Enkle tilberedninger af sæsonens råvarer i høj kvalitet og med en af Københavns bedste udsigter.

Om Aamanns Replik:

Med Replik åbner vi Skuespilhuset for gæster, som vil have en god aften i byen, i en af Københavns mest ikoniske bygninger og med en formidabel havneudsigt. I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.” – Adam Aamann

På Replik er der grønt, fisk og fugl på menuen, tilberedt af råvarer i sæson fra lokale producenter. Stemningen er intim og den gastronomiske kvalitet er høj.
Med en af Københavns bedste havneudsigter og sit stilrene udtryk er Skuespilhuset og Ofelia Plads en unik lokation i København. Aamanns Replik har skabt et sammenhængende rum, fra det højloftede, smukke indendørs rum og ud på pladsen foran Skuespilhuset. Aamanns Replik er nabo til Nyhavn, som er et historisk og ikonisk varemærke for København, og den centrale beliggenhed giver mulighed for nemt at komme rundt i byen.

Replik er et grønt åndehul midt i København med et udemiljø der fra forår til tidligt efterår skaber plads til spiseoplevelser lige ud til vandet.
Menuen består af både Aamanns velkendte smørrebrødsklassikere og masser af grønt, fisk og skaldyr. Enkle serveringer af gode råvarer, hvor det kan smages at de er produceret med kærlighed, er i højsædet. På pladsen foran Skuespilhuset grilles hummere og hele fisk og rygeovnen sørger for eget charcuterie.

Den udendørs bar er åben det meste af dagen, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails lavet på urter og Aamanns egen snaps. Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter.

Menukort

  • Frokostmenu
    Frokostservice fra 12.00–15.00 (sidste bestilling 14.45) 
     
    Replik frokost menu 
    Vores særlige menu med 6 retter, i tre serveringer, 
    nogle til deling ´Family Style´ bestilles af hele bordet. 
    Menuen kan ikke kombineres med retter fra a la carte menuen. 
     
    To af vores bedste sild serveret med crème fraîche, 
    sprøde løg og fedtegrever 
     
    Islandsk koldrøget laks med rødbeder, rødløg,  
    friskost, sennepskorn og peberrod 
     
    Smørstegt paneret rødspætte med remoulade, 
    syltede løg og citron 
    Krebinet med kartoffelgratin, porrer, 
    grønkål og sauce velouté 
    Crème brûlée med yuzu karamel  
    450,- 
     
    Smørrebrødsmenu 
    Gammeldags modnede sild 
    Smørstegt paneret rødspætte 
    Kyllingesalat 
    360,- 
     
    Vegetarisk smørrebrødsmenu 
    Små kartofler 
    Ristede jordskokker og svampe 
    Saltbagt selleri og vintertrøffel 
    360,- 
     
    Vinmenu 
    2 glas ”Aamanns selection” vine 
    og filtreret vand med/uden brus 
    195,- 
     
    Øl- og snapsemenu 
    1 valgfri fadøl serveret med 2 af 
    Aamanns hjemmelavede snapse 
    195,- 
     
    Vand 
    Filtreret vand med og uden brus 
    30,- 
     
    Smørrebrød 
     
    Grønt 
    Små kartofler med syltede løg, fermenterede grønne tomater, purløg, røget mayonnaise og karse 
    115,- 
    Ristede jordskokker med svampe, fermenterede mirabelle blomme, estragon og ristede hasselnødder 
    135, - 
    Saltbagt selleri med brunet smør hollandaise, 
    urter og vintertrøffel 
    135,- 
     
    Fisk og skaldyr 
    Gammeldags modnede sild med krondild, crème fraiche, syltet citron og sprøde fedtegrever 
    115,- 
    Islandsk koldrøget laks med rødbeder, rødløg, friskost, sennepskorn, og peberrod 
    135,- 
    Smørstegt og paneret rødspætte med kål- og rodfrugtremoulade, syltede løg og citron 
    140,- 
     
    Kød 
    Hønsesalat med rå æbler, bladselleri, porrer, 
    karse og sprød sortkålchips 
    135,- 
    Krogmodnet oksetatar med kapers, skalotteløg, ansjosmayonnaise og kartoffelkroket 
    135,- 
    Flæskesteg af gris med grillet savoykål, gulerødder, 
    tykmælk, koriander og sennepskorn 
    140,- 
     
    À la carte retter 
     
    Sildetallerken ”Aamanns’ tre bedste” 
    3 slags sild i mindre portioner serveret med  
    små kartofler, crème fraîche, sprøde løg,  
    smør og fedtegrever samt rugbrød 
    175,- 
    Stegt torskerogn med kartofler, 
    fermenterede radiser, rødløg, sprød kål 
    155,- 
    Tartelet med rejer, syltede skorzonerrod, 
    rosenkål, dild og sauce mousseline 
    165,- 
    Krebinet med kartoffelgratin,  
    porrer, grønkål og sauce velouté 
    160,- 
     
    Ost 
    Tre danske oste serveret med ristet rugbrød 
    og hjemmelavet marmelade 
    115,- 
     
    Dessert 
    Yuzu crème brûlée og vaniljeis 
    95,- 
     
    Chokoladekage  
    med blåbær og vaniljeis  
    105,- 
     
    Tre stk. chokolade 
    Sødt serveret til kaffen 
    55,- 
     
    ENGLISH MENU 
     
    Replik lunch menu 
    our special menu of 6 dishes served in three courses, 
    some are shared “Family Style” 
    served for the entire table, 
    this menu cannot be combined with a la carte menu. 
     
    Selection of four fish served on a platter 
    Two of our authentic herring accompanied with crème fraiche,  
    onions, and pork fat 
     
    Icelandic cold smoked salmon with beetroots, 
    red onions, fresh cheese, mustard, and horseradish 
     
    Butter fried breaded plaice with remoulade,  
    pickled onions, herb salad and lemon 
    ’Krebinet’ with potato gratin, leeks,  
    green kale and velouté sauce 
    Crème brûlée with yuzu caramel  
    450,- 
     
    ’Smørrebrød menu 
    Old fashioned marinated herring 
    Butter fried breaded plaice 
    Chicken salad 
    360,- 
     
    Vegetarian smørrebrød menu 
    Small potatoes 
    Fried sunchoks and mushrooms 
    Salt baked celeriac and truffles 
    360,- 
     
    Wine menu 
    2 glasses of “Aamanns selection” wines and water  
    195,- 
     
    Beers and schnapps menu 
    1 of our selective beers 
    served with 2 Aamanns homemade schnapps 
    195,- 
     
    Water 
    Filtered water still or sparkling - ad libitum 
    30,- 
     
    Smørrebrød 
     
    Vegetables 
    Small potatoes with onions, fermented tomatoes,  
    chives, smoked emulsion, & cress 
    115,- 
    Fried sunchoks with mushrooms, fermented plums, 
    tarragon, and roasted hazelnuts 
    135,- 
    Salt baked celeriac with brown butter emulsion, 
    herbs and winter truffles 
    135,- 
     
    Fish and shellfish 
    Marinated herring with dill flower, crème fraiche,  
    pickled lemon, and pork crisp 
    115,- 
    Icelandic cold smoked salmon with beetroots,  
    red onions, fresh cheese, mustard and horseradish 
    135,- 
    Butter fried breaded plaice with remoulade,  
    pickled onions, herb salad and lemon  
    140,- 
     
    Meat 
    Chicken salad with apples, celery, leeks,  
    cress and crispy black kale 
    135,- 
    Dry-aged beef tartar with capers, onions, 
    anchovy mayonnaise and potato croquettes 
    135,- 
    Grilled pork breast with savoy cabbage, 
    carrots, drained yoghurt, coriander and mustard 
    140,- 
     
    A la carte dishes 
     
    Herring platter “Best of Aamanns”, 
    three small servings of our authentic herring accompanied with potatoes, crème fraiche, pork fat with roasted seeds 
    175,- 
     
    Fried cod roe with potatoes, 
    fermented radish, red onion and crispy kale 
    155,- 
    ‘Tartlet’ with shrimps, pickled salsify, 
    brussel sprouts and sauce mousseline 
    165,- 
    ’Krebinet’ with potato gratin, leeks, 
    green kale and velouté sauce 
    160,- 
     
    Cheese 
    Three Danish cheese served with 
    fried rye bread and homemade marmalade 
    115,- 
     
    Dessert 
    Crème brûlée  
    with yuzu caramel  
    95,- 
    Chocolate cake  
    with blueberries and vanilla ice cream  
    105,- 
    Petits Fours 
    3 chocolates 
    small treats for tea or coffee 
    55,- 
  • Aftenmenu
    Aftenservice fra 17.00–20.00 (sidste bestilling 19.45) 
     
    Replik Teatermenu 
    Vores særlige menu med 7 retter i 2 serveringer, 
    nogle til deling ‘Family style’ 
     
    Hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød,  
    serveret med økologisk smør 
     
    Gulerodsuppe med vadouvan, linser og kørvel 
     
    Stegt torskerogn med kartofler, purløg, 
    røget mayonnaise og karse 
     
    Varmrøget laks med rødbeder, rødløg, 
    friskost, sennepskorn, og peberrod 
     
    Krogmodnet oksetatar med kapers, 
    rødløg, ansjosmayonnaise  
     
    Svinebryst af gris fra Grambogård med grillet kål og urter 
    Crème brûlée med yuzu karamel  
    360,- 
     
    Replik Vegetariske Teatermenu 
    Vores særlige menu med 7 retter i 2 serveringer, 
    nogle til deling ‘Family style’ 
     
    Hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød, 
    serveret med økologisk smør 
     
    Gulerodsuppe med vadouvan, linser og kørvel 
     
    Små kartofler med syltede løg, fermenterede grønne tomater,  
    purløg, røget mayonnaise og karse 
     
    Rødbeder med løvstikke, rødløg, friskost, 
    sennepskorn, og peberrod 
     
    Ristede jordskokker med svampe,  
    fermenterede mirabelle blomme, 
    estragon og ristede hasselnødder 
     
    Saltbagt selleri med grillet kål, urter,  
    syltede løg og sauce blanquette 
    Crème brûlée med yuzu karamel  
    360,- 
     
    Vinmenu 
    2 glas ”Aamanns selection” vine 
    og filtreret vand med/uden brus 
    195,- 
     
    Øl- og snapsemenu 
    valgfri fadøl serveret med 2 af  
    Aamanns hjemmelavede snapse  
    240,- 
     
    Vand 
    Filtreret vand med og uden brus  
    30,- 
     
    Smørrebrød 
     
    Grønt 
    Små kartofler med syltede løg,  
    fermenterede grønne tomater, purløg,  
    røget mayonnaise og karse  
    115,- 
    Ristede jordskokker med svampe,  
    fermenterede mirabelle blomme, 
    estragon og ristede hasselnødder 
    135,- 
    Saltbagt selleri med brunet smør hollandaise, 
    urter og vintertrøffel 
    135,- 
     
    Fisk og skaldyr 
    Gammeldags modnede sild med krondild,  
    crème fraiche, syltet citron og sprøde fedtegrever 
    115,- 
    Islandsk koldrøget laks med rødbeder, 
    rødløg, friskost, sennepskorn, og peberrod 
    135,- 
    Smørstegt og paneret rødspætte  
    med kål- og rodfrugtremoulade, syltede løg og citron 
    140,- 
     
    Kød 
    Hønsesalat med rå æbler, bladselleri, 
    porrer, karse og sprød sortkålchips 
    135,- 
    Krogmodnet oksetatar med kapers, 
    skalotteløg, ansjos mayonaise og kartoffelkroket 
    135,- 
    Flæskesteg af gris med grillet savoykål, 
    gulerødder, tykmælk, koriander og sennepskorn 
    140,- 
     
    À la carte retter 
     
    Torskerogn med kartofler, 
    fermenterede radiser, rødløg og sprød kål 
    155,- 
    Stegt kulmule med syltede skorzonerrod, 
    rosenkål, dild og sauce beurre blanc 
    195,- 
    Krebinet med kartoffelgratin, porrer,  
    grønkål, sauce velouté og vintertrøffel 
    195,- 
     
    Ost 
    Tre danske oste serveret med 
    ristet rugbrød og hjemmelavet marmelade 
    115,- 
     
    Dessert 
    Crème brûlée  
    med yuzu karamel  
    95,- 
    Chokoladekage  
    med blåbær og vaniljeis  
    105,- 
    Tre stk. chokolade 
    Sødt serveret til kaffen 
    55,- 
     
    ENGLISH MENU 
     
    Replik Theater Menu 
    Our selected menu of 7 dishes, served in 2 servings, 
    some are shared ’Family Style.’ 
     
    Sourdough bread and rye bread, 
    served with organic butter 
     
    Carrot soup with vadouvan, lentils and chervil 
     
    Fried cod roe with pickled onions, 
    fermented green tomatoes, chives, 
    smoked emulsion, and cress 
     
    Icelandic hot smoked salmon with beetroots,  
    red onions, fresh cheese, mustard and horseradish 
     
    Dry-aged beef tartar with capers, onions, anchovy mayonaise 
     
    Pork breast from Grambogård with grilled cabbage and herbs 
    Crème brûlée with yuzu caramel  
    360,- 
     
    Replik Vegetarian Theater Menu 
    Our selected menu of 7 dishes, served in 3 servings,  
    some are shared ’Family Style’ 
     
    Sourdough bread and rye bread, 
    served with organic butter 
     
    Carrot soup with vadouvan, lentils and chervil 
     
    Small potatoes with pickled onions, 
    fermented green tomatoes, chives, 
    smoked emulsion, and cress 
     
    Beetroots with lovage, red onions,  
    fresh cheese, mustard and horseradish 
     
    Fried sunchoks with mushrooms,  
    fermented plums, tarragon, and roasted hazelnuts 
     
    Salt baked celeriac with grilled cabbage, 
    pickled onions and sauce blanquette 
    Crème brûlée with yuzu caramel  
    360,- 
     
    Wine menu 
    2 glasses of “Aamanns selection” wines and water  
    195,- 
     
    Beers and schnapps menu 
    2 beers served with 2 Aamanns homemade schnapps  
    240,- 
     
    Water 
    Filtered water still or sparkling - ad libitum  
    30,- 
     
    Smørrebrød 
     
    Vegetables 
    Small potatoes with onions, fermented tomatoes, 
    chives, smoked emulsion, and cress 
    115,- 
    Fried sunchok with mushrooms, fermented plums, 
    tarragon, and roasted hazelnuts 
    135,- 
    Salt baked celeriac with brown butter emulsion, 
    herbs and winter truffles 
    135,- 
     
    Fish and shellfish 
    Marinated herring with dill flower,  
    crème fraiche, pickled lemon, and pork crisp 
    115,- 
    Icelandic cold smoked salmon with beetroots, 
    red onions, fresh cheese, mustard and horseradish 
    135,- 
    Butter fried breaded plaice with remoulade,  
    pickled onions, herb salad and lemon 
    140,- 
     
    Meat 
    Chicken salad with apples, celery, 
    leeks, cress and crispy black kale 
    135,- 
    Dry-aged beef tartar with capers, onions, 
    anchovy mayonaise and potato croquettes 
    135,- 
    Grilled pork breast with savoy cabbage, 
    carrots, drained yoghurt, coriander and mustard 
    140,- 
     
    A la carte dishes 
     
    Cod roe with potatoes, fermented radish,  
    red onion and crispy kale 
    155,- 
    Fried hake with pickled salsify, 
    brussel sprouts, dill and sauce beurre blanc 
    195,- 
    ’Krebinet’ with potato gratin, leeks, 
    green kale, velouté sauce and winter truffles 
    195,- 
     
    Cheese 
    Three Danish cheese 
    served with fried rye bread and homemade marmalade 
    115,- 
     
    Dessert 
    Crème brûlée  
    with yuzu caramel  
    95,- 
    Chocolate cake  
    with blueberries and vanilla ice cream  
    105,- 
    3 chocolates 
    small treats for tea or coffee  
    55,- 
  • Vinkort
    By glass 
     
    Champagne & sparkling 
    Crémant d’Alsace, Domaine Bliemerose, Alsace, 2015  100
    Extra Brut Blanc de Blancs, Valentin Leflaive, Champagne, NV  125
    Bistrøtage rosé B11, Dufour & Martinot, Champagne, NV  145
     
    White 
    Aamanns Selection Riesling, St. Antony, Bodenshatz, NV  95
    Chardonnay Côteaux Bourguignons, Michel Magnien & Fils, Bourgogne, 2018  105
    Riné, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2019  115
    La Roche, JC Garnier, Loire, 2019  120
    Bourgogne Aligoté, Olivier Leflaive, Bourgogne, 2017  125
    Pinot Grigio Castel Ringberg, Elena Walch, Alto Aldige, 2019  130
    Kitzeck-Sausal Gerhard, Wohlmuth Weingut, Südsteiermark, 2019  135
    Pinot Gris, Domaine Bliemerose, Alsace, 2015  145
    Sancerre, Lucien Crochet, Loire, 2018  155
     
    Rosé 
    RosanoireAzienda AgricolaCantrina Lombardia, 2020  100
    Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, 2019  135
     
    Red 
    Aamanns Selection Montefalco Rosso, DiFilippo, Umbria, NV  95
    Côtes du Rhône Villages Cigala, Dmne Saint-Étienne, CDR, 2018  105
    Les Tailles, JC Garnier, Anjou, 2019  105
    La Piquellerie, Dmne du Clos Frémur, Anjou, 2020  115
    Bourgogne Rouge, Maison Ambroise, Bourgogne, 2018  125
    Arbois Rouge DD, Tissot, Jura, 2018  125
    Treterre, Wiegner, Sicily, 2017  135
    Morgon Côte du Py, Domaine Marrans, Beaujolais, 2019  145
    Gigondas, Moulin de la Gardette, Rhône, 2018  155
     
     
    By bottle 
     
    Champagne & sparkling 
    Crémant d’Alsace, Domaine Bliemerose, Alsace, 2015  645
    Extra Brut Blanc de Blancs, Valentin Leflaive, Champagne, NV  995
    Latitude Blanc de Blancs XBT, Larmandier-Bernier, Champagne, NV  1195
    Grand Rosé Brut, Gosset, Champagne, NV  1395
    Bistrøtage rosé B11, Dufour & Martinot, Champagne, NV  1295
    Verzenay Grd Cru Blanc de Noirs XBT, Valentin Leflaive, Champagne, NV  1595
    Longitude Premier Cru XBT, Larmandier-Bernier, Champagne, NV  1695
     
    White & Orange 
    Aamanns Selection Riesling, St. Antony, Bodenshatz, NV  425
    Riné, Azienda Agricola, Cantrina Lombardia, 2019  475
    Chardonnay Côteaux Bourguignons, Michel Magnien & Fils, Bourgogne, 2018  495
    Muscadet les Vignes du Bourg Blanc, Julien Braud, Loire, 2019  515
    Vouvray Sec Argilex, Benoît Gautier, Loire, 2018  525
    La Roche, JC Garnier, Loire, 2019  545
    Bourgogne Aligoté, Olivier Leflaive, Bourgogne, 2017  565
    Kitzeck-Sausal Gerhard, Wohlmuth Weingut, Südsteiermark, 2019  595
    Les Gênets, Château de Roquefort, Provence, 2014  600
    Pinot Gris, Domaine Bliemerose, Alsace, 2015  615
    Roter Veltliner Steinberg, Weinberghof Fritsch, Wagram, 2019  625
    Les Raisins de l’Amitié, Damien Laurau, Savennières, 2017  625
    Pinot Grigio Castel Ringberg, Elena Walch, Alto Aldige, 2019  645
    Sancerre, Lucien Crochet, Loire, 2018  695
    Lirac Blanc Reine des Bois, Domaine de la Mordorée, Rhône, 2019  745
    Ried DR. Wunsch, Gerhard Wohlmuth, Weingut, 2019  745
    Chablis, Jean Dauvissat Père & Fils, Bourgogne, 2018  795
    Les Graviers, Stephane Tissot, Jura, 2018  975
    Chablis 1er Cru Fourchaume, Jean Dauvissat Père & Fils, Bourgogne, 2018  1195
    Chassagne Montrachet, Remoissenet Père & Fils, Bourgogne, 2018  1295
    Meursault, Olivier Leflaive, Bourgogne, 2017  1495
     
    Rosé 
    Rosanoire, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2020  475
    Les Baux de Provence, Terres Blanches, Provence, 2020  545
    Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, 2019  635
     
    Red 
    Aamanns Selection Montefalco Rosso, DiFilippo, Umbria, NV  425
    Groppello DOC Riviera del Garda Classico, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2019  475
    Les Tailles, JC Garnier, Anjou, 2019  495
    Côtes du Rhône Villages Cigala, Dmne Saint-Étienne, Rhône, 2018  495
    La Piquellerie, Dmne du Clos Frémur, Anjou, 2020  515
    Kaboulo, Dmne du Clos Frémur, Anjou, 2020  515
    Pinot noir Tradition, Dmne Fernand Engel, Alsace, 2019  525
    Ulterior Garnacha Parcela 6, Verum Bodegas Y Viñedos, La Mancha, 2016  525
    Bourgogne Rouge, Maison Ambroise, Bourgogne, 2018  535
    VdF Rouge ´Neck´, Sylvain Bock, Ardèche, 2019  535
    Zerdi DOC Riviera del Garda Classico, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2018  550
    Arbois rouge DD, Tissot, Jura, 2018  555
    Morgon Les Charmes, Quentin Harel, Beaujolais, 2019  565
    Treterre, Wiegner, Sicily, 2017  575
    Bourgogne Pinot Noir, Michel Magnien & Fils, Bourgogne, 2018  595
    Morgon Côte du Py, Domaine Marrans, Beaujolais, 2019  595
    Gigondas, Moulin de la Gardette, Rhône, 2018  725
    Château Les Hauts-Conseillants, Lalande-de-Pomerol, Pomerol, 2014  750
    Châteauneuf du Pape, Domaine de la Côte de l´Ange, CTNF du Pape, 2017  795
    Margaux de Brane, Brane Canteac, Margaux, 2017  845
    Vosne-Romanée, Coquard-Loison-Fleurot, Bourgogne, 2018  1295
    Vosne-Romanée «Aux Damaudes», Maison Ambroise, Bourgogne, 2018  1470
    Gevrey-Chambertin La Justice, Maison Harbour, Bourgogne, 2019  1495
    Vosne-Romanée, Remoissenet Père & Fils, Bourgogne, 2017  1595
  • Drikkekort
    Soft drinks 
    Dépanneur sodas 
    Aranciata Rossa / Chinotto / Limonata / 
    Aranciata / Sportivo  40,-
     
    The Syrup Co. - med/u.brus 
    Grapefruit with mint & hibiscus  55,- 95,-
    Raspberry with strawberry  55,- 95,-
    Eldeflower with verbena & jasmin tea  55,- 95,-
    Passionfruit with Oolong tea  55,- 95,-
     
    Rebæl Ice Tea 
    White tea, peach & lemon verbena  40,-
     
    Frisk juice 
    Spørg om vores udvalg   40,-
     
    Coca-Cola 
    Coca-Cola / Cola Zero  40,-
     
    Fever Tree 
    Indian Tonic / Ginger beer / Lemon Tonic  40,-
     
    Varme drikke 
    Kaffe 
    Americano  35,-
    Dbl. espresso  40,-
    Machiato  40,-
    Cortado  40,-
    Capuccino  50,-
    Caffe latte  50,-
    Special mælk   5,- / 10,-
     
    Te og varm chokolade 
    Tea Earl Grey  45,-
    Tea White Rose & Berry  45,-
    Tea Rooibos & Apple  45,-
    Tea Green Öland  45,-
    Tea White Nordic  45,-
     
    Varm chokolade  50,-
     
    Øl 
    Herslev Bryghus fadøl 
    Aamanns IPA / Pilsner / Klassisk  40cl. 65,-
     
    Flaske 
    Mikkeller 
    Vision Lager  33cl. 65,-
    Peter Pale & Mary Gluten Free - Pale Ale  33cl. 65,-
    Burst - IPA  33cl. 65,-
    Evergreen - Hazy IPA  33cl. 65,-
    Iskold Classic  33cl. 65,-
    Drinking in the Sun - Wheat Beer - 0,3%  33cl. 65,-
    Limbo Riesling - Flemish Primitive Ale - 0,3%  33cl. 65,-
    Limbo Raspberry - Flemish Primitive Ale - 0,3%  33cl. 65,-
    Limbo Yuzu - Flemish Primitive Ale - 0,3%  33cl. 65,-
     
    Herslev Bryghus 
    Aamanns IPA  33cl. 65,-
    Pilsner  33cl. 65,-
    Klassisk  33cl. 65,-
     
    To Øl 
    45 Days Organic Pilsner  33cl. 65,-
    House of Pale - Pale Ale  33cl. 65,-
    Rød Grød med Fløde - Fruited Ale  33cl. 65,-
    Implosion - Peachy Fresh Beer - 0,3%  33cl. 65,-
    Tropic Rumble - IPA  33cl. 75,-
    Cloud 9 Wit 2.0 - Wheat Beer   33cl. 75,-
     
    Cider 
    Cider Revolution 
    Pommier Demi-sec / Brut  33cl. 60,-
    Manoir d’Apreval Poiré - Pear cider  75cl. 285,-
    Manoir d’Apreval Brut - Apple cider   75cl. 285,-
     
    Snaps 
    Aamanns snapse er produceret i samarbejde med familiedestilleriet Braunstein i Køge.  
    Check også vores snapse produced her hos Aamanns Replik, lavet med lokale urter og frugter. 
     
    Aamanns snaps - Rugbrød  3cl. 55,-
    Aamanns snaps - Æble, peberrod og citron  3cl. 55,-
    Aamanns snaps - Skovmærke  3cl. 55,-
    Aamanns snaps - Porse  3cl. 55,-
    Aamanns snaps - Jul  3cl. 55,-
     
    Avec 
    Eau de Vie 
    Becker Quetsch Eau de Vie  3cl. 105,-
    Becker Kirsch Eau de Vie  3cl. 105,-
     
    Armagnac 
    Gelas Armagnac 10 ans   3cl. 140,-
    Gelas Vieil Armagnac Selection  3cl. 170,-
    Gelas Armagnac 20 ans  3cl. 215,-
     
    Cognac 
    Pierre Ferrand 10 Generations   3cl. 125,-
    Pierre Ferrand Ambre 1er Cru  3cl. 145,-
    Merlet XO Cognac  3cl. 195,-
     
    Marc 
    Becker Marc d’Alsace Gewürztraminer  3cl. 105,-
    Vieux Marc du Jura Clavelin et Fils   3cl. 135,-
     
    Grappa 
    Marolo Grappa di Moscato  3cl. 135,-
    Marolo Grappa di Barbaresco  3cl. 155,-
    Marolo Grappa di Barolo  3cl. 175,-
     
    Rom 
    Clement Rhum Vieux Agricole VSOP  3cl. 145,-
    Hampden Estate 8 years  3cl. 165,-
    Damoiseau Rhum XO   3cl. 175,-
    Clairin Ansyen Single Cask  3cl. 185,-
    Plantation Fiji Vintage 2005  3cl. 225,-
    Damoiseau Rhum Millesime 2008  3cl. 245,-
     
    Tequila 
    OCHO Blanco La Loma  3cl. 125,-
     
    Mezal 
    Derrumbes San Luis Potosi Lote 24  3cl. 175,-
    Del Maguey VIDA San Luis del Rio  3cl. 145,-
     
    Whiskey 
    Teeling Small Batch on trade   3cl. 125,-
    High Coast ÄLV Vanilla Batch 5  3cl. 155,-
    Port Askaig 12 Year Old Autumn  3cl. 195,-
     
    Gin 
    Catenaccio Gin ØKO   3cl. 115,-
     
    Vodka 
    Griffin Vault Vodka   3cl. 95,-
     
    Vermouth 
    Volata Vermouth Rosso ØKO   3cl. 95,-
    Chazalettes Vermouth Bianco   3cl. 105,-
     
    Pastis 
    Henn Bardoiun Pastis  3cl. 75,-
     
Enkle tilberedninger af sæsonens råvarer i høj kvalitet og med en af Københavns bedste udsigter.

Adresse

Sankt Annæ Plads 36
1250 Kbh K

Åbningstider

Frokost

Mandag til lørdag 11-15
Søndag 11-17

 

Aften

Mandag – lørdag 17-23
Søndag lukket

Tidligere
Næste

Book bord

Reserver bord på Replik

Om AAMANNS REPLIK

“Med Replik åbner vi Skuespilhuset for gæster, som vil have en god aften i byen, i en af Københavns mest ikoniske bygninger og med en formidabel havneudsigt. I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.” – Adam Aamann

På Replik er der grønt, fisk og fugl på menuen, tilberedt af råvarer i sæson fra lokale producenter. Stemningen er intim og den gastronomiske kvalitet er høj.

Med en af Københavns bedste havneudsigter og sit stilrene udtryk er Skuespilhuset og Ofelia Plads en unik lokation i København. Aamanns Replik har skabt et sammenhængende rum, fra det højloftede, smukke indendørs rum og ud på pladsen foran Skuespilhuset.
Replik er et grønt åndehul midt i København med et udemiljø der fra forår til tidligt efterår skaber plads til spiseoplevelser lige ud til vandet.

Menuen består af både Aamanns velkendte smørrebrødsklassikere og masser af grønt, fisk og skaldyr. Enkle serveringer af gode råvarer, som er i højsædet, hvor det kan smages at de er produceret med kærlighed. På pladsen foran Skuespilhuset grilles hummere og hele fisk og rygeovnen sørger for eget charcuterie.
Den udendørs bar er åben det meste af dagen, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails lavet på urter og Aamanns egen snaps.
Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter.

VIL DU LEJE AAMANNS REPLIK?

Det er muligt at leje Replik til private selskaber

Skriv til os for at høre, hvordan vi kan skabe en unik ramme for jeres arrangement.

Send os en mail på [email protected] eller ring
på tlf. 2080 5200 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.