Enkle tilberedninger af sæsonens råvarer i høj kvalitet og med en af Københavns bedste udsigter.

Menukort

  • Frokostmenu
    Frokostservice fra 12.00–15.00 (sidste bestilling 14.45) 
     
    Replik frokost menu 
    Vores særlige menu med 6 retter, i tre serveringer, 
    nogle til deling ´Family Style´ bestilles af hele bordet. 
    Menuen kan ikke kombineres med retter fra a la carte menuen. 
     
    Gammeldags modnede sild med hyldeblomst, rabarber,  
    crème fraiche, og sprøde fedtegrever  
     
    Nye danske kartofler  
    med røget mayonnaise, syltede løg og karse  
     
    Islandsk koldrøget laks med radiser, 
    ramsløgsmayonnaise, sennepskorn og mandler  
     
    Smørstegt paneret rødspætte  
    med remoulade, syltede løg og citron  
    Grillet revelsben med tomatrelish og forårsløg  
    Rabarbertrifli med hvid chokolade og vaniljeis  
    450,- 
     
    Smørrebrødsmenu 
    Nye danske kartofler  
    Smørstegt og paneret rødspætte 
    Hønsesalat  
    380,- 
     
    Vegetarisk smørrebrødsmenu 
    Nye danske kartofler 
    Asparges og hollandaise  
    Grillet blomkål  
    380,- 
     
    Vinmenu 
    2 glas ”Aamanns selection” vine 
    og filtreret vand med/uden brus 
    195,- 
     
    Øl- og snapsemenu 
    1 valgfri fadøl serveret med 2 af 
    Aamanns hjemmelavede snapse 
    195,- 
     
    Vand 
    Filtreret vand med og uden brus 
    30,- 
     
    Smørrebrød 
     
    Grønt 
    Nye danske kartofler  
    med røget mayonnaise, syltede løg og karse  
    125,- 
    Grillet blomkål med tomater, 
    forårsløg og Vadouvan mayonnaise  
    135, - 
    Asparges og hollandaise med syltede løg, 
    æg, Knøs ost serveret på surdejsbrød  
    165,- 
     
    Fisk og skaldyr 
     
    Sildetallerken  
    ”Aamanns’ tre bedste” sild serveret 
    med crème fraiche, sprøde løg og fedtegrever samt rugbrød  
    175,- 
    Gammeldags modnede sild med hyldeblomst, 
    rabarber, crème fraiche, og sprøde fedtegrever  
    125,- 
    Islandsk koldrøget laks med radiser, 
    ramsløgmayonnaise sennepskorn og mandler  
    145,- 
    Håndpillede rejer med æg, 
    purløg, tomatmayonnaise, serveret på surdejsbrød 
    165,- 
    Smørstegt og paneret rødspætte 
    med kål- og rodfrugtremoulade, syltede løg og citron  
    145,- 
    Stjerneskud med rødspætte, 
    håndpillede rejer, asparges og tomatmayonnaise  
    195,- 
     
    Kød 
    Hønsesalat med 
    asparges, ærter, bacon og karse  
    145,- 
    Krogmodnet oksetatar med kapers,  
    rødløg, ansjosmayonnaise og kartoffelkroket 
    145,- 
    Grillet revelsben med tomatrelish, 
    tykmælkscreme, spidskål og flæskesvær  
    155,- 
     
    Ost 
    Tre danske oste serveret med ristet rugbrød 
    og hjemmelavet marmelade 
    125,- 
     
    Dessert 
    Rabarbertrifli 
    med hvid chokolade og vaniljeis  
    110,- 
    Vandbakkelse 
    med jordbær og flødeskum  
    120,- 
    Tre stk. chokolade 
    Sødt serveret til kaffen 
    75,- 
     
    ENGLISH MENU 
     
    Replik lunch menu 
    our special menu of 6 dishes served in three courses, 
    some are shared “Family Style” 
    served for the entire table, 
    this menu cannot be combined with a la carte menu. 
     
    Marinated herring with elderflower,  
    rhubarb, crème fraiche, tarragon and pork crisp  
     
    New Danish potatoes 
    with smoked emulsion, pickled onions and cress 
     
    Icelandic cold smoked salmon with radishes, 
    ramson mayonnaise, pickled mustard seeds and almonds 
     
    Butter fried breaded plaice with remoulade,  
    pickled onions, herb salad and lemon  
    Grilled pork rib  
    with tomato relish and spring onion 
    Rhubarb trifle with  
    white chocolate and vanilla ice cream  
    450,- 
     
    ’Smørrebrød menu 
    New Danish potatoes  
    Butter fried breaded plaice  
    Chicken salad 
    380,- 
     
    Vegetarian smørrebrød menu 
    New Danish potatoes 
    Asparagus and hollandaise  
    Grilled cauliflower 
    380,- 
     
    Wine menu 
    2 glasses of “Aamanns selection” wines and water  
    195,- 
     
    Beers and schnapps menu 
    1 of our selective beers 
    served with 2 Aamanns homemade schnapps 
    195,- 
     
    Water 
    Filtered water still or sparkling - ad libitum 
    30,- 
     
    Smørrebrød 
     
    Vegetables 
    New Danish potatoes with smoked emulsion,  
    pickled onions and cress  
    125,- 
    Grilled cauliflower with tomatoes,  
    spring onions and Vadouvan mayonnaise  
    135,- 
    Asparagus and hollandaise with pickled onions, 
    egg, Knøs cheese on sourdough bread 
    165,- 
     
    Fish and shellfish 
    Herring platter  
    “Best of Aamanns”, three small servings of our authentic herring  
    accompanied with crème fraiche, pork fat and roasted seeds  
    175,- 
    Marinated herring with elderflower, 
    rhubarb, crème fraiche, tarragon and pork crisp 
    125,- 
    Icelandic cold smoked salmon with radishes, 
    ramson mayonnaise, pickled mustard seeds and almonds  
    145,- 
    Hand peeled shrimps with egg, chives,  
    tomato mayonnaise served on sourdough bread  
    165,- 
    Butter fried breaded plaice 
    with remoulade, pickled onions, herb salad and lemon  
    145,- 
    ‘Stjerneskud’ with plaice,  
    hand peeled shrimps, asparagus and tomato mayonnaise  
    195,- 
     
    Meat 
    Chicken salad  
    with asparagus, peas, bacon and cress  
    145,- 
    Dry-aged beef tartar with capers, onions, 
    anchovy mayonnaise and potato croquettes 
    145,- 
    Grilled pork rib with tomato relish,  
    drained yoghurt, pointed cabbage and pork crisp  
    155,- 
     
    Cheese 
    Three Danish cheeses served with 
    fried rye bread and homemade marmalade 
    125,- 
     
    Dessert 
    Rhubarb trifle  
    white chocolate and vanilla ice cream  
    110,- 
    Craquelin cream puff  
    with strawberries and whipped cream  
    120,- 
    Petits Fours 
    3 chocolates 
    small treats for tea or coffee 
    75,- 
  • Business Lunch
    Aamanns Replik tilbyder en klassisk smørrebrødsmenu og kaffe, serveret på under én time, så I kan komme hurtigt videre.  
     
    Tilbuddet gælder mandag-fredag fra kl. 12.00-15.00 
    Oplys venligst ved reservation, at der ønsker Business Lunch 
     
    Business Lunch 1 
    Smørrebrødsmenu 
    Kaffe og te 
    350,- 
     
    Business Lunch 2 
    Smørrebrødsmenu 
    1 øl/sodavand 
    Filtreret vand med og uden brus 
    Kaffe og te 
    400,- 
     
    Smørrebrødsmenu eksempel 
    Små kartofler med syltede løg 
    Smørstegt og paneret rødspætte med rodfrugt-remoulade 
    Hønsesalat med rå æbler og sortkålschips 
    Kan også fås vegetarisk 
     
  • Aftenmenu
    Aftenservice fra 17.00–20.30 (sidste bestilling 20.45) 
     
    Replik Teatermenu 
    Vores særlige menu med 7 retter i 2 serveringer, 
    nogle til deling ‘Family style’ 
     
    Solsikkekerner hummus serveret  
    med rugbrødschips og hvidløgsbrød  
     
    Nye danske kartofler 
    med røget mayonnaise, syltede løg og karse  
     
    Tempura grøntsager med chili-tomatemulsion  
     
    Islandsk koldrøget laks med radiser, 
    ramsløgmayonnaise, sennepskorn og mandler  
     
    Grillet blomkål med perlebyg og Vadouvan sauce  
     
    Krogmodnet oksetatar  
    med kapers, rødløg og ansjosmayonnaise  
    Rabarbertrifli med hvid chokolade og vaniljeis  
    360,- 
     
    Replik Vegetariske Teatermenu 
    Vores særlige menu med 7 retter i 2 serveringer, 
    nogle til deling ‘Family style’ 
     
    Solsikkekerner hummus serveret  
    med rugbrødschips og hvidløgsbrød  
     
    Nye danske kartofler 
    med røget mayonnaise, syltede løg og karse  
     
    Tempura grøntsager med chili-tomatemulsion  
     
    Saltbagte rødbeder 
    med ost, sprød boghvede og løvstikke  
     
    Grillet blomkål med perlebyg og Vadouvan sauce  
     
    Auberginer og ramsløg-caponata  
    Rabarbertrifli med hvid chokolade og vaniljeis  
    360,- 
     
    Tilvalg til menuerne 
     
    Grillet revelsben  
    med tomatrelish og forårsløg 
    120,- 
    Asparges og hollandaise  
    med syltede løg, og Knøs ost  
    110,- 
    Dagens friskfangede fisk  
    med sæson grøntsager og brunet smørsauce 
    290,- 
     
    Vinmenu 
    ”Aamanns selection” vine 
    og filtreret vand med/uden brus 
    2 glas 195,- 
    3 glas 295,- 
     
    Øl- og snapsemenu 
    valgfri fadøl serveret med 2 af  
    Aamanns hjemmelavede snapse  
    240,- 
     
    Vand 
    Filtreret vand med og uden brus  
    30,- 
     
    À la carte retter 
     
    Appetizer 
     
    Solsikkekerne hummus 
    serveret med rugbrødschips og hvidløgsbrød 
    45,- 
    Hvidløgsbrød 
    25,- 
    Nye danske kartofler  
    med røget mayonnaise, syltede løg og karse  
    125,- 
    Islandsk røget laks med radiser,  
    ramsløgmayonnaise, sennepskorn og mandler  
    145,- 
    Krogmodnet oksetatar  
    med kartoffelkroket, rødløg og ansjosmayonnaise  
    145,- 
    Tempura grøntsager med chili-tomatemulsion  
    135,- 
     
    Hovedretter 
     
    Grillet revelsben  
    med tomatrelish og forårsløg  
    175,- 
    Asparges og hollandaise 
    med syltede løg og Knøs ost  
    165,- 
    Dagens friskfangede fisk  
    med sæson grøntsager og brunet smørsauce  
    365,- 
     
    Sides 
     
    Salat  
    med syltet glaskål og grøn urtemayonnaise 
    50,- 
    Grillet blomkål 
    med perlebyg og Vadouvan sauce  
    70,- 
    Auberginer 
    med ramsløg-caponata  
    70,- 
     
    Ost 
    Tre danske oste serveret med 
    ristet rugbrød og hjemmelavet marmelade 
    125,- 
     
    Dessert 
    Rabarbertrifli  
    og krystalliseret hvid chokolade  
    110,- 
    Vandbakkelse 
    med jordbær og flødeskum  
    120,- 
    Tre stk. chokolade 
    Sødt serveret til kaffen 
    75,- 
     
    ENGLISH MENU 
     
    Replik Theater Menu 
    Our selected menu of 7 dishes, served in 2 servings, 
    some are shared ’Family Style.’ 
     
    Sunflower seeds hummus  
    served with rye bread chips and garlic bread  
     
    New Danish potatoes 
    with smoked emulsion, pickled onions and cress 
     
    Tempura vegetables  
    with chili-tomato mayonnaise  
     
    Icelandic smoked salmon 
    with radishes, ramson mayonnaise and almonds  
     
    Grilled cauliflower  
    with pearl barley, lentils and Vadouvan sauce  
     
    Dry-aged beef tartar  
    with capers, onions, anchovy mayonaise 
    Rhubarb trifle  
    with white chocolate and vanilla ice cream  
    360,- 
     
    Replik Vegetarian Theater Menu 
    Our selected menu of 7 dishes, served in 3 servings,  
    some are shared ’Family Style’ 
     
    Sunflower seeds hummus  
    served with rye bread chips and garlic bread  
     
    New Danish potatoes 
    with smoked emulsion, pickled onions and cress 
     
    Tempura vegetables  
    with chili-tomato mayonnaise  
     
    Salt baked beetroots 
    with cheese, crispy buckwheat and lovage  
     
    Grilled cauliflower  
    with pearl barley, lentils and Vadouvan sauce  
     
    Eggplant and ramson-caponata  
    Rhubarb trifle  
    with white chocolate and vanilla ice cream  
    360,- 
     
    Add to the menu 
     
    Grilled pork rib  
    with tomato relish and spring onions 
    120,- 
    Asparagus and hollandaise  
    with pickled onions og Knøs cheese  
    110,- 
    Today´s fish with 
    seasonal vegetables and browned butter sauce 
    290,- 
     
    Wine menu 
    “Aamanns selection” wines and water  
    2 glasses 195,- 
    3 glasses 295,- 
     
    Beers and schnapps menu 
    2 beers served with 2 Aamanns homemade schnapps  
    240,- 
     
    Water 
    Filtered water still or sparkling - ad libitum  
    30,- 
     
    A la carte dishes 
    We suggest 2-3 courses per person  
     
    Appetizer 
     
    Sunflower seed hummus 
    served with rye bread chips 
    35,- 
    Garlic bread 
    25,- 
    New Danish potatoes  
    with smoked emulsion, pickled onions and cress 
    125,- 
    Icelandic smoked salmon with radish, 
    ramson mayonnaise, pickled mustard seeds and almonds 
    145,- 
    Dry-aged beef tartar  
    with onions, anchovy mayonnaise and potato croquet  
    145,- 
    Tempura vegetables 
    with chili-tomato mayonnaise  
    135,- 
     
    Main courses 
     
    Grilled pork rib  
    with tomato relish and spring onions  
    175,- 
    Asparagus and hollandaise  
    with pickled onions and Knøs cheese  
    165,- 
    Fish of the day  
    with season vegetables and brown butter sauce  
    395,- 
     
    Sides 
     
    Salad  
    with pickled kohlrabi and dill flower vinaigrette  
    50,- 
    Grilled cauliflower 
    with pearl barley, lentils and Vadouvan sauce  
    70,- 
    Aubergine  
    and ramson Caponata  
    70,- 
     
    Cheese 
    Three Danish cheeses 
    served with fried rye bread and homemade marmalade 
    125,- 
     
    Dessert 
    Rhubarb trifle  
    white chocolate and vanilla ice cream  
    110,- 
    Craquelin cream puff  
    with strawberries and whipped cream  
    120,- 
    3 chocolates 
    small treats for tea or coffee  
    75,- 
  • Vinkort
    By glass 
     
    Champagne & sparkling 
    Crémant d’Alsace, Domaine Bliemerose, Alsace, 2015 2015 100
    Extra Brut Blanc de Blancs, Valentin Leflaive, Champagne, NV  125
    Bistrøtage rosé B11, Dufour & Martinot, Champagne, NV  145
     
    White 
    Aamanns Selection Riesling, St. Antony, Bodenshatz, NV  95
    Chardonnay Côteaux Bourguignons, Michel Magnien & Fils, Bourgogne, 2018  105
    Riné, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2019 115
    La Roche, JC Garnier, Loire, 2019 120
    Bourgogne Aligoté, Olivier Leflaive, Bourgogne, 2017 125
    Pinot Grigio Castel Ringberg, Elena Walch, Alto Aldige, 2019 130
    Kitzeck-Sausal Gerhard, Wohlmuth Weingut, Südsteiermark, 2019 135
    Pinot Gris, Domaine Bliemerose, Alsace, 2015 145
    Sancerre, Lucien Crochet, Loire, 2018 155
     
    Rosé 
    RosanoireAzienda AgricolaCantrina Lombardia, 2020 100
    Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, 2019 135
     
    Red 
    Aamanns Selection Montefalco Rosso, DiFilippo, Umbria, NV 95
    Côtes du Rhône Villages Cigala, Dmne Saint-Étienne, CDR, 2018 105
    Les Tailles, JC Garnier, Anjou, 2019 105
    La Piquellerie, Dmne du Clos Frémur, Anjou, 2020 115
    Bourgogne Rouge, Maison Ambroise, Bourgogne, 2018 125
    Arbois Rouge DD, Tissot, Jura, 2018 125
    Treterre, Wiegner, Sicily, 2017 135
    Morgon Côte du Py, Domaine Marrans, Beaujolais, 2019 145
    Gigondas, Moulin de la Gardette, Rhône, 2018 155
     
     
    By bottle 
     
    Champagne & sparkling 
    Crémant d’Alsace, Domaine Bliemerose, Alsace, 2015 645
    Extra Brut Blanc de Blancs, Valentin Leflaive, Champagne, NV 995
    Latitude Blanc de Blancs XBT, Larmandier-Bernier, Champagne, NV 1195
    Grand Rosé Brut, Gosset, Champagne, NV 1395
    Bistrøtage rosé B11, Dufour & Martinot, Champagne, NV 1295
    Verzenay Grd Cru Blanc de Noirs XBT, Valentin Leflaive, Champagne, NV 1595
    Longitude Premier Cru XBT, Larmandier-Bernier, Champagne, NV 1695
     
    White & Orange 
    Aamanns Selection Riesling, St. Antony, Bodenshatz, NV 425
    Riné, Azienda Agricola, Cantrina Lombardia, 2019 475
    Chardonnay Côteaux Bourguignons, Michel Magnien & Fils, Bourgogne, 2018 495
    Muscadet les Vignes du Bourg Blanc, Julien Braud, Loire, 2019 515
    Vouvray Sec Argilex, Benoît Gautier, Loire, 2018 525
    La Roche, JC Garnier, Loire, 2019 545
    Bourgogne Aligoté, Olivier Leflaive, Bourgogne, 2017 565
    Kitzeck-Sausal Gerhard, Wohlmuth Weingut, Südsteiermark, 2019 595
    Les Gênets, Château de Roquefort, Provence, 2014 600
    Pinot Gris, Domaine Bliemerose, Alsace, 2015 615
    Roter Veltliner Steinberg, Weinberghof Fritsch, Wagram, 2019 625
    Les Raisins de l’Amitié, Damien Laurau, Savennières, 2017 625
    Pinot Grigio Castel Ringberg, Elena Walch, Alto Aldige, 2019 645
    Sancerre, Lucien Crochet, Loire, 2018 695
    Lirac Blanc Reine des Bois, Domaine de la Mordorée, Rhône, 2019 745
    Ried DR. Wunsch, Gerhard Wohlmuth, Weingut, 2019 745
    Chablis, Jean Dauvissat Père & Fils, Bourgogne, 2018 795
    Les Graviers, Stephane Tissot, Jura, 2018 975
    Chablis 1er Cru Fourchaume, Jean Dauvissat Père & Fils, Bourgogne, 2018 1195
    Chassagne Montrachet, Remoissenet Père & Fils, Bourgogne, 2018 1295
    Meursault, Olivier Leflaive, Bourgogne, 2017 1495
     
    Rosé 
    Rosanoire, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2020 475
    Les Baux de Provence, Terres Blanches, Provence, 2020 545
    Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, 2019 635
     
    Red 
    Aamanns Selection Montefalco Rosso, DiFilippo, Umbria, NV 425
    Groppello DOC Riviera del Garda Classico, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2019 475
    Les Tailles, JC Garnier, Anjou, 2019 495
    Côtes du Rhône Villages Cigala, Dmne Saint-Étienne, Rhône, 2018 495
    La Piquellerie, Dmne du Clos Frémur, Anjou, 2020 515
    Kaboulo, Dmne du Clos Frémur, Anjou, 2020 515
    Pinot noir Tradition, Dmne Fernand Engel, Alsace, 2019 525
    Ulterior Garnacha Parcela 6, Verum Bodegas Y Viñedos, La Mancha, 2016 525
    Bourgogne Rouge, Maison Ambroise, Bourgogne, 2018 535
    VdF Rouge ´Neck´, Sylvain Bock, Ardèche, 2019 535
    Zerdi DOC Riviera del Garda Classico, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2018 550
    Arbois rouge DD, Tissot, Jura, 2018 555
    Morgon Les Charmes, Quentin Harel, Beaujolais, 2019 565
    Treterre, Wiegner, Sicily, 2017 575
    Bourgogne Pinot Noir, Michel Magnien & Fils, Bourgogne, 2018 595
    Morgon Côte du Py, Domaine Marrans, Beaujolais, 2019 595
    Gigondas, Moulin de la Gardette, Rhône, 2018 725
    Château Les Hauts-Conseillants, Lalande-de-Pomerol, Pomerol, 2014 750
    Châteauneuf du Pape, Domaine de la Côte de l´Ange, CTNF du Pape, 2017 795
    Margaux de Brane, Brane Canteac, Margaux, 2017 845
    Vosne-Romanée, Coquard-Loison-Fleurot, Bourgogne, 2018 1295
    Vosne-Romanée «Aux Damaudes», Maison Ambroise, Bourgogne, 2018 1470
    Gevrey-Chambertin La Justice, Maison Harbour, Bourgogne, 2019 1495
    Vosne-Romanée, Remoissenet Père & Fils, Bourgogne, 2017 1595
  • Drikkekort
    Soft drinks 
    Dépanneur sodas 
    Aranciata Rossa / Chinotto / Limonata / 
    Aranciata / Sportivo 40,-
     
    The Syrup Co. - med/u.brus 
    Grapefruit with mint & hibiscus 55,-95,-
    Raspberry with strawberry 55,-95,-
    Eldeflower with verbena & jasmin tea 55,-95,-
    Passionfruit with Oolong tea 55,-95,-
     
    Rebæl Ice Tea 
    White tea, peach & lemon verbena 40,-
     
    Frisk juice 
    Spørg om vores udvalg  40,-
     
    Coca-Cola 
    Coca-Cola / Cola Zero 40,-
     
    Fever Tree 
    Indian Tonic / Ginger beer / Lemon Tonic 40,-
     
    Varme drikke 
    Kaffe 
    Americano 40,-
    Dbl. espresso 40,-
    Machiato 40,-
    Cortado 40,-
    Capuccino 50,-
    Caffe latte 50,-
    Special mælk  5,- / 10,-
     
    Te og varm chokolade 
    Tea Earl Grey 45,-
    Tea White Rose & Berry 45,-
    Tea Rooibos & Apple 45,-
    Tea Green Öland 45,-
    Tea White Nordic 45,-
     
    Varm chokolade 50,-
     
    Øl 
    Herslev Bryghus fadøl 
    Aamanns IPA / Pilsner / Klassisk 40 cl.65,-
     60 cl.95,-
     
    Flaske 
    Mikkeller 
    Vision Lager 33cl.65,-
    Peter Pale & Mary Gluten Free - Pale Ale 33cl.65,-
    Burst - IPA 33cl.65,-
    Evergreen - Hazy IPA 33cl.65,-
    Iskold Classic 33cl.65,-
    Drinking in the Sun - Wheat Beer - 0,3% 33cl.65,-
    Limbo Riesling - Flemish Primitive Ale - 0,3% 33cl.65,-
    Limbo Raspberry - Flemish Primitive Ale - 0,3% 33cl.65,-
    Limbo Yuzu - Flemish Primitive Ale - 0,3% 33cl.65,-
     
    Herslev Bryghus 
    Aamanns IPA 33cl.65,-
    Pilsner 33cl.65,-
    Klassisk 33cl.65,-
     
    To Øl 
    45 Days Organic Pilsner 33cl.65,-
    House of Pale - Pale Ale 33cl.65,-
    Rød Grød med Fløde - Fruited Ale 33cl.65,-
    Implosion - Peachy Fresh Beer - 0,3% 33cl.65,-
    Tropic Rumble - IPA 33cl.75,-
    Cloud 9 Wit 2.0 - Wheat Beer  33cl.75,-
     
    Cider 
    Cider Revolution 
    Pommier Demi-sec / Brut 33cl.60,-
    Manoir d’Apreval Poiré - Pear cider 75cl.285,-
    Manoir d’Apreval Brut - Apple cider  75cl.285,-
     
    Snaps 
    Aamanns snapse er produceret i samarbejde med familiedestilleriet Braunstein i Køge.  
    Check også vores snapse produced her hos Aamanns Replik, lavet med lokale urter og frugter. 
     
    Aamanns snaps - Rugbrød 3cl.55,-
    Aamanns snaps - Æble, peberrod og citron 3cl.55,-
    Aamanns snaps - Skovmærke 3cl.55,-
    Aamanns snaps - Porse 3cl.55,-
    Aamanns snaps - Jul 3cl.55,-
     
    Avec 
    Eau de Vie 
    Becker Quetsch Eau de Vie 3cl.105,-
    Becker Kirsch Eau de Vie 3cl.105,-
     
    Armagnac 
    Gelas Armagnac 10 ans  3cl.140,-
    Gelas Vieil Armagnac Selection 3cl.170,-
    Gelas Armagnac 20 ans 3cl.215,-
     
    Cognac 
    Pierre Ferrand 10 Generations  3cl.125,-
    Pierre Ferrand Ambre 1er Cru 3cl.145,-
    Merlet XO Cognac 3cl.195,-
     
    Marc 
    Becker Marc d’Alsace Gewürztraminer 3cl.105,-
    Vieux Marc du Jura Clavelin et Fils  3cl.135,-
     
    Grappa 
    Marolo Grappa di Moscato 3cl.135,-
    Marolo Grappa di Barbaresco 3cl.155,-
    Marolo Grappa di Barolo 3cl.175,-
     
    Rom 
    Clement Rhum Vieux Agricole VSOP 3cl.145,-
    Hampden Estate 8 years 3cl.165,-
    Damoiseau Rhum XO  3cl.175,-
    Clairin Ansyen Single Cask 3cl.185,-
    Plantation Fiji Vintage 2005 3cl.225,-
    Damoiseau Rhum Millesime 2008 3cl.245,-
     
    Tequila 
    OCHO Blanco La Loma 3cl.125,-
     
    Mezal 
    Derrumbes San Luis Potosi Lote 24 3cl.175,-
    Del Maguey VIDA San Luis del Rio 3cl.145,-
     
    Whiskey 
    Teeling Small Batch on trade  3cl.125,-
    High Coast ÄLV Vanilla Batch 5 3cl.155,-
    Port Askaig 12 Year Old Autumn 3cl.195,-
     
    Gin 
    Catenaccio Gin ØKO  3cl.115,-
     
    Vodka 
    Griffin Vault Vodka  3cl.95,-
     
    Vermouth 
    Volata Vermouth Rosso ØKO  3cl.95,-
    Chazalettes Vermouth Bianco  3cl.105,-
     
    Pastis 
    Henn Bardoiun Pastis 3cl.75,-
     
  • Selskaber
    Aamanns Replik i Skuespilhuset, er et grønt åndehul midt i København med en af de bedste udsigter med et unikt inde- og udemiljø, hvor der er plads til spiseoplevelser lige ud til vandet. Vi arrangerer alt fra dagsmøder, fester, frokoster og konferencer. 
     
    Menuen består af både Aamanns velkendte smørrebrødsklassikere og retter med enkle serveringer af gode råvarer, hvor det kan smages at de er produceret med kærlighed.  
     
    Kontakt os endelig.  
    Vores event-team står klar til at rådgive og følge jeres arrangement helt til dørs.  
     
    Læs mere under selskaber 
Enkle tilberedninger af sæsonens råvarer i høj kvalitet og med en af Københavns bedste udsigter.

Adresse

Sankt Annæ Plads 36
1250 Kbh K

Åbningstider

Frokost

tirsdag til lørdag 11-15
mandag og søndag 11-17

 

Aften

tirsdag til lørdag 17-23

Sidste bestilling 20:45
Tidligere
Næste

Book bord

Reserver bord på Replik

Om AAMANNS REPLIK

“I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.” – Adam Aamann​

Aamanns Replik i Skuespilhuset, er et grønt åndehul midt i København med en et unikt inde- og udemiljø hvor man som spisende kan nyde en enestående udsigt til vandet.  

Til frokost tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition.  
Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.   

Om aftenen har vi gjort det let og afslappende at nyde vores velsmagende teatermenu. Retterne serveres i to omgange således, at man undgår unødig ventetid mellem retterne, men samtidigt får mulighed for at smage hele 6 forskellige små retter.  
Gæster om ikke skal i teater, må også meget gerne spise teatermenuen, der er for alle der kommer for at nyde maden og udsigten.  
Teatermenu kan udvides med flere retter så man får en fuld oplevelse af hele Aamanns repertoire. 

I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra mindre lokale bryghuse som Herslev, Mikkeller og To Øl, cider og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af økologiske vine. 

Udendørs baren er åben det meste af dagen i sommerhalvåret, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails lavet på urter og Aamanns egen snaps.  
Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter. 

VIL DU LEJE AAMANNS REPLIK?

Det er muligt at leje Replik til private selskaber

Skriv til os for at høre, hvordan vi kan skabe en unik ramme for jeres arrangement.

Send os en mail på [email protected] eller ring
på tlf. 2080 5200 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.