Tag bladene af rosmarinen, hak dem groft og kog dem op i en lille kasserolle med 2 spsk honning. Lad det koge i 1 minut og kom det i en skål med resten af honningen.
Skær fignerne ud i 4 eller 6 både, alt efter hvor store deer.
Pensl brødsskiverne med lidt olivenolie og grill dem på en grillpande.
Bræk blåskimmelosten i grove stykker og læg dem på det lune brød sammen med fignerne. Fordel rosmarinhonningen over figner og ost med en ske og server straks.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.