Aamanns 1921
Aamanns 1921 i Indre By
Michelin-anbefalet smørrebrød med afsæt i økologi og sæsonens bedste råvarer.
Menukort
Menuen gælder til og med den 10. marts
Frokost
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 smørrebrød og retter pr. person.
Små kartofler, porre, sauce gribiche, karse (V) – 125,-
Rødbeder, ost, boghvede, estragon, valnødder (V) – 145,-
Svampetoast, hasselnødder, purløg, syltede løg, surdejsbrød (V) – 165,-
Gammeldags modnede sild, brøndkarse, æggesalat, purløg – 125,-
Sildetallerken- Fire slags sild, creme fraiche, fedtegrever – 285,-
Koldrøget laks fra Hiddenfjord, syltet agurk, dild, peberrod, mandler – 165,-
Håndpillede rejer, æg, citronemulsion, kaffir lime, rosenkål, surdejsbrød – 185,-
Torskerogn, grøn remoulade, fennikelsalat – 175,-
Smørstegt og paneret rødspætte, rodfrugtsremoulade, citron – 165,-
Smørstegt og paneret rødspætte, rejesalat, purløg, citron – 185,-
Hønsesalat, sort trompetsvamp, purløg, bacon – 150,-
Oksetatar, cornichoner, Karl Johan – 150,-
Dagens ret – Traditionel frokostret – 195,-
Børnenes Favorit – 125,-
Kun tilgængelig for børn under 12 år
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstænger
Ost og Dessert
Tre danske oste, knækbrød, marmelade – 150,-
Pålægschokolademad, svenske bær, hvid chokoladecreme – 110,-
Citronfromage, blodappelsiner, marengs – 110,-
Petit fours – Fem stykker sødt – 105,-
Frokostmenu – 390,-
Første servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Små kartofler, porre, sauce gribiche, karse (V)
Smørrebrød – Gammeldags modnede sild, brøndkarse, æggesalat, purløg, fedtegrever
Smørrebrød – Koldrøget laks fra Hiddenfjord, syltet agurk, dild, peberrod, mandler
Anden servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Rødbeder, ost, boghvede, estragon, valnødder (V)
Smørrebrød – Hønsesalat, sort trompetsvamp, purløg, bacon
Smørrebrød – Oksetatar, cornichoner, Karl Johan
Dagens frokostret – Traditionel frokostret (+50kr)
Ost og Dessert
Vælg mellem:
To danske oste, knækbrød, marmelade
Pålægschokolademad, svenske bær, hvid chokoladecreme
Øl og Snaps Menu – 210,-
Spørg os endelig om forslag til øl og vores hjemmelavede snaps.
Én stor øl af dit valg og to hjemmelavede snaps
Menuen gælder fra den 11. marts til og med den 5. maj
Frokost
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 smørrebrød og retter pr. person.
Kartofler med ramsløg, sauce gribiche og karse (V) – 125,-
Grønkål med pocheret æg, Vesterhavsost, boghvede og hollandaise (V) – 165,
Svampe-toast på surdejsbrød med hasselnødder, purløg og syltede løg (V) – 165,-
Karrysild med æg, æbler, purløg og fedtegrever – 125,-
Sidetallerken med fire slags marinerede sild – 285,
Koldrøget laks fra Hiddenfjord med rødbeder, æbler, valnødder og peberrod – 165,
Håndpillede rejer på surdejsbrød med citronemulsion, dild og purløg – 185,
Marineret sild med kartofler, persille, brændenælder og glaskål – 145,-
Smørstegt og paneret rødspætte med rodfrugtremoulade og citron – 165,
Smørstegt og paneret rødspætte med rejesalat, purløg og citron – 185,-
Hønsesalat med sort trompetsvamp, purløg og bacon – 150,-
Oksetatar med radise, saltet æggeblomme, sennep og ramsløg – 150,-
Dagens ret – Traditionel frokostret- 195,-
Børnenes Favorit – 125,-
Kun tilgængelig for børn under 12 år
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstænger
Ost og Dessert
Tre danske oste med knækbrød og marmelade – 150,-
Pålægschokolademad med svenske bær og hvid chokoladecreme – 110,-
Rabarber med mascarpone, vanilje og pistaciecrunch – 110,-
Petit fours – Fem stykker sødt – 105,-
Frokostmenu – 390,-
Første servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Kartofler med ramsløg, sauce gribiche og karse (V)
Smørrebrød – Karrysild med æg, æbler, purløg og fedtegrever
Smørrebrød – Koldrøget laks fra Hiddenfjord med rødbeder, æbler, valnødder og peberrod
Anden servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Grønkål, pocheret æg, Vesterhavsost, boghvede og hollandaise (V)
Smørrebrød – Hønsesalat med sort trompetsvamp, purløg og bacon
Smørrebrød – Oksetatar med radise, saltet æggeblomme, sennep og ramsløg
Dagens frokostret – Traditionel frokostret (+50kr)
Ost og Dessert
Vælg mellem:
To danske oste med knækbrød og marmelade
Pålægschokolademad med svenske bær og hvid chokoladecreme
Rabarber med mascarpone, vanilje og pistaciecrunch
Øl og Snaps Menu – 210,-
Spørg os endelig om forslag til øl og vores hjemmelavede snaps.
Én stor øl af dit valg og to hjemmelavede snaps
Menuen gælder til og med den 10. marts
Aften
Set Menu – 495,-
Kokkens valg: 8-retters menu bestående af 4 snacks, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert.
Vegetariske eller veganske muligheder tilgængelige. Menuen skal vælges af hele bordet.
Surdejsbrød, smør
Rugchips, solsikkehummus
Østers, pære, chili
Endive, torskerogn, purløg
Kyllingeparfait, syltede grøntsager, cornichoner, ristet brød
Blæksprutte, fennikel, bergamot
Agnolotti, spinat, ricotta, piment d’Espelette
Braiseret tværreb, sort trompetsvamp, glaserede gulerødder, rødvinssauce
Citronfromage, blodappelsiner, marengs
1921 Fuld Oplevelse – 1100,-
Bobler
Set menu
Vinmenu á fire glas
Vand
Kaffe
Vinmenu – 495,-
Vinmenu á fire glas
Appetizers
Surdejsbrød, smør – 35,-
Rugchips, solsikkehummus – 55,-
Kroketter, kartoffel, karamelliserede løg, ost, 2 stk. (V) – 60,-
Østers, pære, chili, pr. stk. – 45,-
Endive, torskerogn, purløg – 85,-
Kyllingeparfait, syltede grøntsager, cornichoner, ristet brød – 95,-
Charcuteri fra Butcher’s Manifesto Amager, fennikelmarmelade, æblechutney – 115,-
Forretter
Agnolotti, spinat, ricotta, piment d’Espelette (V) – 185,-
Bakskuld, kartoffel, porre – 165,-
Blæksprutte, fennikel, bergamot – 165,-
Smørrebrød – Rødbeder, ost, boghvede, estragon, valnødder (V)- 155,-
Smørrebrød – Håndpillede rejer, tomatemulsion, surdejsbrød – 185,-
Oksetatar, julesalat, cornichoner, Karl Johan-svampeemulsion – 150,-
Hovedretter
Tartelet, svampe, timian, purløg, trøffel (V) – 195,-
Helleflynder, kålskud, jordskokker – 275,-
Braiseret tværreb, sort trompetsvamp, honningglaserede gulerødder, rødvinssauce – 255,-
Ost og dessert
Tre danske oste, knækbrød, marmelade – 150,-
Pålægschokolademad, svenske bær, hvid chokoladecreme – 110,-
Citronfromage, blodappelsiner, marengs – 110,-
Petit fours – Fem stykker sødt – 105,-
Børnenes Favorit – 125,-
Kun tilgængelig for børn under 12 år
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstænger
Menuen gælder fra den 11. marts til og med den 5. maj
Aften
Set Menu – 495,-
Kokkens valg: 8-retters menu bestående af 4 snacks, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert.
Vegetariske eller veganske muligheder tilgængelige. Menuen skal vælges af hele bordet.
Surdejsbrød og smør
Rugchips med solsikkehummus
Østers med pære og chili
Svampeparfait med syltede svampe og knækbrød
Vandbakkelse med rejer og purløg
Saltet ørred med kumquats og verbena- og citronpeber
Ravioli med rugmel, brændenælde, spinat og ricotta
Braiseret tværreb med sort trompetsvamp, glaserede gulerødder og rødvinssauce
Rabarber med mascarpone, vanilje og pistaciecrunch
1921 Fuld Oplevelse – 1100,-
Bobler
Set menu
Vinmenu á fire glas
Vand
Kaffe
Vinmenu – 495,-
Vinmenu á fire glas
Appetizers
Surdejsbrød og smør – 35,-
Rugchips, solsikkehummus (V) – 55,-
Svampeparfait med syltede svampe og knækbrød (V) – 95,-
Østers med pære, chili, pr. stk. – 45,-
Vandbakkelse med rejer og purløg – 85,-
Kroketter med kartoffel, karamelliserede løg og Coppa, 2 stk. – 60,-
Forretter
Smørrebrød – Små kartofler med ramsløg, sauce gribiche og karse (V) – 145,-
Grønkål med pocheret æg, Vesterhavsost, boghvede og hollandaise (V) – 165,-
Ravioli med rugmel, brændenælde, spinat og ricotta (V) – 185,-
Saltet ørred med kumquats og verbena- og citronpeber – 165,-
Smørrebrød – Håndpillede rejer på surdejsbrød med citronemulsion – 185,-
Krogmodnet oksetatar med radise, saltet æggeblomme, sennep og ramsløg – 150,-
Hovedretter
Artiskokker med cime di rapa, ramsløgs-gremolata og valnødde – 195,-
Helleflynder med majroe, linser og fumé persille – 275,-
Braiseret oksebryst, sorte trompetsvamp, honningglaserede gulerødder, rødvinssauce 255,-
Ost og dessert
Tre danske oste, knækbrød, marmelade – 150,-
Pålægschokolademad med svenske bær og hvid chokoladecreme – 110,-
Rabarber med mascarpone, vanilje og pistaciecrunch – 110,-
Petit fours – Fem stykker sødt – 105,-
Børnenes Favorit – 125,-
Kun tilgængelig for børn under 12 år
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstænger
Vin på Glas
Alkoholfri
NV, Sauvignon Blanc Sparkling, Raisin, France 100,-
2023, Pinot Gris, St. Antony, Rheinhessen, Germany 110,-
Mousserende
NV, Crémant d’Alsace Brut, Fernand Engel, Alsace, France 110,-
NV, L’Universelle Brut, Baron Albert, Champagne, France 135,-
Rosé & Orange
2023, Sancerre Pinot Noir, Berthier, Loire, France 130,-
2023, Grüner Veltliner, Winzer Krems, Kremstal, Austria 120,-
2022, Pinot Nero, Rosanoire, Cantrina, Lombardia, Italy 110,-
Hvid
2023, Grüner Veltliner, Tegernseerhof, Wachau, Austria 100,-
2023, Riesling ”Aamanns Selection”, St. Antony, Rheinhessen, Germany 105,-
2022, Solaris ”Rös”, Dyrehøj Vingård, Denmark 115,-
2022, Chardonnay Reserve, Stefan Bietighöfer, Pfalz, Germany 135,-
2023, Pouilly-Fumé ”La Rambardé”, Landrat-Guyollot, Loire, France 140,-
2023, Sancerre, Milet-Roger, Loire, France 145,-
Rød
2019, Brunello di Montalcino, Val di Suga, Toscana, Italy 175,-
2022, Zinfandel ”Vintner’s Reserve”, Kendall-Jackson, California, USA 120,-
2022, Pinot Noir, Markus Molitor, Mosel, Germany 125,-
2021, Valpolicella Ripasso, Villa Molino, Veneto, Italy 145,-
Sød
2022, Coteaux du Layon, Ogereau, Loire, France 125,-
2020, Riesling Auslese ”Paradis” (37.5 cl), Martin Korrell, Nahe, Germany 130,-
2022, Ice Wine ”Dulce Enero” (50 cl), Altolandon, Manchuela, Spain 145,-
Portvin
2017, Late Bottled Vintage, Quinta Sant Eufémia, Porto, Portugal. 100,-
NV, Chip Dry White Port, Taylor’s, Porto, Portugal. 105,-
NV, 10 Yrs Tawny, Taylor’s, Porto, Portugal. 110,-
NV, 40 Yrs Tawny, Taylor’s, Porto, Portugal. 285,-
Vin på Flaske
Alkoholfri
France
NV, Sauvignon Blanc Sparkling, Raisin 400,-
Germany
2023, Pinot Gris, St. Antony, Rheinhessen 425,-
Mousserende
France
NV, Crémant d’Alsace Brut, Fernand Engel, Alsace 585,-
NV, L’Universelle Brut, Baron Albert, Champagne 750,-
NV, Rosé 1er Cru ”Vertus”, Doyard-Mahé, Champagne 750,-
NV, Blanc de Blancs 1er Cru ”Vertus”, Doyard-Mahé, Champagne 800,-
NV, Blanc de Blancs 1er Cru, De Saint-Gall, Champagne 850,-
NV, Blanc de Blancs 1er Cru ”Longitude”, Larmandier-Bernier, Champagne 1350,-
Orange
Austria
2023, Grüner Veltliner, Winzer Krems, Kremstal 550,-
Italy & Spain
2022, Doña Leo, Altolandon, Manchuela 675,-
2014, Ribolla “Anfora”, Gravner, Friuli, BIO 1600,-
2015, Ribolla “Anfora”, Gravner, Friuli, BIO 1600,-
Rosé
Italy
2023, Pinot Nero, Cantrina, Lombardia 495,-
2023, Sancerre Pinot Noir, Berthier, Loire, France 625,-
France
2023, Sancerre Pinot Noir, Berthier, Loire 625,-
Hvid
Austria & Germany
2022, Grüner Veltliner, Tegernseerhof, Wachau 425,-
2023, Riesling ”Aamanns Selection”, St. Antony, Rheinhessen, BIO 450,-
2022, Chardonnay Reserve, Stefan Bietighöfer, Pfalz, BIO 650,-
2022, Grüner Veltliner Smaragd, Tegernseerhof, Wachau 700,-
2021, Grüner Veltliner Seftenberg, Proidl, Kremstal 750,-
2021, Riesling GG Pettenthal, St. Antony, Rheinhessen 800,-
France
2022, Petit Chablis, Passy Le Clou, Bourgogne 550,-
2021, Aligoté, Olivier Leffaive, Bourgogne 600,-
2023, Sancerre, Millet-Roger, Loire 700,-
2022, Pouilly-Fume ”La Rambarde”, Landrat-Guyollot, Loire 700,-
2023, Chablis, J.Moreau & Fils, Bourgogne 800,-
2023, Chablis 1er Cru ”Cote de Lechet”, Bernard Defaix, Bourgogne 850,-
2022, Macon-Bussières ”Notre Village”, Louis Dorry, Bourgogne 900,-
2022, Macon-Bussières ”En Prôle”, Louis Dorry, Bourgogne 950,-
2012, Château-Chalon (62 cl), Michel Tissot, Jura 1050,-
2022, Meursault Villages, Benjamin Leroux, Bourgogne 1850,-
2020, Chablis Grand Cru ”Valmur”, J.Moreau & Fils, Bourgogne 1500,-
2021, Meursault, Olivier Leflaive, Bourgogne 1650,-
2020, Mâcon-Verzé, Leflaive, Bourgogne 2700,-
2022, Mâcon-Verzé “Les Chènes”, Leflaive, Bourgogne 1150,-
2020, Pouilly-Fuissé, Leflaive, Bourgogne 2350,-
2022, Bourgogne, Leflaive, Bourgogne 1900,-
2022, Puligny-Montrachet 1er Cru ”Clavoillon”, Leflaive, Bourgogne 3225,-
Italy & Spain
2021, Riné, Cantrina, Lombardia 475,-
2023, Albariño “Etiqueta Verde”, Granbazán, Rias Baixas 550,-
2023, Pinot Grigio “Castel Ringberg”, Elena Walch, Alto Adige 650,-
2021, Chardonnay “Castel Ringberg”, Elena Walch, Alto Adige 850,-
2023, Vermentino Di Gallura, Saraja, Sardinia 600,-
USA
2023, Chardonnay “Vintner’s Reserve”, Kendall-Jackson, California 600,-
2022, Chardonnay Monterey, La Crema, California 650,-
2018, Chardonnay “Kelli Ann Vineyard”, La Crema, California 950,-
2019, Sauvignon Blanc Russian River Valley, Merry Edwards, California 1100,-
Rød
France
2021, Brouilly, Château de Pierreux, Beaujolais 600,-
2022, Pinot Noir, Mommessin, Bourgogne 625,-
2018, Lalande-de-Pomerol, Château Canon Chaigneau, Bordeaux 850,-
2022, Gigondas “Le Calabrun”, Le Plan des Moines, Rhône 650,-
2022, Châteauneuf-du-Pape ”Le Grand Pontal”, Le Plan des Moines, Rhône 700,-
2021, Chambolle-Musigny “Les Cras”, Antonin Guyon, Bourgogne 1500,-
2018, Chambolle-Musigny “Les Cras”, Antonin Guyon, Bourgogne 1500,-
2022, Gevrey-Chambertin, Benjamin Leroux, Bourgogne 1400,-
2017, Gevrey-Chambertin, Benjamin Leroux, Bourgogne 1850,-
2021, Vosne-Romanée “Aux Damaudes”, Ambroise, Bourgogne 1300,-
2018, Nuits-St-Georges 1er Cru “Les Damodes”, Lécheneaut, Bourgogne 1800,-
2017, Pomerol, Château Le Gay, Bordeaux 2000,-
2016, Vin de Pays de l’Hérault Rouge, Le Granges des Peres, Languedoc 3900,-
2001, Vin de Pays de l’Hérault Rouge, Le Granges des Peres, Languedoc 2700,-
Germany
2020, Spätburgunder, Martin Korrell, Nahe 525,-
2019, Pinot Noir, Markus Molitor, Mosel 625,-
Italy
2022, Montefalco Rosso, Di Filippo, Umbria 450,-
2022, Groppello, Cantrina, Veneto 475,-
2022, Cannonau, Saraja, Sardinia 650,-
2023, Barbera d’Asti “Tasmorcan”, Elio Perrone, Piemonte 585,-
2022, Barbera d’Alba “La Gemella”, Viberti, Piemonte 600,-
2021, Valpolicella Ripasso, Villa Molino, Veneto 700,-
2020, Amarone della Valpolicella, Villa Molino, Veneto 795,-
2016, Chianti Classico “Gran Selezione”, San Leonino, Toscana 800,-
2019, Brunello di Montalcino, Val di Suga, Toscana 850,-
2019, Gattinara “Tre Vigne”, Travaglini, Piemonte 850,-
2017, Barolo “Monvigliero”, Viberti, Piemonte 1000,-
2017, Brunello di Montalcino, Sanlorenzo, Toscana 1100,-
2020, Barbaresco “Santo Stefano”, Castello di Neive, Piemonte 1250,-
2019, Gattinara ”Il Sogno”, Travaglini, Piemonte 1300,-
2017, Barolo “Bricco delle Viole”, Viberti, Piemont 1300,-
Spain
2020, Garnacha, Immortalis, Galicia 595,-
2021, Cuéncame, Altolandon, Manchuela 600,-
2020, Tempranillo, Quinta de Quercus, Castile 650,-
2015, Rioja Reserva, Finca del Marquesado, Rioja 750,-
2019, Flor de Pingus, Pingus, Ribera del Duero 1950,-
USA
2022, Zinfandel “Vintner’s Reserve”, Kendall-Jackson, California 600,-
2022, Pinot Noir “Vintner’s Reserve”, Kendall-Jackson, California 650,-
2022, Pinot Noir, La Crema, California 700,-
2021, Pinot Noir Russian River Valley, La Crema, California 950,-
2019, Pinot Noir “Stormin”, Maggy Hawk, California 1200,-
2020, Pinot Noir “Unforgettable”, Maggy Hawk, California 1200,-
2019, Pinot Noir, Gran Moraine, Oregon 850,-
2014, Syrah, Lillian, Oregon 1350,-
2019, Cabernet Sauvignon, Cardinale, Napa Valley 2500,-
2019, Cabernet Sauvignon, Lokoya, Napa Valley 4700,-
Sød
Germany
2020, Riesling Auslese “Paradies” (37.5 cl), Martin Korrell, Nahe 550,-
France
2022, Coteaux du Layon “Saint Lambert”, Ogereau, Loire 750,-
2020, Sauternes, Reserve Carlier, Bordeaux 700,-
Italy and Spain
2022, Ice Wine “Dulce Enero” (50 cl), Altolandon, Manchuela 750,-
2011, Vin Santo (50 cl), Castello di Brolio, Toscana 850,-
Portvin
Portugal
2017, Late Bottled Vintage, Quinta Santa Eufêmia, Porto 700,-
NV, Chip Dry Port Wine, Taylor’s, Porto 700,-
NV, 10 Years Tawny, Taylor’s, Porto 750,-
NV, 40 Years Tawny, Taylor’s, Porto 2100,-
Cider
France
Cidre de Normandie (2.5%), LeLouvier, Normandy 215,-
Aamanns Snaps
Rugbrød 60,-
Skovmærke 60,-
Porse 60,-
Æble-peberrod-citron 60,-
Dild 60,-
Løvstikke 60,-
Grillet citron 60,-
Fire varianter af Aamanns snaps 220,-
Akvavit
Linie Akvavit Lysholm, Norway 75,-
OP Anderson, Sweden 75,-
Aalborg Jubilæum Akvavit, Denmark 75,-
Organic Dill Akvavit, Stockholms Bränneri, Sweden 75,-
Øl
Økologisk Fadøl – Organic Draft Beer 40cl/60cl
Aamanns Hazy IPA (5.0%) 80,-/100,-
Herslev Bryghus «Wiener Classic» (4,4%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Pilsner» (5,5%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Kastanje Brown Ale» (5,6%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Wheat» (5,0%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Landøl» (2,7%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Pale Ale» (4,9%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Red Ale» (6.0%) 75,-/95,-
Flaske – Bottle
Birra Baladin «Nazionale», glutenfri – gluten free (6.5%) 33 cl. 70,-
Alkoholfri – Non-Alcoholic
Herslev Bryghus «Under Solen» Pilsner, (0,3%) 33 cl. 65,-
Herslev Bryghus «Til Den Lyse Morgen» Wheat Beer, (0,3%) 33 cl. 65,-
Herslev Bryghus «Mørkets Frembrud» Brown Ale, (0,5%) 33 cl. 65,-
Doing Zero «Zen Citrus» IPA (0,5%) 33 cl. 65,-
Doing Zero «Hazy Lazy» IPA (0,5%) 33 cl. 65,-
Mikkeller «Drink’in the Sun» Wheat Ale (0,3%) 33 cl. 65,-
Mikkeller «Weird Weather» Hazy IPA, (0.3%) 33 cl. 65,-
Mikkeller «Limbo Series», Yuzu (0,3%) 33 cl. 65,-
Mikkeller «Limbo Series», Raspberry (0,3%) 33 cl. 65,-
Cocktails & Longdrinks
Aamanns Spritz 135,-
Grilled Lemon Snaps, Lemon-Thyme Syrup, Berry Cordial, Sparkling Wine
Wild Bramble 125,-
Radius Gin, Lemon Juice, Sugar Syrup, Berry Cordial
Tonka Espresso Martini 130,-
Tonka Bean Snaps, Coffee Liqueur, Espresso, Caramel Syrup
Negroni 130,-
Gin, Vermouth, Campari
Manhattan 120,-
Whiskey, Vermouth, Angostura Bitters
Gin & Tonic 110,-
Radius Gin or Stockholm’s Pink Gin, Oh Deer Tonic
Mocktails
Berry “Spritz”, Sparkling Sauvignon Blanc, (0%) 100,-
Mojito, Sir. James 101, (0%) 75,-
Gin & Tonic, Sir. James 101, (0%) 75,-
Soft Drinks
Vand med eller uden brus, ad libitum 30,-
Coca-Cola // Coca-Cola Zero 45,-
Ginger Beer 45,-
Aamanns Lemonade
Citron-timian 55,-/145,-
Hyldeblomst 55,-/145,-
Ingefær 55,-/145,-
Hindbær 55,-/145,-
Varme drikke
Kaffe fra Ønsk
Stempelkande 45,-
Espresso 30,-
Double Espresso 45,-
Americano 45,-
Cortado 45,-
Macchiato 45,-
Cappuccino 45,-
Latte 50,-
Te fra A. C Perch’s
Cool Herbal 45,-
White Temple 45,-
Earl Grey 45,-
Green Lemon & Ginger 45,-
Avec
Apple Brandy, Copenhagen Winery 95,-
Grappa Monovitigno Merlot, Nonino 95,-
Grappa Monovitigno Moscato, Nonino 95,-
Bas-Armagnac X.O., Gaston Legrand 160,-
Gabriel Cognac X.O 115,-
Rhum J.M. V.S.O.P., Martinique 85,-
Plantation Rum, Panama 95,-
Mount Gay X.O. Rum, Barbados 95,-
Ron Zacapa 23 Solera Rum, Guatemala 95,-
Cane Island Single Blend Trinidad 95,-
Cane Island Single Estate Nicaragua 12 Years 115,-
Macallan 12 Years Old Triple Cask Single Malt 115,-
Stauning “Kaos” Single Malt 115,-
Stauning “Smoke” Single Malt 115,-
Vida Mezcal 100,-
Bailey’s 60,-
Menuen gælder fra d. 02.01.25
Frokost – Grupper
Frokostmenu – 420,-
Første servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Små kartofler, porre, sauce gribiche, brøndkarse (V)
Smørrebrød – Gammeldags modnede sild, brøndkarse, æggesalat, purløg
Smørrebrød – Koldrøget laks fra Hiddenfjord, syltet agurk, dild, peberrod
Anden servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Rødbeder, ost, boghvede, estragon, valnødder (V)
Smørrebrød – Hønsesalat, sort trompetsvamp, purløg, bacon
Smørrebrød – Oksetatar, cornichoner, sennep, rodfrugtemulsion
Dagens frokostret – Traditionel frokostret (+50kr)
Ost og Dessert
Vælg mellem:
To danske oste, knækbrød, marmelade
Pålægschokolademad, svenske bær, hvid chokoladecreme
Øl og Snaps Menu – 210,-
Spørg os endelig om forslag til øl og vores hjemmelavede snaps.
Én stor øl af dit valg og to hjemmelavede snaps
Aften – Grupper
Set Menu – 525,-
Kokkens valg: 8-retters menu bestående af 4 snacks, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert.
Vegetariske eller veganske muligheder tilgængelige. Menuen skal vælges af hele bordet.
1921 Fuld Oplevelse – 1100,-
Bobler
Set menu
Vinmenu á fire glas
Vand
Kaffe
Vinmenu – 495,-
Vinmenu á fire glas


Adresse
Niels Hemmingsens Gade 19-21
1153 København K
Åbningstider
Frokost
Mandag – lørdag
11.30-17.00
(Sidste bestilling 15.30)
Søndag
11.30-17.30
(Sidste bestilling 15.30)
Aften
Mandag – torsdag
18.00-23.00
(Sidste bestilling 20.15)
Fredag – lørdag
18.00-23.30
(Sidste bestilling 21.00)
Søndag
Lukket
Book bord
Reserver bord på 1921
Om AAMANNS 1921
“Det, der altid har været vigtigt for mig, er at servere genkendelige råvarer og tilberedningsmetoder – men med et overraskende tvist, der løfter smagen et helt andet sted hen, end man umiddelbart forventer”
– Adam Aamann
Til frokost på Aamanns 1921 tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition. Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.
Menukortet er fokuseret og skiftende i takt med sæsonerne og afstemt således, at hver servering udgør en helhedsoplevelse
Om aftenen serverer vi et udvalg af klassiske danske retter i ny fortolkning som f.eks. vores anmelderroste krebinet med kantareller, tyttebær og klassisk velouté sauce.
I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra mindre lokale bryghuse som Herslev og Mikkeller, hjemmelavede cocktails og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af usvovlede og økologiske vine.
Aamanns 1921 er inspireret af det moderne kirkerums fokus på gedigne materialer og æstetik. Der er højt til loftet og håndlavede messinglysekroner oplyser lokalet. Man sidder rart i de lyse moderne træmøbler med hynder af kernelæder.



ER I EN STØRRE GRUPPE?
For grupper over 10 personer tilbyder
vi vores selskabspakker.
Vi har indrettet vores underetage i samme smukke stil som i overetagen og skabt en unik stemning med kunst på væggene og et åbent køkken. Lokalet er meget indbydende til afholdelse af lukkede selskaber for både private og forretningsfrokoster og middage, og har i øvrigt en fantastisk akustik. Vi kan have op til 35 gæster i vores private dining room.
Send os en mail på [email protected] eller ring 20805200, og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.