stk
Konfiteret kulmule, puntarelle, ansjoser, olivenolie, hvidløg
Ravioli, ricotta, citrontimiansmør, spinat
Braiseret nakkekam, glaserede gulerødder, polenta
Bagt ananas, karamel, vaniljeis
Børnenes favorit – 125,-
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstave
Adresse
Sankt Annæ Plads 36
1250 Kbh K
Åbningstider
JUl 2024
23 dec. – 11.30-16.30
24 dec. – lukket
25 dec. – lukket
26-30 dec. – 11.30-17.30
31 dec. – 16.30-23.30
01 jan. – lukket
02-09 jan. – 11.30-17.30
Frokost
Søndag – mandag 11.30-17.30
(Sidste bestilling 15.30)
Tirsdag – lørdag 11.30-16.30
(Sidste bestilling 14.45)
Aften
Tirsdag – torsdag 18.00-22.30
(Sidste bestilling 20.30)
Fredag – lørdag 18.00-23.00
(Sidste bestilling 20.45)
Søndag – mandag – aftenlukket
Bar & café
Søndag – mandag 11.00-17:30
(Sidste bestilling 17.00)
Tirsdag – torsdag 11.00- 22:30
(Sidste bestilling 22.00)
Fredag – lørdag 11.00- 23:00
(Sidste bestilling 22.30)
Book bord
Reserver bord på Replik
Aamanns Replik, vores restaurant i Skuespilhuset ved Nyhavn
“I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.” – Adam Aamann
Aamanns Replik i Skuespilhuset, er et grønt åndehul midt i København K med en et unikt inde- og udemiljø hvor man som spisende kan nyde en enestående udsigt til vandet.
Til frokost tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition.
Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.
Om aftenen har vi gjort det let og afslappende at nyde vores velsmagende 3-retters menu, som også er ideel til teatergæster.
I baren har vi et stort udvalg af drinks og hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra Herslev, cider og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af økologiske vine.
Udendørsbaren er åben det meste af dagen i sommerhalvåret, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails.
Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter.
VIL DU LEJE AAMANNS REPLIK?
Det er muligt at leje Replik til private selskaber
Skriv til os for at høre, hvordan vi kan skabe en unik ramme for jeres arrangement.
Send os en mail på [email protected] eller ring
på tlf. 2080 5200 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.