Aamanns 1921
Aamanns 1921 i Indre By
Michelin-anbefalet smørrebrød med afsæt i økologi og sæsonens bedste råvarer.
Menukort
Menuen gælder fra d. 02.01.25
Frokost
Smørrebrød
Små kartofler, porre, sauce gribiche, karse (V) – 125,-
Rødbeder, ost, boghvede, estragon, valnødder (V) – 145,-
Svampetoast, hasselnødder, purløg, syltede løg, surdejsbrød (V) – 165,-
Gammeldags modnede sild, brøndkarse, æggesalat, purløg – 125,-
Sildetallerken- Fire slags sild, creme fraiche, fedtegrever – 285,-
Koldrøget laks fra Hiddenfjord, syltet agurk, dild, peberrod, mandler – 165,-
Håndpillede rejer, æg, citronemulsion, kaffir lime, rosenkål, surdejsbrød – 185,-
Torskerogn, grøn remoulade, fennikelsalat – 175,-
Smørstegt og paneret rødspætte, rodfrugtsremoulade, citron – 165,-
Smørstegt og paneret rødspætte, rejesalat, purløg, citron – 185,-
Hønsesalat, sort trompetsvamp, purløg, bacon – 150,-
Oksetatar, cornichoner, Karl Johan – 150,-
Dagens ret – Traditionel frokostret – 195,-
Børnenes Favorit – Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte
med remoulade og grøntsagsstænger. Kun tilgængelig for børn under 12 år – 135,-
Ost og Dessert
Tre danske oste, knækbrød, marmelade – 150,-
Pålægschokolademad, svenske bær, hvid chokoladecreme – 110,-
Citronfromage, blodappelsiner, marengs – 110,-
Petit fours – Fem stykker sødt – 105,-
Frokostmenu – 390,-
Første servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Små kartofler, porre, sauce gribiche, karse (V)
Smørrebrød – Gammeldags modnede sild, brøndkarse, æggesalat, purløg, fedtegrever
Smørrebrød – Koldrøget laks fra Hiddenfjord, syltet agurk, dild, peberrod, mandler
Anden servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Rødbeder, ost, boghvede, estragon, valnødder (V)
Smørrebrød – Hønsesalat, sort trompetsvamp, purløg, bacon
Smørrebrød – Oksetatar, cornichoner, Karl Johan
Dagens frokostret – Traditionel frokostret (+50kr)
Ost og Dessert
Vælg mellem:
To danske oste, knækbrød, marmelade
Pålægschokolademad, svenske bær, hvid chokoladecreme
Øl og Snaps Menu – 210,-
Spørg os endelig om forslag til øl og vores hjemmelavede snaps.
Én stor øl af dit valg og to hjemmelavede snaps
Menuen gælder fra d. 02.01.25
Aften
Set Menu – 495,-
Kokkens valg: 8-retters menu bestående af 4 snacks, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert.
Vegetariske eller veganske muligheder tilgængelige. Menuen skal vælges af hele bordet.
Surdejsbrød, smør
Rugchips, solsikkehummus
Østers, pære, chili
Endive, torskerogn, purløg
Kyllingeparfait, syltede grøntsager, cornichoner, ristet brød
Blæksprutte, fennikel, bergamot
Agnolotti, spinat, ricotta, piment d’Espelette
Braiseret tværreb, sort trompetsvamp, glaserede gulerødder, rødvinssauce
Citronfromage, blodappelsiner, marengs
1921 Fuld Oplevelse – 1100,-
Bobler
Set menu
Vinmenu á fire glas
Vand
Kaffe
Vinmenu – 495,-
Vinmenu á fire glas
Appetizers
Surdejsbrød, smør – 35,-
Rugchips, solsikkehummus – 55,-
Kroketter, kartoffel, karamelliserede løg, ost, 2 stk. (V) – 60,-
Østers, pære, chili, pr. stk. – 45,-
Endive, torskerogn, purløg – 85,-
Kyllingeparfait, syltede grøntsager, cornichoner, ristet brød – 95,-
Charcuteri fra Butcher’s Manifesto Amager, fennikelmarmelade, æblechutney – 115,-
Forretter
Agnolotti, spinat, ricotta, piment d’Espelette (V) – 185,-
Bakskuld, kartoffel, porre – 165,-
Blæksprutte, fennikel, bergamot – 165,-
Smørrebrød – Rødbeder, ost, boghvede, estragon, valnødder (V)- 155,-
Smørrebrød – Håndpillede rejer, tomatemulsion, surdejsbrød – 185,-
Oksetatar, julesalat, cornichoner, Karl Johan-svampeemulsion – 150,-
Hovedretter
Tartelet, svampe, timian, purløg, trøffel (V) – 195,-
Helleflynder, kålskud, jordskokker – 275,-
Braiseret tværreb, sort trompetsvamp, honningglaserede gulerødder, rødvinssauce – 255,-
Børnenes Favorit – Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte
med remoulade og grøntsagsstænger. Kun tilgængelig for børn under 12 år – 135,-
Ost og Dessert
Tre danske oste, knækbrød, marmelade – 150,-
Pålægschokolademad, svenske bær, hvid chokoladecreme – 110,-
Citronfromage, blodappelsiner, marengs – 110,-
Petit fours – Fem stykker sødt – 105,-
Vin på Glas Hvid Orange Rosé Rød Sød Alkoholfri Vin på Flaske Orange Rosé Hvid Rød Sød Øl Flaskeøl Alkoholfri Snaps og Akvavit Cocktails & Longdrinks Mocktails Soft Drinks Aamanns Hjemmelavet Lemonade – 55,- / 125,- Muri Passing Clouds – 235,- Varme drikke Te fra A. C Perch’s |
Menuen gælder fra d. 02.01.25
Frokost – Grupper
Frokostmenu – 420,-
Første servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Små kartofler, porre, sauce gribiche, brøndkarse (V)
Smørrebrød – Gammeldags modnede sild, brøndkarse, æggesalat, purløg
Smørrebrød – Koldrøget laks fra Hiddenfjord, syltet agurk, dild, peberrod
Anden servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Rødbeder, ost, boghvede, estragon, valnødder (V)
Smørrebrød – Hønsesalat, sort trompetsvamp, purløg, bacon
Smørrebrød – Oksetatar, cornichoner, sennep, rodfrugtemulsion
Dagens frokostret – Traditionel frokostret (+50kr)
Ost og Dessert
Vælg mellem:
To danske oste, knækbrød, marmelade
Pålægschokolademad, svenske bær, hvid chokoladecreme
Øl og Snaps Menu – 210,-
Spørg os endelig om forslag til øl og vores hjemmelavede snaps.
Én stor øl af dit valg og to hjemmelavede snaps
–
Aften – Grupper
Set Menu – 525,-
Kokkens valg: 8-retters menu bestående af 4 snacks, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert.
Vegetariske eller veganske muligheder tilgængelige. Menuen skal vælges af hele bordet.
1921 Fuld Oplevelse – 1100,-
Bobler
Set menu
Vinmenu á fire glas
Vand
Kaffe
Vinmenu – 495,-
Vinmenu á fire glas
Adresse
Niels Hemmingsens Gade 19-21
1153 København K
Åbningstider
Frokost
Mandag – lørdag
11.30-17.00
(Sidste bestilling 15.00)
Søndag
11.30-17.30
(Sidste bestilling 15.30)
Aften
Mandag – torsdag
18.00-23.00
(Sidste bestilling 20.15)
Fredag – lørdag
18.00-23.30
(Sidste bestilling 21.00)
Søndag
Lukket
Book bord
Reserver bord på 1921
Om AAMANNS 1921
“Det, der altid har været vigtigt for mig, er at servere genkendelige råvarer og tilberedningsmetoder – men med et overraskende tvist, der løfter smagen et helt andet sted hen, end man umiddelbart forventer”
– Adam Aamann
Til frokost på Aamanns 1921 tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition. Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.
Menukortet er fokuseret og skiftende i takt med sæsonerne og afstemt således, at hver servering udgør en helhedsoplevelse
Om aftenen serverer vi et udvalg af klassiske danske retter i ny fortolkning som f.eks. vores anmelderroste krebinet med kantareller, tyttebær og klassisk velouté sauce.
I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra mindre lokale bryghuse som Herslev og Mikkeller, hjemmelavede cocktails og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af usvovlede og økologiske vine.
Aamanns 1921 er inspireret af det moderne kirkerums fokus på gedigne materialer og æstetik. Der er højt til loftet og håndlavede messinglysekroner oplyser lokalet. Man sidder rart i de lyse moderne træmøbler med hynder af kernelæder.
ER I EN STØRRE GRUPPE?
For grupper over 10 personer tilbyder
vi vores selskabspakker.
Vi har indrettet vores underetage i samme smukke stil som i overetagen og skabt en unik stemning med kunst på væggene og et åbent køkken. Lokalet er meget indbydende til afholdelse af lukkede selskaber for både private og forretningsfrokoster og middage, og har i øvrigt en fantastisk akustik. Vi kan have op til 35 gæster i vores private dining room.
Send os en mail på [email protected] eller ring 20805200, og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.