AAMANNS 1921

Til frokost på Aamanns 1921 får du smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger der vækker sanserne. I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavet snaps og fokus på gode håndværksøl, heraf er flere udsprunget af samarbejder med mindre lokale bryghuse som Herslev.

Om aftenen serverer vi klassiske danske retter med international kant. Vinkortet byder både på klassiske producenter og et udvalg af usvovlede vine. Desuden hjemmelavet lemonade og klassiske cocktails baseret på vore egne snaps.

The New York Times har været på besøg. Læs om deres oplevelse her.

SELSKABER & MØDER
Ved selskaber på 7 eller flere personer beder vi jer venligst forudbestille jeres mad. Hele selskabet vil blive serveret den samme menu. Send jeres menuvalg og booking til: [email protected] eller ring til os på tlf. 2080 5204.

Det er desuden muligt at booke hele restauranten eller vores selskabslokale til private arrangementer eller møder. Kontakt os for at høre nærmere.

Lad os vide i god tid, hvis der er allergier og andre særlige kostbehov vi skal tage hensyn til, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dem.

Scallops_Aamanns 1921 lowres

BOOK BORD