Aamanns Replik
Aamanns Replik ved Nyhavn
Smørrebrød og aftenserveringer til Københavns måske bedste udsigt fra hjørnet af Skuespilhuset.
Menukort
Menu gældende fra 11. november 2025
Frokost
Smørrebrødsmenu
Vælg 2 stykker fra Klassiske smørrebrød samt 1 ost eller dessert – 375,-
Øl og snapsemenu
En stor valgfri øl og en hjemmelavet snaps – 105,-
Spørg os gerne om anbefalinger til øl og vores hjemmelavede snaps
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 stykker per person.
Blomkål med løvstikke, fermenterede grønne tomater og karse (V) – 125,-
Rødbede med brunet smør-emulsion, ost og boghvede (V) – 135,-
Marineret sild med karry, æbler, creme fraîche og fedtegrever – 110,-
Koldrøget laks fra Hiddenfjord med julesalat, appelsiner og mandler – 165,-
Hønsesalat med æble, græskar og bacon – 150,-
Krogmodnet oksetatar med sort trompetsvamp og kartoffelkroket – 160,-
Lune Smørrebrød
Svampetoast på surdejsbrød, fermt. mirabelleblommer, creme fraîche (V) – 175,-
Håndpillede rejer på surdejsbrød med vadouvan og æg – 185,-
Smørstegt paneret rødspætte med remoulade, syltede løg og citron – 165,-
Confiteret and med rødkål, kartofler og karamelliserede æbler – 185,-
Ost og Dessert
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade – 120,-
Pålægschokolademad med appelsiner og kardemomme – 110,-
Risalamande med kirsebærsauce – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-
Softice med karamel eller chokolade 55,-
Affogato 65,-
Børnenes Favorit
(til børn under 12 år)
Frikadeller, kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade, grøntsagsstave
samt en Naturfrisk juice eller sodavand – 165,-
Menuen gælder fra den 11. november
Replik Set Menu
7-retters menu, nogle til deling
3 appetizers, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert
Inklusiv brød og smør. Menuen vælges af hele bordet.
Rugbrødschips med solsikkekernehummus
Syltede grøntsager ’Giardiniera style’
Arancini med Parmesan
Koldrøget laks fra Hiddenfjord med julesalat, appelsin og mandler
Ravioli med krabbe, spinat og estragon
Confiteret and med rødkål, kartoflter og karamelliserede æbler
Risalamande med kirsebærsauce
495,-
Appetizers
Brød og smør – 20,-
Rugbrødschips med solsikkekernehummus – 55,-
Oliven med hvidløg og chili – 35,-
Syltede grøntsager ’Giardiniera style’ – 35,-
Røgede mandler – 40,-
Arancini med Parmesan(V) 55,-
Snackpølser – 55,-
Charcuterie-tallerken; coppa, finocchiona, chorizo, pickles og grillet brød – 135,-
Forretter
Rødbede med brunet smør-emulsion, ost og boghvede (V) – 135,-
Ravioli med krabbe, spinat og estragon – 175,-
Koldrøget laks fra Hiddenfjord med endivie, appelsiner og mandler – 165,-
Håndpillede rejer på surdejsbrød med vadouvan og æg – 175,-
Krogmodnet oksetatar med sort trompetsvamp og kartoffelkroket – 160,-
Hovedretter
Risotto med safran, græskar og hasselnødder (V) – 220,-
Smørrebrød – Smørstegt paneret rødspætte med remoulade og citron – 165,-
Helleflynder med blomkål, bakskuld og røget beurre blanc – 285,-
Confiteret and med rødkål, kartofler og karamelliserede æbler – 285,-
Ost og Dessert
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade – 120,-
Pålægschokolademad med appelsin og kardemomme – 110,-
Risalamande med kirsebærsauce – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-
Softice med karamel eller chokolade – 55,-
Affogato – 65,-
Sæsonen kører frem til 23 . juni 2026
Teatermenu – 375,-
Dette er et eksklusivt tilbud for gæster der booker i forvejen, og tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. Normalprisen for denne teatermenu er 425,-
Tilgængelig ved ankomst mellem 17.00 og 18.15.
Menuændringer kan forekomme.
——-
Gyldig for perioden 11. november – 30. december, 2025
3-retters teatermenu:
Menuen inkluderer mineralvand med og uden kulsyre
Brød og smør
Pocheret laks med agurk og kærnemælks-sauce
And, rødkål og karamelliserede kartofler
Risalamande med kirsebærsauce
Vin / Wine
Alkoholfri / Non-alcoholic
NV, Sauvignon Blanc Blush Sparkling, Raisin, France – 75,-/325,-
Moderato, Sauvignon Blanc Colombard (25 cl) – 95,-
Moderato, Rosé Colombard, Carbernet Sauvignon (25 cl) – 95,-
Moderato, Merlot, Carbernet Sauvignon (25 cl) – 95,-
Mousserende / Sparkling
NV, Brut, Can Xa, Catalunya, Spain – 95/400,-
NV, Crémant d’Alsace, Domaine Fernand Engel, Alsace, France – 500,-
NV, La Croix Maître Anne, Bardiau, Champagne, France – 750,-
Hvid / White
2023, Riesling, Aamanns Selection, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 95,- / 400,-
2022, Sauvignon Blanc, Gabel, Pfalz, Germany – 105,- /425,-
2024, Grüner Veltliner Wagram, Weinberghof Fritsch, Wagram, Austria – 115,- / 450,-
2024, Pinot Grigio, Elena Walch, Alto Adige, Italy – 120,- / 500,-
2024, Chardonnay, Secret de Lunes, Languedoc, France – 130,- / 425,-
2023, Margot, Carbenneau, Bordeaux, France – 425,-
2023, Gruner Veltliner Wagram, Weinberghof Fritsch, Wagram, Austria – 115/475,-
2023, Chardonnay Domaine du Château d’Eau, Languedoc, France – 125/475,-
2023, Albarino, Coral De Mar, Rias Baixas, Spain – 135,- / 500,-
2023, Sancerre Blanc La Rabotine, Alban Roblin, Loire, France – 140,- /620,-
2023, Margot, Carbenneau, Bordeaux, France – 425,-
2023, Soave Classico DOC, Suavia Azienda Agricola, Veneto, Italy – 500,-
2023, Anjou En Chenin, Domaine Ogereau, Loire, France – 575,-
2024, Regis & Sylvian, La Rascasse, Marseille, France – 600,-
2022, La Verriere, Carbonneau, Bordeaux, France – 625,-
2022, Riesling, Orbel GG, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 625,-
2022, Macon Loché, Domaine Couturier, Bourgogne, France – 650,-
2023, Virvar, Hjem Vingård, Denmark – 650,-
2023, Chablis, Lucie Thiéblemont, Chablis, France – 650,-
2022, Chardonnay SLH, Hahn Winery, California – 725,-
2020, Mercurey Blanc Les Rochelles, Domaine MIA, Bourgogne, France – 800,-
2022, Saint Aubin, Domaine Roux, Bourgogne, France – 850,-
2023, Meursault, Les Clous, Bourgogne, France – 1100,-
Rosé
2023, Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, France – 145,- /650,-
2023, Rosé Fruité, Domaine Saint Jean, Provence, France – 375,-
2022, Pinot Noir, Rosanoire, Cantrina, Lombardia, Italy – 500,-
Rød / Red
2024, De Angelis Rosso Piceno, Aamanns Selection, Marche Italy – 95,- / 375,-
2024, Pinot Noir, S.J. Montigny, Nahe, Germany – 115,- / 475,-
2015, Rioja Reserva, Finca del Marquesado, Rioja, Spain – 120,- / 475,-
2023, Chianti Classico, Luiano, Italy – 130,- / 550,-
2023, Barbera d’ Asti Tasmorcan, Elio Perrone, Piemonte, Italy – 140,- / 575,-
2023, Botonero Nebbiolo, Memete Prevostinin, Italy – 145,- / 620,-
2020, Roter Cuvee Bodenschatz, St. Antony, Rheinhessen, Germany (37,5 cl.) – 230,-
2021, Côtes du Rhône, La Garrigue, Domaine Saint-Étienne, France – 450,-
2020, Ripasso Masua di Jagu, Recchia , Veneto, Italy – 465,-
2021, L’Enjouée Rouge, Domaine Ogereau, Loire, France – 500,-
2022, Syrahvissante Rouge, Domaine Louis Cheze, Rhône, France – 525,-
2022, Nierstein Pinot Noir, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 525,-
2020, Spätburgunder Trocken, Weingut Krone, Rheigau, Germany – 550,-
2019, Arch Terrace Cabernet Sauvignon, Terra Blanca, Washington, USA – 575,-
2023, Fleurie, Domaine des Marrans, Beaujolais, France – 600,-
2023, Whiplash Zinfandel, Jamieson Ranch Vineyards, California, USA – 630,-
2023, Bourgogne Rouge Côte D’Or, Maison Ambroise, Bourgogne, France – 675,-
2020, Barolo, Fratelli Antonio & Raimondo, Piemonte, Italy – 750,-
2023, Pinot Noir Santa Rita Hills, Ampelos, Santa Barbara – 775,-
2021, Barbaresco, Castelo de Neive, Piemonte, Italy – 850,-
2023, Vosne-Romanée ”Damaudes”, Maison Ambroise, Bourgogne, France – 950,-
2018, Barolo Bricco Boschis, Cavallotto, Piemonte, Italy – 1200,-
Sød / Sweet
NV, 3 years old dry, barbeito, Madeira, Portugal – 95,- / 400,-
2022, Erdener Treppchen Riesling Spätlese, Weingut Meulenhof, Mosel, Germany – 95,- / 400,-
2021, Furmint Tokaji Late Harvest, Tokaj Hungary (37,5 cl) – 115,- / 275,-
Øl / Beer
Økologisk fadøl fra Herslev Bryghus
Aamanns Hazy IPA (5,0%), organic – 40 cl. 75,-/50 cl. 85,-
Herslev Bryghus «Wiener Classic» (4,4%), organic – 40 cl. 70/50 cl. 80,-
Herslev Bryghus «Pilsner» (5,5%), organic – 40 cl. 70/50 cl. 80,-
Herslev Bryghus «Wheat» (4,4%), organic – 40 cl. 75/50 cl. 85,-
Herslev Bryghus «Seasonal Beer»- 40 cl. 70/50 cl. 80,-
Alkoholfri / Non-alcoholic
Doing Zero «Green Day Pilsner» 0,5% (33 cl.) – 65,-
Doing Zero «Zen Citrus Pale Ale» 0,5% (33 cl.) – 65,-
Depanneur Pale Ale 0,5% (33 cl.) – 65,-
Snaps / Schnapps
Aamanns Snaps & Aquavit
Rugbrød (3.5 cl.) – 55,-
Porse (3.5 cl.) – 55,-
Æble/peberrod/citron (3.5 cl.) – 55,-
Hjemmelavet snaps / Homemade schnapps (3.5 cl.) – 65,-
Smagning af 4 forskellige snaps / Tasting of 4 different snaps – 195,-
Aquavit
O.P Andersen (3.5 cl.) – 55,-
Linie Aquavit (3.5 cl.) – 55,-
Radius Straight Kommen (3,5 cl.) – 55,-
Avec
Becker Eau de Vie (3.5 cl.) – 105,-
Marolo Grappa di Barbera (3.5 cl.) – 135,-
Martell Cognac VS (3.5 cl.) – 140,-
Boulard Calvados (3.5 cl.) – 145,-
Gelas Bas Armagnac (3.5 cl.) – 145,-
Grand Marnier (3.5 cl.) – 145,-
Amaretto (3.5 cl.) – 145,-
Cocktails
Gløgg – 55,-
Red wine, Rum, spices, almonds, raisins
Salty Caramel Espresso Martini – 135,-
Vodka, kaffelikør, espresso, karamel, havsalt
Fig and Fennel Sour – 135,-
Gin, citron, fignesirup
Forest Negroni – 125,-
Gin, Cassis, Campari, Vermouth
Walnut Cream – 125,-
Rom, Valnøddesirup, vegansk skum
Red Storm – 140,-
Æble brandy, rødvin, æble og citron
Mocktails
Non-alcholic Æblegløgg – 35,-
Apple cider warmed with Christmas spices
Jamaican Maple – 115,-
Alkoholfri rom, maple sirup og æblejuice
Pescaretto – 115,-
Alkoholfri amaretto, fersken og vanilje
Rose and Grey – 120,-
Rosmarin- og honningsirup, Earl gray og citron
Long drinks
Gin Tonic – 100,-
Rum & Cola – 100,-
Dark & Stormy – 100,-
Kiew Mule – 100,-
Aperol Spritz – 110,-
Vi imødekommer gerne ønsker om andre klassiske cocktails
Soft drinks
Filtreret vand med/uden bobler per person, ad libitum – 35,-
Coca-Cola // Coca-Cola Zero – 45,-
Fever Tree, Indian Tonic – 45,-
Fever Tree, Ginger Beer – 45,-
Økologisk sodavand / Organic soda
Depanneur, Aranciata Rossa – 45,-
Depanneur, Limonata – 45,-
Hjemmelavet lemonade / Homemade lemonade
Rabarber, pebermynte / Rhubarb, peppermint – 55,- / 105,-
Passionsfrugt / Passionfruit – 55,- / 105,-
Jordbær, hindbær / Strawberry, raspberry – 55,- / 105,-
Økologisk juice / Organic juice
Æblemost / Apple – 45,-
Hyldeblomst / Elderflower – 45,-
Passion Orange – 45,-
Cola Cool – 45,-
Varme drikke / Warm drinks
Kaffe fra Ønsk
Dobbelt Espresso – 40,-
Americano – 40,-
Cortado – 40,-
Macchiato – 40,-
Flat White – 55,-
Cappuchino – 55,-
Latte – 55,-
Stor Latte – 65,-
Affogato – 65,-
Varm chokolade med flødeskum / Hot chocolate with whipped cream – 55,-
Te fra A. C Perch’s
English Breakfast – 45,-
White Temple – 45,-
Green Rhubarb – 45,-
Green Lemon & Ginger – 45,-
Selskabsmenuer
Frokost
Smørrebrødsmenu – 405,-
Vælg 2 stykker smørrebrød samt ost eller dessert.
Gælder ikke lune smørrebrød. Pris per person.
Menuen inkluderer mineralvand med og uden kulsyre.
Bemærk venligst, at vi tilpasser menuerne efter årstiderne.
Menu gyldig i perioden 11. november – 30. december.
Smørrebrød, første servering – Vælg mellem:
Blomkål med løvstikke, fermenterede grønne tomater og karse (V)
Marineret sild med karry, æbler, creme fraîche og fedtegrever
Hønsesalat med æble, græskar og bacon
Smørrebrød, anden servering – Vælg mellem:
Rødbede med brunet smør-emulsion, ost og boghvede (V)
Koldrøget laks fra Hiddenfjord med julesalat, appelsiner og mandler
Krogmodnet oksetatar med sort trompetsvamp og kartoffelkroket
Ost og Dessert – Vælg mellem:
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade
Risalamande med kirsebærsauce
Pålægchokolademad med appesin og kardemomme
Børnenes favorit
(til børn under 12 år)
Frikadeller og kartoffelsalat, rødspætte med remoulade og grøntsagsstave
serveres med økologisk juice eller sodavand fra Naturfrisk – 165,-
Aften
Appetizers
Brød og smør – 20,-
Rugbrødschips med solsikkekernehummus – 55,-
Oliven med hvidløg og chili – 35,-
Syltede grøntsager ’Giardiniera style’ – 35,-
Røgede mandler – 40,-
Arancini med Parmesan(V) 55,-
Snackpølser – 55,-
Charcuterie-tallerken; coppa, finocchiona, chorizo, pickles og grillet brød – 135,-
Replik Set Menu
7-retters menu, nogle retter til deling. 3 appetizers, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert
Menuen inkluderer brød og smør samt mineralvand med og uden kulsyre.
Menuen skal vælges af hele bordet.
Rugbrødschips med solsikkekernehummus
Syltede grøntsager ’Giardiniera style’
Arancini med Parmesan
Koldrøget laks fra Hiddenfjord med julesalat, appelsin og mandler
Ravioli med krabbe, spinat og estragon
Confiteret and med rødkål, kartoflter og karamelliserede æbler
Risalamande med kirsebærsauce
525,-
Vinmenu
3 glas – 360,-
4 glas – 460,-
Nytårsmenu hos Aamanns Replik – 795,- (uden drikkevarer)
8 serveringer og bord i 3,5+ time
Der kan også bookes bord i 2,5 time, prisen på Nytårsmenuen er her 650,-
Vinmenu med 5 glas – 650,-
Specialpris ved forudbestilling, 750,- på dagen
Klik her for at booke bord til nytår
Menu:
Solsikkekernehummus med rugbrødschips
Erbazzone Emiliano
NV La Croix Maître Anne, Bardiau, Champagne, Frankrig
–
Rejetærte med yuzu og purløg
Laksetatar med avocado og chili
Vandbakkelse med svampe og estragon
Brød & smør, grillet focaccia med urtecreme
2024 Régis et Sylvain, Loire, Frankrig (Sauvignon Blanc)
–
Ravioli med hummer, spinat og bisque
2022 Mâcon-Loché “Longues Terres”, Bourgogne, Frankrig (Chardonnay)
–
Okse-ribeye med trøffelsauce, serveret med pommes dauphinoise og julesalat
eller (vælges ved forudbestilling)
Helleflynder i sauce nage, serveret med pommes dauphinoise og julesalat
2020 Barolo, Fratelli Antonio & Raimondo, Piemonte, Italien (Nebbiolo)
–
Chokoladekage med appelsin, kardemomme og pekannødder
2023 Moscato d’Asti “Sourgal” MG, Elio Perrone, Piemonte, Italien
Adresse
Sankt Annæ Plads 36
1250 Kbh K
Åbningstider
Frokost
Søndag – mandag
11.30 – 17.30
(Sidste bestilling 15.30)
Tirsdag – lørdag
11.30 – 16.30
(Sidste bestilling 14.45)
Aften
Tirsdag – torsdag
17.00 – 22.00
(Sidste bestilling 20.15)
Fredag – lørdag
17.00 – 23.00
(Sidste bestilling 20.45)
Bar & café
Søndag – mandag
11.00 – 17.30
(Sidste bestilling 17.00)
Tirsdag – torsdag
11.00 – 22.00
(Sidste bestilling 21.30)
Fredag – lørdag
11.00 – 23.00
(Sidste bestilling 22.30)
Book bord
Reserver bord på Replik
Aamanns Replik, vores restaurant i Skuespilhuset ved Nyhavn
“I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.” – Adam Aamann
Aamanns Replik i Skuespilhuset, er et grønt åndehul midt i København K med en et unikt inde- og udemiljø hvor man som spisende kan nyde en enestående udsigt til vandet.
Til frokost tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition.
Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.
Om aftenen har vi gjort det let og afslappende at nyde vores velsmagende 3-retters menu, som også er ideel til teatergæster.
I baren har vi et stort udvalg af drinks og hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra Herslev, cider og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af økologiske vine.
Udendørsbaren er åben det meste af dagen i sommerhalvåret, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails.
Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter.
VIL DU LEJE AAMANNS REPLIK?
Det er muligt at leje Replik til private selskaber
Skriv til os for at høre, hvordan vi kan skabe en unik ramme for jeres arrangement.
Send os en mail på [email protected] eller ring
på tlf. 2080 5200 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.