Enkle tilberedninger af sæsonens råvarer i høj kvalitet og med en af Københavns bedste udsigter.

Om Aamanns Replik

“Med Replik åbner vi Skuespilhuset for gæster, som vil have en god aften i byen, i en af Københavns mest ikoniske bygninger og med en formidabel havneudsigt. I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.”

– Adam Aamann

 

På Replik er der grønt, fisk og fugl på menuen, tilberedt af råvarer i sæson fra lokale producenter. Stemningen er intim og den gastronomiske kvalitet er høj.

 

Med en af Københavns bedste havneudsigter og sit stilrene udtryk er Skuespilhuset og Ofelia Plads en unik lokation i København. Aamanns Replik har skabt et sammenhængende rum, fra det højloftede, smukke indendørs rum og ud på pladsen foran Skuespilhuset.

Replik er et grønt åndehul midt i København med et udemiljø der fra forår til tidligt efterår skaber plads til spiseoplevelser lige ud til vandet.

 

Menuen består af både Aamanns velkendte smørrebrødsklassikere og masser af grønt, fisk og skaldyr. Enkle serveringer af gode råvarer, hvor det kan smages at de er produceret med kærlighed, er i højsædet. På pladsen foran Skuespilhuset grilles hummere og hele fisk og rygeovnen sørger for eget charcuterie.

Den udendørs bar er åben det meste af dagen, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails lavet på urter og Aamanns egen snaps.

Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter.

Menukort

  • Frokostmenu
    Frokostservice fra 11.00–15.00 (sidste bestilling 14.45)  
     
    Aamanns smørrebrødsmenu  
    Tre stykker smørrebrød i én samlet servering 
     
    Små kartofler 
    med syltede løg, radiser, purløg, røget mayonnaise og karse 
     
    Islandsk koldrøget laks 
    med glaskål, dild, ristede mandler, friskost og peberrod 
     
    Økologisk kyllingesalat 
    med syltet selleri, æbler og sprød tørsaltet bacon 
    Pr person / 345,- 
     
     
    Vegetarisk smørrebrødsmenu 
    Tre stykker smørrebrød i én samlet servering 
     
    Små kartofler 
    med syltede løg, radiser, purløg, røget mayonnaise og karse 
     
    Svampetoast 
    med østershatte, hasselnødder og kørvel på surdejsbrød 
     
    Høbagte rødbeder 
    med ristede boghvedekerner og Lihmskov ost 
    Pr. person / 345,- 
     
     
    Smørrebrød 
    vi anbefaler to stykker pr. person  
     
    Små kartofler  
    med syltede løg, radiser, purløg, røget mayonnaise og karse 
    115,- 
     
    Høbagte rødbeder 
    med ristede boghvedekerner, løvstikke og Lihmskov ost 
    115,- 
     
    Svampetoast 
    med østershatte, hasselnødder og kørvel på surdejsbrød 
    135,- 
     
    Gammeldags modnede sild 
    med krondild, syltede squash og creme fraiche 
    115,- 
     
    Islandsk koldrøget laks 
    med glaskål, dild, ristede mandler, friskost og peberrod 
    135,- 
     
    Smørstegt paneret rødspætte 
    med kål- og rodfrugtremoulade, syltede løg og citron 
    140,- 
     
    Håndpillede rejer 
    serveret på surdejsbrød med æg, økologiske bagte tomater, chili og mayonnaise 
    155,- 
     
    Kyllingesalat 
    med syltet selleri, æbler og sprød tørsaltet bacon 
    135,- 
     
    Krogmodnet oksetatar 
    med rødbeder, rødløg, brunet smør-mayonnaise, peberrod og purløg 
    140,- 
     
     
    Danske oste 
    serveret med ristet rugbrød og hjemmelavet marmelade 
    40,- pr stk. 
    110,- 3 stk. 
     
     
    Æbletrifli 
    Vores trifli på økologiske danske æbler 
    115,- 
     
     
    Aamanns ‘smørrebrød’ menu 
    set menu of three ‘smørrebrød’ served in one serving 
     
    Small potatoes 
    with pickled onions, radishes, chives, smoked emulsion and cress 
     
    Icelandic cold smoked salmon  
    with kohlrabi, dill, roasted almonds, fresh cheese and horseradish 
     
    Chicken salad 
    with pickled celeriac, apples and bacon crumble 
    Per person / 345,-  
     
     
    Vegetarian ‘smørrebrød’ menu 
    set menu of three ‘smørrebrød’ served in one serving 
     
    Small potatoes 
    with pickled onions, radishes, chives, smoked emulsion and cress 
     
    Mushroom toast 
    with oyster mushrooms, hazelnuts and chervil on fried sourdough bread 
     
    Hay baked beetroots 
    with roasted buckwheat, lovage and Lihmskov cheese 
    Per person / 345,-  
     
     
    Smørrebrød 
    we recommend two per person 
     
    Small potatoes 
    with pickled onions, radishes, chives, smoked emulsion, and cress 
    115,- 
     
    Hay baked beetroots 
    with roasted buckwheat, lovage and Lihmskov cheese 
    115,- 
     
    Mushroom toast 
    with oyster mushrooms, hazelnuts and chervil served on fried sourdough bread 
    135,- 
     
    Marinated herring 
    with dill flower, pickled courgette and crème fraiche 
    115,- 
     
    Icelandic cold smoked salmon 
    with kohlrabi, dill, roasted almonds, fresh cheese and horseradish 
    135,- 
     
    Butter fried breaded plaice 
    with remoulade, pickled onions, herb salad and lemon 
    140,- 
     
    Hand peeled shrimps 
    served on sourdough bread with boiled egg, baked tomatoes, chili and mayonnaise 
    155,- 
     
    Chicken salad 
    with pickled celeriac, apples and bacon crumble 
    135,- 
     
    Dry-aged beef tartare 
    with beetroots, red onions, brown butter emulsion, horseradish and chives 
    140,- 
     
     
    Danish cheese 
    served with fried rye bread and homemade marmalade 
    40,- per pc 
    110,- 3 pcs 
     
     
    Apple trifle 
    Our trifle made on organic Danish apples 
    115,- 
     
  • Tavlemenu
    Tavlemenu fra 11.00–15.00 (sidste bestilling 14.45)  
     
    Sildetallerken ”Aamanns tre bedste” 
    serveret med små kartofler, rå rødløg, crème fraîche, karse, sprøde løg, smør og fedtegrever samt rugbrød 
     
    vælg imellem:  
     
    Karrysild 
    Solbærsild 
    Madeirasild 
    Krondild og lang peber 
    Stegte sild 
    Kryddersild 
     
    245,- pr person 
     
    Svampetoast med kantareller, majs og økologisk trøffel, serveret på grillet surdejsbrød 
    195,- 
    Artiskokker med persille, hvidløg, hollandaise og Krystal Karl ost 
    135,- 
    Halv hummer med timian og hvidløg, serveret med tomater og hollandaise 
    295,- 
    Kulmule med grillet salat og beurre blanc 
    195,- 
    Hel smørsteg rødtunge med grillet salat, ansjoser, fermenteret stikkelsbær og brunet smørsauce 
    365,- 
    Krebinet med spinat, sommertrøffel og sauce velouté 
    170,- 
     
     
    Herring platter ‘Best of Aamanns’, 
    three of our authentic herring accompanied with small potatoes, crème fraiche, onions, pork fat with roasted seeds 
     
    choose between: 
     
    Curry herring 
    Black currant herring 
    Madeira herring 
    Dillflower and long pepper 
    Fried marinated herring 
    Spiced herring 
     
    245,- per person 
     
     
    Mushroom toast with chanterelles, corn and organic truffles, served on fried sourdough bread 
    195,- 
    Artichokes with parsley, garlic, hollandaise and Krystal Karl cheese 
    135,- 
    Half lobster grilled with thyme, garlic, baked tomatoes served on grilled bread with hollandaise 
    295,- 
    Hake with grilled salad and beurre blanc 
    195,- 
    Whole butter fried lemon sole with grilled salad, anchovies, fermented gooseberries and browned butter sauce 
    365,- 
    "Krebinet" with spinach, summer truffle and velute sauce 
    170,- 
  • Aften á la carte
    Aftenservice fra 17.00–20.00 (sidste bestilling 19.45)  
     
    Aamanns Aften Menu 
    Vores særlige menu med 10 retter i 3 serveringer 
    Nogle til deling ‘family style’ 
     
     
    Hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød,  
    serveret med økologisk smør 
    Små kartofler med syltede løg, radiser, purløg, 
    karse og røget mayonnaise 
    Håndpillede rejer med bagte tomater, chili og mayonnaise 
    Hjemmerøget laks med glaskål, dild og flødeost emulsion 
    Krogmodnet oksetatar med rødbeder, rødløg, peberrod,  
    purløg og brunet smør 
    Græskar med østershatte og hasselnødder 
    Krebinet med spinat, sommer trøffel og sauce velouté 
    Grøntsager fra Birkemosegaard med ristede nødder og urter 
    Grillet salat med persille og timian 
    Æbletrifli af økologiske danske æbler, creme og sprødt 
     
    Menu pris per person 
    495 ,- 
     
    Aamanns Vegetariske Aften Menu 
    Vores særlige menu med 10 retter i 3 serveringer 
    Nogle til deling ‘family style’ 
     
    Hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød, serveret med økologisk smør 
    Små kartofler med syltede løg, radiser, purløg, karse og røget mayonnaise 
    Fennikel salat med hvidløg, kapers og oliven 
    Bagte tomater, chili, estragon og hollandaise 
    Høbagte rødbeder med ristede boghvedekerner og Lihmskov ost 
    Græskar med østershatte og hasselnødder 
    Smørstegt knoldselleri med sommer trøffel og emulsion af brunet smør 
    Grøntsager fra Birkemosegaard med ristede nødder og grønne urter 
    Grillet salat med med persille og timian 
    Æbletrifli med økologiske danske æbler, creme og sprødt 
     
    Menu pris per person 
    495 ,- 
     
    A LA CARTE 
     
    Appetizer 
    med 5 af kokkens udvalgte anretninger 
    225,- pris per person 
     
    Dansk kaviar 
    fra Lyskvad med vores kartoffelblinis og crème fraîche 
    10g 225,- / 30g 580,- 
     
    Grillet hummer 
    halv hummer grillet med timian og hvidløg, serveret med tomater og hollandaise 
    295,- 
     
    Hel smørstegt rødtunge 
    med grillet salat, ansjoser, fermenteret stikkelsbær og brunet smørsauce 
    365,- 
     
    Smørstegt knoldselleri 
    serveret med sommertrøffel og emulsion af brunet smør, grillet salat med persille og timian 
    195,- 
     
    Krebinet 
    serveret med spinat, sommertrøffel og sauce velouté, grillet salat med persille og timian 
    195,- 
     
    Grillede grøntsager fra Birkemosegaard 
    med ristede nødder og urter 
    45,- 
     
    Små kartofler fra Birkemosegaard 
    med syltede løg, radiser, purløg og karse 
    45,- 
     
    Danske ost Bræt 
    Tre udvalgte danske oste 
    serveret med ristet rugbrød og hjemmelavet marmelade 
    110,- 
     
    Æbletrifli 
    af økologiske danske æbler, creme og sprødt 
    115,- 
     
    Petits fours 
    Sødt serveret til kaffen 
    55,- 
     
     
     
    Aamanns Evening Menu 
    Our selected menu of 10 dishes, served in 3 servings. 
    Some are shared ’Family Style.’ Ordered by the whole table 
     
    Sourdough bread and rye bread, served with organic butter 
    Small potatoes with pickled onions, radishes, chives, cress, and smoked emulsion 
    Hand peeled shrimps with baked tomatoes, chili, and mayonnaise 
    House-smoked salmon with kohlrabi, dill, and fresh cheese emulsion 
    Dry-aged beef tartar with beetroots, red onions, horseradish and brown butter emulsion 
    Pumpkin with mushrooms and hazelnuts 
    “Krebinet” with spinach, summer truffle and sauce velouté 
    Vegetables from Birkemosegaard with roasted nuts and herbs 
    Green salat with parsley and thyme 
    Apple trifle with organic Danish apples, crème and crisp 
     
    Menu price per person 
    495,- 
     
    Aamanns Vegetarian Evening Menu 
    Our selected menu of 10 dishes, served in 3 servings. 
    Some are shared ’Family Style’. Ordered by the whole table 
     
    Sourdough bread and rye bread, served with organic butter 
    Small potatoes with pickled onions, radishes, chives, smoked emulsion, and cress 
    Green kale and apples salad 
    Baked tomatoes, chili, tarragon and hollandaise 
    Salt baked beetroots with roasted buckwheat and Lihmskov cheese 
    Pumpkin with mushrooms and hazelnuts 
    Fried celeriac with brown butter emulsion and summer truffle 
    Vegetables from Birkemosegaard with roasted nuts and herbs 
    Green salat with parsley and thyme 
    Apple trifle made with organic Danish apples, crème and crisp 
     
    Menu price per person 
    495,- 
     
    A LA CARTE 
     
    Appetizer 
    Snack-platter of 5 our selected dishes 
    225,- Price per person 
     
    Danish Caviar 
    from Lyskvad with potato blinis and crème fraiche 
    10g 225,- / 30g 580,- 
     
    Grilled lobster 
    half lobster grilled with thyme; garlic and baked tomatoes served on grilled bread and hollandaise 
    295,- 
     
    Whole butter fried lemon sole 
    with grilled salads, anchovies, fermented gooseberries and browned butter sauce 
    365,- 
     
    Fried Celeriac 
    served with brown butter emulsion and summer truffle, green salat with parsley and thyme 
    195,- 
     
    “Krebinet” 
    served with spinach, summer truffle and sauce velouté, green salat with parsley and thyme 
    195,- 
     
    Grilled vegetables from Birkemosegaard 
    with roasted nuts and herbs 
    45,- 
     
    Small potatoes from Birkemosegaard 
    with pickled onions, radishes, chives, and cress 
    45,- 
     
    Danish Cheese Board 
    three selective Danish cheeses 
    served with fried rye bread and homemade marmalade 
    110,- 
     
    Apple trifle 
    made with organic Danish apples, crème and crisp 
    115,- 
     
    Petits Fours 
    Small treats for coffee 
    55,- 
     
  • Teatermenu
    Aftenservice fra 17.00–20.00 (sidste bestilling 19.45) 
     
    Replik Teatermenu 
    Vores særlige menu med 7 retter i 2 serveringer 
    Anrettet til deling ‘family style’ 
     
    Hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød, serveret med økologisk smør 
    Små kartofler med syltede løg, radiser, purløg, røget mayonnaise og karse 
    Håndpillede rejer med bagte tomater, chili og mayonnaise  
    Hjemmerøget laks med glaskål, dild og flødeost emulsion 
    Krogmodnet oksetatar med rødbeder, rødløg, flødeost, peberrod og purløg 
    Græskar med østershatte og hasselnødder 
    Æbletrifli 
     
    Pris per kuvert for menu med 7 retter 
    360,- 
     
     
     
    Replik Vegetariske Teatermenu 
    Vores særlige menu med 7 retter i 2 serveringer 
    Nogle til deling ‘family style’ 
     
    Hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød, økologisk smør med urtesalt og ristede kerner 
    Små kartofler med syltede løg, radiser, purløg, røget mayonnaise og karse 
    Fennikel salat med hvidløg, kapers og oliven  
    Bagte tomater, chili, estragon og hollandaise 
    Høbagte rødbeder med ristede boghvedekerner og Lihmskov ost 
    Græskar med østershatte og hasselnødder 
    Æbletrifli 
     
    Pris per kuvert for menu med 7 retter 
    360,- 
     
     
     
    Dinner 17.00–21.30 (last order 19.45) 
     
    Replik Theater Menu 
    Our selected menu of 7 dishes, served in 2 servings. 
    Some are shared ’Family Style.’ 
     
    Sourdough bread and rye bread, served with organic butter 
    Small potatoes with pickled onions, radishes, chives, smoked emulsion, and cress 
    Hand peeled shrimps with baked tomatoes, chili, and mayonnaise  
    House-smoked salmon with kohlrabi, dill, and fresh cheese emulsion 
    Dry-aged beef tartar with beetroots, red onions, fresh cheese emulsion, horseradish 
    Pumpkin with mushrooms and hazelnuts 
    Apple trifle 
     
    Menu price per person 
    360,- 
     
     
    Aamanns Vegetarian Menu 
    Our selected menu of 10 dishes, served in 3 servings. 
    Some are shared ’Family Style’ 
     
    Sourdough bread and rye bread, served with organic butter 
    Small potatoes with pickled onions, radishes, chives, smoked emulsion, and cress 
    Baked tomatoes, chili, tarragon and hollandaise 
    Fennel salad with olives and capers 
    Hay baked beetroots with crispy buckwheat and Lihmskov cheese  
    Pumpkin with mushrooms and hazelnuts 
    Apple trifle 
     
    Menu price per person 
    360,-  
  • Barmenu
    fra 11.00 – 20.00 
     
    Smoked Almonds  
    50,-  
    Mediterranean Olives  
    with timan and garlic 
    50,- 
    Almonds & Olives  
    95,- 
    Aamanns Chips  
    with a smoked emulsion 
    45,-  
    ‘Fangst’  
    organic fish served from can, Øland-wheat sourdough bread 
    lemon and mayonnaise 
    choose from 
    Brisling no. 2 
    smoked with Rapeseed oils 
    Brisling no. 4  
    natural in rapeseed oil 
    Mussels no. 1  
    marinated in dill and fennel seeds 
    Cockle’s 
    smoked with Rapeseed oil 
    Salmon  
    flash grilled with Rapeseed oil 
    95,- 
    Danish cheese 
    served with roasted rye bread and homemade marmalade 
    40,- per psc 
    110,- 3 psc 
    Hazelnut Cookies  
    3 pieces of homebaked cookies 
    55,- 
    Petits Fours 
    Small treats for coffee 
    55,- 
    Apple trifle 
    115,- 
    Cake of the day 
    75,- 
Enkle tilberedninger af sæsonens råvarer i høj kvalitet og med en af Københavns bedste udsigter.

Adresse

Sankt Annæ Plads 36
1250 Kbh K

Åbningstider

Frokost

Mandag til lørdag 11-15
Søndag 11-17

Aften

Mandag – lørdag 17-20
Søndag lukket

Tidligere
Næste

Book bord

Reserver bord på Replik

Om AAMANNS REPLIK

“Med Replik åbner vi Skuespilhuset for gæster, som vil have en god aften i byen, i en af Københavns mest ikoniske bygninger og med en formidabel havneudsigt. I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.” – Adam Aamann

På Replik er der grønt, fisk og fugl på menuen, tilberedt af råvarer i sæson fra lokale producenter. Stemningen er intim og den gastronomiske kvalitet er høj.

Med en af Københavns bedste havneudsigter og sit stilrene udtryk er Skuespilhuset og Ofelia Plads en unik lokation i København. Aamanns Replik har skabt et sammenhængende rum, fra det højloftede, smukke indendørs rum og ud på pladsen foran Skuespilhuset.
Replik er et grønt åndehul midt i København med et udemiljø der fra forår til tidligt efterår skaber plads til spiseoplevelser lige ud til vandet.

Menuen består af både Aamanns velkendte smørrebrødsklassikere og masser af grønt, fisk og skaldyr. Enkle serveringer af gode råvarer, hvor det kan smages at de er produceret med kærlighed, er i højsædet. På pladsen foran Skuespilhuset grilles hummere og hele fisk og rygeovnen sørger for eget charcuterie.
Den udendørs bar er åben det meste af dagen, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails lavet på urter og Aamanns egen snaps.
Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter.

VIL DU LEJE AAMANNS REPLIK?

Det er muligt at leje Replik til private selskaber

Skriv til os for at høre, hvordan vi kan skabe en unik ramme for jeres arrangement.

Send os en mail på [email protected] eller ring
på tlf. 2080 5200 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.

Info vedrørende ordrebestillinger
til søndag den 19. september

Grundet halvmaraton i indre by søndag den 19. september, er vi desværre nødsaget til, at lukke ned for webshoppen
fra kl. 10.00 til kl. 16.00.
Vi tager kun imod bestillinger der kan afhentes fra vores
 Deli & Takeaway på Øster Farimagsgade 10.

Du/I er velkommen til at ringe på 20805201, som vil være behjælpelig med at oprette en ordre.