header-til-1921-2

AAMANNS 1921

Til frokost på Aamanns 1921 får du Michelin-anbefalet smørrebrød. Om aftenen serverer vi klassiske danske retter med international kant. I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavet snaps og fokus på gode håndværksøl.

JULEFROKOST
Til frokost serverer vi AAMANNS JULEFROKOST, der er vores favoritter fra smørrebrødskortet tilsat det bedste fra højtiden - og i rigelige mængder. Til aften byder vi både på en 4-retters julemenu samt vores 6-retters menu og a la carte inspireret af sæsonen.

PRIVAT JULEFEST
Aamanns 1921 har et private dining lokale med plads til 40 spisende gæster. Ring eller skriv til os for at høre nærmere på [email protected] eller tlf. +45 2080 5204

interiør1921
Aamanns 1921_Lunch board

Til frokost på Aamanns 1921 får du smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger der vækker sanserne. I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavet snaps og fokus på gode håndværksøl, heraf er flereresultatet af samarbejder med mindre lokale bryghuse som Herslev.

Om aftenen serverer vi klassiske danske retter med international kant og vi tilbyder både menuer med og uden kød, fisk og fjerkræ. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af usvovlede vine. Desuden hjemmelavet lemonade og kendte cocktails baseret på vores egne snaps.

Vi er stolte af igen i år at have fået en anbefaling i Michelinguiden.
I september 2019 blev vi tildelt særprisen "Årets Smørrebrød" af Foreningen Danske Madanmeldere.

The New York Times har været på besøg. Læs om deres oplevelse her.

Aamanns 1921_interior 2_photo credit Maria P

SELSKABER & MØDER
Ved selskaber på 7 eller flere personer beder vi jer venligst forudbestille jeres mad. Hele selskabet vil blive serveret den samme menu. Send jeres menuvalg og booking til: [email protected] eller ring til os på tlf. 2080 5204.

Det er desuden muligt at booke hele restauranten eller vores selskabslokale til private arrangementer eller møder. Kontakt os for at høre nærmere.

Lad os vide i god tid, hvis der er allergier og andre særlige kostbehov, vi skal tage hensyn til, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dem.

Scallops_Aamanns 1921 lowres

BOOK BORD