Aamanns Replik
Aamanns Replik ved Nyhavn
Smørrebrød og aftenserveringer til Københavns måske bedste udsigt fra hjørnet af Skuespilhuset.
Menukort
Menuen gælder til og med den 28. april
Frokost
Smørrebrødsmenu
Gælder ikke lune smørrebrød.
Vælg 2 stykker smørrebrød samt en dessert eller ost
350,-
Øl og Snapsemenu
Spørg os gerne om anbefalinger til øl og vores hjemmelavede snaps
1 øl og 2 snapse
195,-
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 stykker per. person.
Grønkålssalat med æbler, syltet glaskål og karse (V) – 125,-
Glaserede rødbeder med rygeost og fermenterede radiser (V) – 135,-
Marineret sild med solbær, rabarber og fedtegrever – 110,-
Koldrøget laks fra Hiddenfjord med syltede agurker og ramsløg – 165,-
Hønsesalat med broccoletti og bacon – 150,-
Krogmodnet oksetatar med majroer, urteemulsion og kartoffelchips – 150,-
Lune Smørrebrød
Vi anbefaler 1-2 stykker per. person.
Jordskokker på surdejsbrød med hollandaise og Maestro-ost – 175,-
Håndpillede rejer på surdejsbrød med avocado og tomat-hvidløgsemulsion – 175,-
Smørstegt paneret rødspætte med remoulade, syltede løg og citron – 165,-
Braiseret svinenakke med cime di rapa, gulerødder og tykmælksemulsion – 175,-
Ost og Dessert
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade – 120,-
Pålægschokolademad med kaffelikør og mascarpone, tiramisu-inspireret – 85,-
Rabarberkompot med krystalliseret hvid chokolade og vaniljeis – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-
Soft ice med karamel eller chokolade – 55,-
Affogato – 65,-
Børnenes favorit
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstave – 125,-
Menuen gælder til og med den 28. april
Aften
Repliks aftenmenu
7 retter – nogle til deling – 3 appetizers, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert.
Inklusiv brød og smør. Menuen vælges af hele bordet.
Brød, smør
Solsikkekernehummus
Syltede grøntsager ’Giardiniera style’
Arancini, safran, Fyrtårnsost
Pocheret laks med ramsløg og kærnemælkssauce
Ravioli, ricotta, citrontimiansmør, spinat
Braiseret svinenakke med cime di rapa, glaserede gulerødder og polenta
Rabarberkompot med krystalliseret hvid chokolade og vaniljeis
385,-
Vinmenu
3 glas. Inkluderer filtreret vand med og uden brus – 360,-
4 glas. Inkluderer filtreret vand med og uden brus – 460,-
Appetizers
Brød og smør – 20,-
Røgede mandler – 40,-
Snackpølser – 55,-
Oliven med hvidløg og chili – 35,-
Rugbrødschips med solsikkekernehummus- 55,-
Syltede grøntsager ’Giardiniera style’- 35,-
Arancini med safran og Fyrtårnsost, 2 stk(V) – 70,-
Charcuterie-tallerken; coppa, finocchiona, chorizo, cornichoner, brød- 135,-
Forretter
Bøffelmozzarella med romesco og grillede porrer (V) – 140,-
Ravioli med ricotta, citron- og timiansmør og spinat (V) – 165,-
Smørrebrød – Håndpillede rejer på surdejsbrød med avocado og tomat-hvidløgsemulsion – 175,-
Pocheret laks med ramsløg og kærnemælkssauce – 175,-
Krogmodnet oksetatar med majroer, urteemulsion og kartoffelchips – 150,-
Hovedretter
Tartelet med artiskokker, karamelliserede løg og Maestro-ost (V) – 195,-
Smørrebrød – Smørstegt paneret rødspætte med remoulade, syltede løg og citron – 165,-
Helleflynder med broccoletti og beurre blanc – 275,-
Grillet poussin med sæsonens grøntsager og kartoffelkompot – 295,-
Braiseret nakkekam med cime di rapa, glaserede gulerødder og polenta – 255,-
Ost og Dessert
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade – 120,-
Pålægschokolademad med kaffelikør og mascarpone, tiramisu-inspireret – 85,-
Rabarberkompot med krystalliseret hvid chokolade og vaniljeis – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-
Soft ice med karamel eller chokolade – 55,-
Affogato – 65,-
Børnenes Favorit
Frikadeller og kartoffelsalat, rødspætte med remoulade og grøntsagsstave – 125,-
Vin
Alkoholfri
NV, Sauvignon Blanc Sparkling, Raisin, France – 75/325,-
NV, Eins Zwei Zero, Weingut Leitz, Rheingau, Germany – 400,-
NV, Provençal Rosé, Étiquette, Denmark – 350,-
Mousserende
NV, Brut, Can Xa, Catalunya, Spain – 95/400,-
NV, Crémant d’Alsace, Domaine Fernand Engel, Alsace, France – 500,-
NV, La Croix Maître Anne, Bardiau, Champagne, France – 750,-
Hvid
2023, Riesling, Aamanns Selection, St. Antony, Rheinhessen, Germany (37,5 cl.) – 230,-
2023, Riesling, Aamanns Selection, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 95/400,-
2022, Sauvignon Blanc, Gabel, Pfalz, Germany – 105/425,-
2023, Margot, Carbenneau, Bordeaux, France – 425,-
2023, Gruner Veltliner Wagram, Weinberghof Fritsch, Wagram, Austria – 115/475,-
2023, Chardonnay Domaine du Château d’Eau, Languedoc, France – 125/475,-
2023, Anjou En Chenin, Domaine Ogereau, Loire, France – 575,-
2023, Soave Classico DOC, Suavia Azienda Agricola, Veneto, Italy – 500,-
2023, Grauburgunder, Oktav, Hager, Baden, Germany 130/525,-
2023, Chablis, Lucie Thiéblemont, Chablis, France – 650,-
2021, Bourgogne Aligoté, Olivier Leflaive, Bourgogne, France – 650,-
2022, Macon Loché, Domaine Couturier, Bourgogne, France – 650,-
2023, Sancerre Blanc La Rabotine, Alban Roblin, Loire, France – 140/600,-
2022, La Verriere, Carbonneau, Bordeaux, France – 625,-
2022, Riesling, Orbel GG, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 625,-
2022, Chardonnay SLH, Hahn Winery, California – 725,-
2020, Mercurey Blanc Les Rochelles, Domaine MIA, Bourgogne, France – 800,-
2022, Saint Aubin, Domaine Roux, Bourgogne, France – 850,-
2023, Meursault, Les Clous, Bourgogne, France – 1100,-
2018, Meursault, Olivier Leflaive, Bourgogne, France – 1450,-
Orange
2021, Bedoba Orange, Kakheti Winary, Kakheti, Georgia – 115/475,-
Rosé
2023, Rosé Fruité, Domaine Saint Jean, Provence, France – 95/375,-
2022, Pinot Noir, Rosanoire, Cantrina, Lombardia, Italy – 500,-
2022, Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, France – 145/650,-
Rød
2020, Roter Cuvee Bodenschatz, St. Antony, Rheinhessen, Germany (37,5 cl.) – 230,-
2023, Montefalco Rosso, Aamanns Selection, DiFilippo, Umbria, Italy – 95/375,-
2021, Côtes du Rhône, La Garrigue, Domaine Saint-Étienne, France – 450,-
2015, Rioja Reserva, Finca del Marquesado, Rioja, Spain – 115/475,-
2023, Pinot Noir, S.J. Montigny, Nahe, Germany – 115/475,-
2020, Ripasso Masua di Jagu, Recchia , Veneto, Italy – 475,-
2021, L’Enjouée Rouge, Domaine Ogereau, Loire, France – 500,-
2019, Spätburgunder Trocken, Weingut Krone, Rheigau, Germany – 550,-
2022, Nierstein Pinot Noir, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 525,-
2019, Arch Terrace Syrah, Terra Blanca, Columbia Valley AVA, Germany – 525,-
2020, Cuve 8a – Beton, Chateau Canon Chaigneau, Bordeaux, France – 130/550,-
2023, Fleurie, Domaine des Marrans, Beaujolais, France – 550,-
2023, Barbera d’ Asti Tasmorcan, Elio Perrone, Piemonte, Italy – 140/575,-
2022, Bourgogne Rouge Côte D’Or, Maison Ambroise, Bourgogne, France – 675,-
2020, Barolo, Fratelli Antonio & Raimondo, Piemonte, Italy – 750,-
2022, Pinot Noir Santa Rita Hills, Ampelos, Santa Barbara – 775,-
2020, Barbaresco, Castelo de Neive, Piemonte, Italy – 950,-
2020, Langhe D.O.C. Nebbiolo, Aurelio Settimo Langhe, Piemonte, Italy – 850,-
2017, Barolo Bricco Boschis, Cavallotto, Piemonte, Italy – 950,-
2022, Vosne-Romanée ”Damaudes”, Maison Ambroise, Bourgogne, France – 1000,-
2019, Vosne-Romanée ”Damaudes”, Maison Ambroise, Bourgogne, France – 1200,-
Dessertvin
2021, Furmint Tokaji Late Harvest, Tokaj Hungary (37,5 cl) – 275,-
2022, Erdener Treppchen Riesling Spätlese, Weingut Meulenhof, Mosel, Germany – 95/400,-
NV, 3 years old dry, Barbeito, Madeira, Portugal – 95/400,-
NV, Barros, Tawny, Douro, Portugal – 115/475,-
2014, Port Late Bottega Vintage MG, Quinta Santa Eufemia, Douro, Portugal – 115/475,-
NV, Manzanilla Fina Miraflores Baja, Bodegas de la Rive, Jerez, Spain – 500,-
Øl
Økologisk fadøl fra Herslev Bryghus
Aamanns Hazy IPA (5,0%), organic – 40 cl. 75,-/50 cl. 85,-
Herslev Bryghus «Wiener Classic» (4,4%), organic – 40 cl. 70/50 cl. 80,-
Herslev Bryghus «Pilsner» (5,5%), organic – 40 cl. 70/50 cl. 80,-
Herslev Bryghus «Wheat» (4,4%), organic – 40 cl. 75/50 cl. 85,-
Herslev Bryghus «Seasonal Beer»- 40 cl. 70/50 cl. 80,-
Non-alcoholic
Depanneur «Pale Ale» 0,5% (33 cl.) – 65,-
Doing Zero «IPA Hazy Lazy» 0,5% (33 cl.) – 65,-
Doing Zero «Zen Citrus Pale Ale» 0,5% (33 cl.) – 65,-
Herslev Bryghus «Mørkets Frembrud» Brown Ale, » 0,3% (33 cl.) – 65,-
Snaps
Aamanns Snaps & Aquavit
Rugbrød (3.5 cl.) – 55,-
Porse (3.5 cl.) – 55,-
Æble/peberrod/citron (3.5 cl.) – 55,-
Sæsonbetonet snaps produceret i restauranten (3.5 cl.) spørg efter udvalg – 65,-
Tasting board med 4 forskellige snaps – 195,-
Aquavit
O.P Andersen (3.5 cl.) – 55,-
Linie Aquavit (3.5 cl.) – 55,-
Radius Straight Kommen (3,5 cl.) – 55,-
Avec
Becker Eau de Vie (3.5 cl.) – 105,-
Marolo Grappa di Barbera (3.5 cl.) . 135,-
Martell Cognac VS (3.5 cl.) – 140,-
Boulard Calvados (3.5 cl.) – 145,-
Gelas Bas Armagnac (3.5 cl.) – 145,-
Grand Marnier (3.5 cl.) – 145,-
Amaretto (3.5 cl.) – 145,-
Cocktails
Salty Caramel Espresso Martini – 135,-
Vodka, kaffelikør, espresso, karamel, havsalt
Golden Sour – 135,-
Bourbon, limesaft, appelsinsirup, æggehvider
Cloud Mojito – 130,-
Hvid rom, citronsaft, sukkersirup, mojito-skum
Passion Bloom – 125,-
Passionsfrugt, citronsaft, mørk rom, kokos, limesirup, fersken-iste
Green Elixir – 135,-
Chartreuse, citronsaft, yuzu, hyldeblomst-iste
Mocktails
Passion Cloud – 135,-
Passionsfrugt, citronverbena, citronsaft, alkoholfri
Clean Rhubie – 130,-
Rabarbersirup, yuzu, hyldeblomst-iste, alkoholfri
Wine Not Spritz – 100,-
Sauvignon Blanc Sparkling, yuzusaft, limesirup, brombær, haskapbær
Long drinks
Gin Tonic – 100,-
Rum & Cola – 100,-
Dark & Stormy – 100,-
Moscow Mule – 100,-
Vi imødekommer gerne ønsker om andre klassiske cocktails
Soft drinks
Filtreret vand med/uden bobler per person, ad libitum – 30,-
Coca-Cola // Coca-Cola Zero – 45,-
Fever Tree, Indian Tonic – 45,-
Ginger Beer – 45,-
Kambucha med hibiscus, hypen og hyldeblomst – 45,-
Depanneur
Aranciata Rossa – 45,-
Limonata – 45,-
Bite Syrup Organic Cordials
Citron og timian – 45,- / 105,-
Passionsfrugt – 45,- / 105,-
Jordbær og hindbær – 45,- / 105,-
Rebæl
Citron, ingefær og yuzu – 45,-
Hyldeblomst, mint og citron – 45,-
Hvid te, fersken og citron verbena – 45,-
Varme drikke
Kaffe fra Ønsk
Dobbelt Espresso – 40,-
Americano – 40,-
Cortado – 40,-
Macchiato – 40,-
Flat White – 50,-
Cappuchino – 50,-
Latte – 50,-
Stor Latte – 65,-
Iskaffe – 50,-
Affogato – 65,-
Te fra A. C Perch’s
English Breakfast – 45,-
Earl Gray – 45,-
White Temple – 45,-
Green Rhubarb – 45,-
Green Lemon & Ginger – 45,-
Menuen gælder til den 28.04.25
Selskaber – Frokost
Smørrebrødsmenu – 375,-
Vælg 2 stykker smørrebrød samt ost eller dessert. Gælder ikke lune smørrebrød.
Pris per person. Menuen inkluderer mineralvand med og uden kulsyre
Smørrebrød 1 – Vælg mellem
Grønkålssalat med æbler, syltet glaskål og karse (V)
Marineret sild med solbær, rabarber og fedtegrever
Koldrøget laks fra Hiddenfjord med syltede agurker og ramsløg
Smørrebrød 2 – Vælg mellem
Glaserede rødbeder med rygeost og fermenterede radiser (V)
Hønsesalat med broccoletti og bacon
Krogmodnet oksetatar med majroer, urteemulsion og kartoffelchips
Ost og Dessert – Vælg mellem
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade
Pålægschokolademad med kaffelikør og mascarpone, tiramisu-inspireret.
Rabarberkompot med krystalliseret hvid chokolade og vaniljeis
Børnenes favorit – 125,-
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstave
Selskaber – Aften
Appetizers
Oliven, hvidløg, chili – 35,-
Røgede mandler – 40,-
Snackpølser – 55,-
Charcuterie-tallerken, coppa, fennikelsalami, chorizo, syltede grøntsager, grillet brød – 135,-
Set Menu – 410,-
Kokkens valg: 7 retter – nogle til deling – 3 appetizers, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert.
Brød, smør
Solsikkekernehummus
Syltede grøntsager ’Giardiniera style’
Arancini, safran, Fyrtårnsost
Pocheret laks med ramsløg og kærnemælkssauceRavioli, ricotta, citrontimiansmør, spinat
Braiseret svinenakke med cime di rapa, glaserede gulerødder og polenta
Rabarberkompot med krystalliseret hvid chokolade og vaniljeis
Børnenes favorit – 125,-
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstave
Påskemenu – frokost – fra 17. til 21. april
Første servering – Smørrebrød
Vælg mellem
Grønkålssalat med æbler, syltet kålrabi og karse (V)
Karrysild med æg, creme fraiche, fedtegreve og karse
Tartar af oksekød med majroer, urteemulsion og sprød kartoffel
Anden servering
Lammefrikassé med dild, rejer og kartofler
Tredje servering
Rabarberkompot med krystalliseret hvid chokolade og vaniljeis
eller
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade
Sødt
Påskeæg
Kr. 425,-

Adresse
Sankt Annæ Plads 36
1250 Kbh K
Åbningstider
Frokost
Søndag – mandag 11.30-17.30
(Sidste bestilling 15.30)
Tirsdag – lørdag 11.30-16.30
(Sidste bestilling 14.45)
Aften
Tirsdag – torsdag 17.00-22.00
(Sidste bestilling 20.00)
Fredag – lørdag 17.00-23.00
(Sidste bestilling 20.45)
Søndag – mandag – aftenlukket
Bar & café
Søndag – mandag 11.00-17:30
(Sidste bestilling 17.00)
Tirsdag – torsdag 11.00- 22:30
(Sidste bestilling 22.00)
Fredag – lørdag 11.00- 23:00
(Sidste bestilling 22.30)
Book bord
Reserver bord på Replik
Aamanns Replik, vores restaurant i Skuespilhuset ved Nyhavn
“I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.” – Adam Aamann
Aamanns Replik i Skuespilhuset, er et grønt åndehul midt i København K med en et unikt inde- og udemiljø hvor man som spisende kan nyde en enestående udsigt til vandet.
Til frokost tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition.
Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.
Om aftenen har vi gjort det let og afslappende at nyde vores velsmagende 3-retters menu, som også er ideel til teatergæster.
I baren har vi et stort udvalg af drinks og hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra Herslev, cider og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af økologiske vine.
Udendørsbaren er åben det meste af dagen i sommerhalvåret, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails.
Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter.


VIL DU LEJE AAMANNS REPLIK?
Det er muligt at leje Replik til private selskaber
Skriv til os for at høre, hvordan vi kan skabe en unik ramme for jeres arrangement.
Send os en mail på [email protected] eller ring
på tlf. 2080 5200 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.
