Aamanns Genbo
Aamanns smørrebrød på Vesterbro
Aamanns Genbo er vores nyeste spisehus og bar på Vesterbro i Carlsberg Byen. Med en placering på den flotte Kildeplads bestræber vi os på at blive en del af en travl og hyggelig hverdag for kvarteret mange beboere og øvrige københavnere.
Vores ambition er at blive et naturligt samlingspunkt, når sult og tørst melder sig – du kan altid svinge forbi Genboen.
Hos Genbo samler vi det bedste fra vores restauranter. Vi er et spisehus med alt fra smørrebrød til frokost, “Genbos aftensmad” til aften og snacks til de kolde drinks. I baren har vi otte haner med øl fra Herslev og Carlsberg samt et nøje udvalgt vinkort, der både rummer konventionelle og naturlige vine.
Også her i Carlsberg Byen har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv, som er kundens garanti for 60-90% økologi på menuen.
Følg med på vores Facebook og Instagram her.
Vi glæder os til at se dig i Carlsberg Byen!
Menukort
-
Frokost
Menuen er gældende fra d. 20/03/24 – 28/05/24
FROKOST
Smørrebrød
95,- per. stk. Valgfri 3 stk. 275,- (gælder ikke lune smørrebrød)
(V) = vegetarisk, (VG) = vegansk
Gammeldags modnede sild
creme fraiche, kapers, tomatrelish, forårsløg og ristede boghvedekernerKoldrøget laks
dildmayonnaise, æbler, syltede løg, frisésalat, fennikel og rugkrummerÆg og rejer
citronmayonnaise, syltede tomater, glaskål og ristede mandlerAvocado (VG)
grøn cashewcreme, syltede salatløg, kål og rugchipsKartoffel (VG)
røget emulsion, syltede løg, radiser, sprød kartoffel og purløgRødbedetatar (VG)
sennepsemulsion, æbler, forårsløg og boghvedeHønsesalat
honning, sennep, citron, selleri, æbler, hjertesalat og sprødt kyllingeskindRoastbeef
bearnaisecreme, syltede agurker, svampe og sprød kartoffelRørt oksetatar
løvstikkemayonnaise, rabarber, glaskål, ristede hasselnødder og citrontimianLune smørrebrød
Smørstegt rødspætte – 155,-
rodfrugtremoulade, syltede rødløg og urterSmørstegt rødspætte med rejesalat – 165,-
selleri, bagt hvidløg, syltede rødløg og urterHåndpillede rejer – 165,-
surdejsbrød, kryddermayo, syltede salatløg, tørret tomat og urterHønsesalat – 135,-
surdejsbrød, syltede rødløg, baconcrumble og urterSvampetoast (V) – 155,-
stegte svampe, æbler, cremefraiche, Marsala, citronskal og persilleFrikadeller af kalv og flæsk – 125,-
kartoffelsalat og radiserBørnenes livret – 125,-
frikadeller, kartoffelsalat, fiskefilet med remoulade og grøntsagsstængerOst & Dessert
Dronning Victoria – 95,-
komælksost med rabarber-vaniljemarmelade, ristede mandler og kørvelCitronfromage – 75,-
polynesisk vanilje, pomelo, pisket fløde, verbena og ristede mandlerMandelkage – 75,-
blå birkes, marcipan, vaniljecreme og ristede mandlerTiramisu – 75,-
mascarponecreme, polynesisk vanilje og espressoChokolademousse – 75,-
60% Valrhona Oriado chokolade og kakaonibsSæsonens bagværk – 65,-
Fra vores bageri -
Aften
Menuen er gældende fra d. 22/03/24 – 30/05/24
AFTEN
Mindre Retter
Vi anbefaler 3-4 retter per. person.Stegt torskerogn med rygeost, syltet butternut og dildsalat – 125,-
Ristet græskar med cashewcreme, citrusfrugter og mandler (V) – 95,-
Tærte med spinat, røget cheddar, camembert og rosmarin (V) – 115,-
Salat med forskellige kål, gedeost, quinoa og kærnemælk (V) – 105,-
Bitre salater med Scamorza, citrusvinaigrette, blodappelsin og nødder – 105,-
Oksetatar med brunet smør, æbler, peberrod og sprød kartoffel – 125,-
Lune smørrebrød
Smørstegt rødspætte med rodfrugtremoulade – 155,-
Smørstegt rødspætte med rejesalat – 165,-
Håndpillede rejer på surdejsbrød – 165,-
Hønsesalat på surdejsbrød – 165,-
Svampetoast på surdejsbrød (V) – 155,-
Frikadeller af kalv og flæsk med kartoffelsalat – 125,-
Børnenes livret – 125,-Ost & Dessert
3 rigtig gode oste, kompot, honning og smørstegt rugbrød – 115,-
Citronfromage med polynesisk vanilje, pomelo, pisket fløde, verbena og mandler – 75,-
Mandelkage med birkes, marcipan, vaniljecreme og ristede mandler – 75,-
Tiramisu med mascarponecreme, polynesisk vanilje og espresso – 75,-
Chokolademousse med økologisk Valrhona, solbær og ristet quinoa – 75,-
Genbos aftensmad – 185,-
Vi skifter løbende Genboens Aftensmad efter humør og sæson.
Fås også som grøn servering.Genbos Aftenmenu – 385,-
Vores aftenmenu med snacks og 7 retter i 4 serveringer
Cremet jordskokkesuppe med sumak, sesam og drænet yoghurt
Stegt torskerogn med rygeost, syltet butternut og dildsalat
Bitre salater med Scamorza, citrusvinaigrette, blodappelsin og nødder
Shepherd’s pie med braiseret lam, kartoffelpuré, allehånde og gulerødder
Tærte med spinat, røget cheddar, camembert og rosmarin
Salat med forskellige kål, gedeost, ristet anis, quinoa og kærnemælk
Citronfromage med pomelo, pisket fløde, verbena og ristede mandlerGenbos Grønne Aftenmenu (V) – 385,-
Vores aftenmenu med snacks og 7 retter i 4 serveringer
Cremet jordskokkesuppe med sumak, sesam og drænet yoghurt
Avocado med cremefraiche og urter
Bitre salater med Scamorza, citrusvinaigrette, blodappelsin og nødder
Dumplings med champignon, shiitake og nepalesisk tomatsovs
Tærte med spinat, røget cheddar, camembert og rosmarin
Salat med forskellige kål, gedeost, ristet anis, quinoa og kærnemælk
Tiramisu med mascarponecreme, polynesisk vanilje og espresso -
Vin og drikkekort
Vin på glas
Mousserende
NV Cava Brut Nature – Maria Rigol Ordi – Catalunya – 100,-Orange
2021 Fetească Regală, La Sapata – Podgoria Sarica Niculitel – Dobrogea – 105,-Rosé
2022 Sancerre Rosé – Lucien Crochet – Loire – 135,-Hvid
2022 Riesling, Aamanns Selection – St. Antony – Rheinhessen – 95,-
2020 Gruner Veltliner – Weinberghof Fritsch – Wagram – 115,-
2019 Farmstead Chardonnay – Long Meadow Ranch – Napa Valley – 135,-
Rød
2021 Montefalco Rosso, Aamanns Selection – DiFilippo – Umbria – 95,-
2022 Barbera d’ Asti Tasmorcan – Elio Perrone – Piemonte – 115,-
2018 Spätburgunder Trocken – Weingut Krone – Rheigau – 130,-
Sød
2021 Huxelrebe Spätlese – Gustavshof – Rheinhessen – 95,-
2014 Port Late Bottega Vintage – Quinta Santa Eufemia – Douro – 115,-Vin på flaske
Mousserende
NV Cava Brut Nature – Maria Rigol Ordi – Catalunya – 550,-
NV Crémant d’Alsace – Domaine Fernand Engel – Alsace – 575,-
NV La Croix Maître Anne – Bardiau – Champagne – 850,-Orange
2021 Fetească Regală, La Sapata – Podgoria Sarica Niculitel – Dobrogea – 475,-Rosé
2022 Sancerre Rosé – Lucien Crochet – Loire – 600,-Hvid
2021 Grauburgunder – alkoholfri – St. Antony – Rheinhessen – 400,-
2020 Gruner Veltliner Steinberg – Weinberghof Fritsch – Wagram – 550,-
2022 Sauvignon Blanc Kitzeck – Weingut Gerhard Wohlmuth – Südsteiermark – 575,-
2021 Anjou En Chenin – Domaine Ogereau – Loire – 550,-
2021 Sancerre Blanc La Rabotine – Alban Roblin – Loire – 600,-
2022 Chablis – Lucie Thiéblemont – Chablis – 600,- –
2020 Bourgogne Aligoté – Olivier Leflaive – Bourgogne – 625,-
2019 Macon Loché, Les Longues Terres – Domaine Couturier – Bourgogne – 650,-
2020 Mercurey Blanc Les Rochelles – Domaine MIA – Bourgogne – 875,-
2019 Saint Aubin 1er Cru Vignes Moingeon – Domaine Roux – Bourgogne – 900,-
2022 Riesling, Aamanns Selection – St. Antony – Rheinhessen – 450,-
2021 Riesling, Orbel GG – St. Antony – Rheinhessen – 725,-
2022 Soave Classico DOC – Suavia Azienda Agricola – Veneto – 575,-
2019 Farmstead Chardonnay – Long Meadow Ranch – Napa Valley – 600,-Rød
2020 Le Mas Rouge – Domaine Clavel – Languedoc – 475,-
2021 Escartefigue Rouge – Domaine Labedens – Rhône – 500,-
2019 Côtes du Rhône Villages Cigala – Domaine Saint-Étienne – Rhône – 550,-
2021 Fleurie – Domaine des Marrans – Beaujolais – 600,-
2021 Bourgogne Rouge Côte D’Or – Maison Ambroise – Bourgogne – 650,-
2018 Hautes Cotes de Nuits, Rouge Les Dames de Vergy – Domaine Antonin Guyon – Bourgogne – 650,-
2021 Vosne-Romanée «Damaudes» – Maison Ambroise – Bourgogne – 1295,-
2018 Spätburgunder Trocken – Weingut Krone – Rheigau – 455,-
2021 Nierstein Pinot Noir – St. Antony – Rheinhessen – 600,-
2021 Montefalco Rosso, Aamanns Selection – DiFilippo – Umbria – 475,-
2020 Gropello DOC – Cantrina – Lombardia – 550,-
2022 Barbera d’ Asti Tasmorcan – Elio Perrone – Piemonte – 550,-
2017 Barolo La Morra DOCG – Agricola Brandini – Piemont – 975,-
2017 Farmstead Pinot Noir – Long Meadow Ranch – Napa Valley – 475,-Sød
2021 Huxelrebe Spätlese – Gustavshof – Rheinhessen – 475,-
2014 Port Late Bottega Vintage – Quinta Santa Eufemia – Douro – 525,-
NV Manzanilla Fina Miraflores Baja – Bodegas de la Rive – Jerez – 575,-Øl
Økologisk fadøl fra Herslev Bryghus
«Aamanns IPA» (7,3%) – 40 cl. 65,- / 50 cl. 80,-
«Hvedeølc» (6% ) – 40 cl. 60,- / 50 cl. 875,-
«Pilsner» (5,5% ) – 40 cl. 65,- / 50 cl. 80,-
«Brown Ale» (5,6%) – 40 cl. 65,- / 50 cl. 80,-
«Påskebryg» (6%) – 40 cl. 65,- / 50 cl. 80,-Flaske og dåse
Herslev Bryghus Porter (6,5%), øko – 50 cl. 60,-Alkoholfri
Herslev Bryghus «Under Solen» (0,5%), øko – 33 cl. 50,-
Copenhagen Craft Beer «Hazy Lazy IPA» (0,5%) – 33 cl. 65,-
Copenhagen Craft Beer «Zen Citrus Pale Ale» (0,5%) – 33 cl. 65,-
Carlsberg Nordic (0,0 %) – 40 cl. 55,- / 50 cl. 75,-
Carlsberg Brooklyn Special Effects (0,4%) – 40 cl. 55,- / 50 cl. 75,-Snaps og Akvavit
Spørg din tjener for et større udvalg af snaps
Rugbrød – 50,-
Skovmærke – 50,-
Porse – 50,-
Æble-peberrod-citron – 50,-
Snapsemenu med 3 snaps – 125,-
Vi kan vejlede om et smagsmæssigt match mellem kryddersnapsene og din menu.Andre snapse
O.P. Anderson – økologisk akvavit – 2 cl. 50,-
Linie Akvavit – 2 cl. 50,-
Radius Distillery – dild med caviar – 2 cl. 50,-
Radius Distillery – akvavit med kommen – 2 cl. 50,-Cocktails
Cucumber Blast – 90,-
Radius Distillery Gin – ginger beer – citron – agurk
Whiskey Sour – 110,-
Bulleit Bourbon – Angostura – citron – æggehvide
Lemon Bite – 100,-
Citron – timian – æble – peberrod – snaps
Gin & Tonic – 85,-
Radius Distillery Gin – Fever tree Tonic – citron
Negroni – 100,-
Radius Distillery Gin – Volata Vermouth – Campari
Bramble – 100,-
Radius Distillery Gin – solbær – blåbær – hindbær – citron
Rondo Spritz – 100,-
Rondo Apertivo – Cava – mineralvand
Espresso Martini – 100,-
Vodka – Kahlua – kaffeAvec
Whisky Aberlour 12 års – 3 cl. 115,-
Rom Plantation Isle of Fiji – 3 cl. 95,-
Cognac Pierre Ferrand Ambre 1er Cru – 3 cl. 115,-
Grappa di Nebbiolo – 3 cl. 95,-
Mezcal Vida Mezcal – 3 cl. 100,-
Gammel Dansk – 2 cl. 50,-
Fernet Branca – 2 cl. 50,-Soft Drinks
Filtreret vand med eller uden brus, ad libitum – 30,-
Coca-Cola // Coca-Cola Zero – 40,-Aamanns hjemmelavede sodavand
Hyldeblomst, verbena, jasminte – 45,- / 90,-
Passionsfrugt, oolong te – 45,- / 90,-
Hindbær, jordbær – 45,- / 90,-Rebæl
Citron, ingefær, honning – 40,-
Hyldeblomst, mynte, citron – 40,-
Hvid te, fersken, citronverbena – 40,-Varme drikke
Kaffe fra Ønsk
Espresso – 35,-
Americano – 35,-
Cortado – 40,-
Macchiato – 40,-
Flat White – 45,–
Cappuchino – 45,–
Latte – 45,–
Iskaffe – 45,–
Te fra A. C Perch’s
English Breakfast – 45,-
White Temple – 45,-
Green Rhubarb – 45,-
Green Lemon & Ginger – 45,-Chokolade Fra Valhrona
Varm økologisk chokolade – 45,- -
Påskefrokost
Menuen er gældende fra d. 23/03/24 – 01/04/24
Genbos påskefrokost – 375,-
3 Minismørrebrød
Sild
med karrysalat, æg, forårsløg og ristede boghvedekerner
Koldrøget islandsk laks
med dildmayonnaise, æbler, syltede løg, frisésalat, fennikel og rugkrummer
Hønsesalat
med honning, sennep, citron, selleri, æbler, hjertesalat og sprødt kyllingeskind
–
Smørstegt paneret rødspætte
med rejesalat, selleri, bagt hvidløg, syltede rødløg og urter
–
Citronfromage
med pomelo, pisket fløde, verbena og ristede mandlerGenbos grønne påskefrokost – 375,-
3 Minismørrebrød
Avocado
med grøn cashewcreme, syltede salatløg, kål og rugchips
Kartoffel
med røget emulsion, syltede løg, radiser, sprød kartoffel og purløg
Rødbedetatar
med sennepsemulsion, æbler, forårsløg og boghvede
–
Svampetoast
med stegte svampe, æbler, cremefraiche, marsala, citronskal og persille
–
Tiramisu
med mascarponecreme, polynesisk vanilje og espresso -
Lunch
The menu is valid from 20/03/24 – 28/05/24
LUNCH
Smørrebrød
95,- a pcs. Optional 3 pcs. 275,- (does not include warm smørrebrød)
Marinated herring
sour cream, capers, tomato relish, spring onions and roasted buckwheat kernelsCold smoked salmon
dill mayonnaise, apples, pickled onions, frisée lettuce, fennel and rye crumbsEgg & shrimps
lemon mayonnaise, kohlrabi, pickled tomatoes and roasted almondsAvocado
green cashew cream, pickled salad onions, cabbage and rye chipsPotato
smoked emulsion, pickled onions, radishes, crispy potato and chivesBeetroot tartare
mustard emulsion, apples, spring onions and buckwheat
Chicken salad
honey, mustard, lemon, celery, apples, lettuce and crispy chicken skinRoastbeef
béarnaise cream, pickled cucumbers, mushrooms and crispy potatoBeef tartare
lovage mayonnaise, rhubarb, kohlrabi, roasted hazelnuts and lemon thymeWarm smørrebrød
Butter-fried plaice – 155,-
root vegetable remoulade, pickled red onions and herbsButter-fried plaice with shrimp salad – 165,-
celery, baked garlic, pickled red onions and herbsHand-peeled shrimp – 165,-
on sourdough, spicy mayo, pickled onions, dried tomatoes and herbsChicken salad – 135,-
on sourdough, pickled red onions, bacon crumble and herbsMushroom toast (V) – 155,-
fried mushrooms, apples, crème fraîche, Marsala, lemon zest and parsley’Frikadeller’ – veal and pork meatballs – 125,-
potato salad and radishesKid’s Favorite – 125,-
‘frikadeller’, potato salad, fish fillet with remoulade and vegetable sticksCheese & Dessert
Queen Victoria – 95,-
cow’s milk cheese with rhubarb-vanilla jam, roasted almonds and chervilLemon mousse – 75,-
pomelo, whipped cream, verbena and roasted almonds
Almond cake – 75,-
blue poppy seeds, marzipan, vanilla cream and roasted almondsTiramisu – 75,-
mascarpone cream, Polynesian vanilla, and espressoChocolate mousse – 75,-
with Valrhona Oriado chocolate and cocoa nibs -
Dinner
The menu is valid from 22/03/24 – 28/05/24
DINNER
Smaller Dishes
We recommend 3-4 dishes per person.
Fried cod roe with smoked cheese, pickled butternut and dill salad – 125,-
Roasted pumpkin with cashew cream, citrus fruits and almonds (VG) – 95,-
Tart with spinach, smoked cheddar, camembert and rosemary (V) – 115,-
Salad with cabbages, goat cheese, anise, quinoa and buttermilk (V) – 105,-
Bitter salads with Scamorza, citrus vinaigrette, blood orange and roasted nuts – 105,-
Beef tartare with browned butter, horseradish and crispy potatoes – 125,-
Warm smørrebrød
Butter-fried plaice with root vegetable remoulade – 155,-
Butter-fried plaice with shrimp salad – 165,-
Hand-peeled shrimp on sourdough – 165,-
Chicken salad on sourdough – 125,-
Mushroom toast on sourdough (V) – 155,-
F’rikadeller’ – veal and pork meatballs with potato salad – 125,-
Kid’s Favorite – 125,-Cheese & Dessert
3 cheeses with compote, honey, butter-fried rye bread – 115,-
Lemon mousse with pomelo, whipped cream, verbena and roasted almonds – 75,-
Almond cake with poppy seeds, marzipan, vanilla cream and roasted almonds – 75,-
Tiramisu with mascarpone cream, Polynesian vanilla and espresso – 75,-
Chocolate mousse with organic Valrhona, blackcurrants and toasted quinoa – 75,–
Genbos Dinner – 185,-
We change our Genbo’s Dinner according to mood and season.
Green option available.Genbo’s Menu – 385,-
Our evening menu with 7 courses in 4 servings
Creamy Jerusalem artichoke soup with sumac, sesame and drained yogurt
Fried cod roe with smoked cheese, pickled butternut and dill salad
Bitter salads with Scamorza, citrus vinaigrette, blood orange and roasted nuts
Shepherd’s pie with braised lamb, mashed potatoes, allspice, and carrots
Tart with spinach, smoked cheddar, camembert and rosemary
Salad with cabbages, goat cheese, anise, quinoa and buttermilk
Lemon mousse with pomelo, whipped cream, verbena and roasted almondsGenbo’s Green Menu (V) – 385,-
Our evening menu with 7 courses in 4 servings
Creamy Jerusalem artichoke soup with sumac, sesame and drained yogurt
Avocado salad with crème fraîche and herbs
Bitter salads with Scamorza, citrus vinaigrette, blood orange and
roasted nuts
Dumplings with mushrooms, shiitake, and Nepalese tomato sauce with Sichuan
Tart with spinach, smoked cheddar, camembert and rosemary
Salad with cabbages, goat cheese, anise, quinoa and buttermilk
Tiramisu with mascarpone cream, Polynesian vanilla, and espresso -
Wine and beverages
Wine by the glass
Sparkling
NV Cava Brut Nature – Maria Rigol Ordi – Catalunya – 100,-Orange
2021 Fetească Regală, La Sapata – Podgoria Sarica Niculitel – Dobrogea – 105,-Rosé
2022 Sancerre Rosé – Lucien Crochet – Loire – 135,-White
2022 Riesling, Aamanns Selection – St. Antony – Rheinhessen – 95,-
2020 Gruner Veltliner – Weinberghof Fritsch – Wagram – 115,-
2019 Farmstead Chardonnay – Long Meadow Ranch – Napa Valley – 135,-
Red
2021 Montefalco Rosso, Aamanns Selection – DiFilippo – Umbria – 95,-
2022 Barbera d’ Asti Tasmorcan – Elio Perrone – Piemonte – 115,-
2018 Spätburgunder Trocken – Weingut Krone – Rheigau – 130,-
Sweet
2021 Huxelrebe Spätlese – Gustavshof – Rheinhessen – 95,-
2014 Port Late Bottega Vintage – Quinta Santa Eufemia – Douro – 115,-Wine by the bottle
Sparkling
NV Cava Brut Nature – Maria Rigol Ordi – Catalunya – 550,-
NV Crémant d’Alsace – Domaine Fernand Engel – Alsace – 575,-
NV La Croix Maître Anne – Bardiau – Champagne – 850,-Orange
2021 Fetească Regală, La Sapata – Podgoria Sarica Niculitel – Dobrogea – 475,-Rosé
2022 Sancerre Rosé – Lucien Crochet – Loire – 600,-White
2021 Grauburgunder – non-alcoholic – St. Antony – Rheinhessen – 400,-
2020 Gruner Veltliner Steinberg – Weinberghof Fritsch – Wagram – 550,-
2022 Sauvignon Blanc Kitzeck – Weingut Gerhard Wohlmuth – Südsteiermark – 575,-
2021 Anjou En Chenin – Domaine Ogereau – Loire – 550,-
2021 Sancerre Blanc La Rabotine – Alban Roblin – Loire – 600,-
2022 Chablis – Lucie Thiéblemont – Chablis – 600,- –
2020 Bourgogne Aligoté – Olivier Leflaive – Bourgogne – 625,-
2019 Macon Loché, Les Longues Terres – Domaine Couturier – Bourgogne – 650,-
2020 Mercurey Blanc Les Rochelles – Domaine MIA – Bourgogne – 875,-
2019 Saint Aubin 1er Cru Vignes Moingeon – Domaine Roux – Bourgogne – 900,-
2022 Riesling, Aamanns Selection – St. Antony – Rheinhessen – 450,-
2021 Riesling, Orbel GG – St. Antony – Rheinhessen – 725,-
2022 Soave Classico DOC – Suavia Azienda Agricola – Veneto – 575,-
2019 Farmstead Chardonnay – Long Meadow Ranch – Napa Valley – 600,-Red
2020 Le Mas Rouge – Domaine Clavel – Languedoc – 475,-
2021 Escartefigue Rouge – Domaine Labedens – Rhône – 500,-
2019 Côtes du Rhône Villages Cigala – Domaine Saint-Étienne – Rhône – 550,-
2021 Fleurie – Domaine des Marrans – Beaujolais – 600,-
2021 Bourgogne Rouge Côte D’Or – Maison Ambroise – Bourgogne – 650,-
2018 Hautes Cotes de Nuits, Rouge Les Dames de Vergy – Domaine Antonin Guyon – Bourgogne – 650,-
2021 Vosne-Romanée «Damaudes» – Maison Ambroise – Bourgogne – 1295,-
2018 Spätburgunder Trocken – Weingut Krone – Rheigau – 455,-
2021 Nierstein Pinot Noir – St. Antony – Rheinhessen – 600,-
2021 Montefalco Rosso, Aamanns Selection – DiFilippo – Umbria – 475,-
2020 Gropello DOC – Cantrina – Lombardia – 550,-
2022 Barbera d’ Asti Tasmorcan – Elio Perrone – Piemonte – 550,-
2017 Barolo La Morra DOCG – Agricola Brandini – Piemont – 975,-
2017 Farmstead Pinot Noir – Long Meadow Ranch – Napa Valley – 475,-Sweet
2021 Huxelrebe Spätlese – Gustavshof – Rheinhessen – 475,-
2014 Port Late Bottega Vintage – Quinta Santa Eufemia – Douro – 525,-
NV Manzanilla Fina Miraflores Baja – Bodegas de la Rive – Jerez – 575,-Beer
Organic draft beer from Herslev Bryghus
«Aamanns IPA» (7,3%) – 40 cl. 65,- / 50 cl. 80,-
«Hvedeølc» (6% ) – 40 cl. 60,- / 50 cl. 875,-
«Pilsner» (5,5% ) – 40 cl. 65,- / 50 cl. 80,-
«Brown Ale» (5,6%) – 40 cl. 65,- / 50 cl. 80,-
«Påskebryg» (6%) – 40 cl. 65,- / 50 cl. 80,-Bottle
Herslev Bryghus Porter (6,5%), organic – 50 cl. 60,-Non-alcoholic
Herslev Bryghus «Under Solen» (0,5%), organic – 33 cl. 50,-
Copenhagen Craft Beer «Hazy Lazy IPA» (0,5%) – 33 cl. 65,-
Copenhagen Craft Beer «Zen Citrus Pale Ale» (0,5%) – 33 cl. 65,-
Carlsberg Nordic (0,0 %) – 40 cl. 55,- / 50 cl. 75,-
Carlsberg Brooklyn Special Effects (0,4%) – 40 cl. 55,- / 50 cl. 75,-Snaps & Aquavit
Rye bread – 55,-
Woodruff – 55,-
Myrica gale – 55,-
Apple-horseradish-lemon – 55,-
Seasonal snaps – 55,-
Snaps menu with 3 snaps – 125,-
We can guide you on a flavor match between the herbal snaps and your menu.
Other snaps
O.P. Anderson – organic aqvavit – 2 cl. 50,-
Linie Akvavit – 2 cl. 50,-
Radius Distillery – ‘dild med caviar’ – 2 cl. 50,-
Radius Distillery – ‘akvavit med kommen’ – 2 cl. 50,-Cocktails
Cucumber Blast – 90,-
Radius Distillery Gin – ginger beer – lemon – cucumber
Whiskey Sour – 110,-
Bulleit Bourbon – Angostura – lemon – egg white
Lemon Bite – 100,-
Lemon – thyme – apple – horseradish – snaps
Gin & Tonic – 85,-
Radius Distillery Gin – Fever tree Tonic – lemon
Negroni – 100,-
Radius Distillery Gin – Volata Vermouth – Campari
Bramble – 100,-
Radius Distillery Gin – blackberry – blueberry – raspberry – lemon
Rondo Spritz – 100,-
Rondo Apertivo – Cava – mineral water
Espresso Martini – 100,-
Vodka – Kahlua – coffeeAvec
Whisky Aberlour 12 years – 3 cl. 115,-
Rom Plantation Isle of Fiji – 3 cl. 95,-
Cognac Pierre Ferrand Ambre 1er Cru – 3 cl. 115,-
Grappa di Nebbiolo – 3 cl. 95,-
Mezcal Vida Mezcal – 3 cl. 100,-
Gammel Dansk – 2 cl. 50,-
Fernet Branca – 2 cl. 50,-Soft Drinks
Still or sparkling water, ad libitum – 30,-
Coca-Cola // Coca-Cola Zero – 40,-Aamanns homemade sodas
Elderflower, verbena, jasmine – 45,- / 90,-
Passion fruit, oolong tea – 45,- / 90,-
Raspberry, strawberry – 45,- / 90,-Rebæl
Lemon, ginger, honey – 40,-
Elderflower, mint, lemon – 40,-
White tea, peach, lemon verbena – 40,-Warm drinks
Coffee from Ønsk
Espresso – 35,-
Americano – 35,-
Cortado – 40,-
Macchiato – 40,-
Flat White – 45,–
Cappuchino – 45,–
Latte – 45,–
Ice coffee – 45,–
Tea from A. C Perch’s
English Breakfast – 45,-
White Temple – 45,-
Green Rhubarb – 45,-
Green Lemon & Ginger – 45,-Chocolate from Valhrona
Hot organic chocolate – 45,- -
Easter lunch
The menu is valid from 22/03/24 – 01/04/24
Genbo’s Easter Lunch – 375,-
3 ‘minismørrebrød’
Marinated herring
curry salad, eggs, spring onions and toasted buckwheat
Cold-smoked Icelandic salmon
with dill mayonnaise, apples, pickled onions, frisée salad, fennel, and rye crumbs
Chicken salad
with honey, mustard, lemon, celery, apples, romaine lettuce, and crispy chicken skin
–
Butter-fried breaded plaice
with shrimp salad, celery, baked garlic, pickled red onions, and herbs
–
Lemon mousse
with pomelo, whipped cream, verbena, and roasted almondsGenbo’s Green Easter Lunch – 375,-
3 ‘minismørrebrød’
Avocado
with green cashew cream, pickled salad onions, cabbage, and rye chips
Potato
with smoked emulsion, pickled onions, radishes, crispy potato, and chives
Beetroot tartare
with mustard emulsion, apples, spring onions, and buckwheat
–
Mushroom toast
with fried mushrooms, apples, sour cream, Marsala, lemon zest, and parsley
–
Tiramisu
mascarpone cream, Polynesian vanilla, and espresso
Adresse
Kildepladsen 6
1799 København V
Åbningstider
Frokost
Mandag-Lørdag
11.30-16.15
Sidste bestilling 16.30
Søndag
11.30-16.00
Sidste bestilling 16.15
Aften
Mandag-Torsdag
17.30-22.30
Sidste bestilling 20.15
Fredag-Lørdag
17.30-23.00
Sidste bestilling 20.45
Søndag
Lukket