Enkle tilberedninger af sæsonens råvarer i høj kvalitet og med en af Københavns bedste udsigter.

Om Aamanns Replik

“Med Replik åbner vi Skuespilhuset for gæster, som vil have en god aften i byen, i en af Københavns mest ikoniske bygninger og med en formidabel havneudsigt. I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.”

– Adam Aamann

 

På Replik er der grønt, fisk og fugl på menuen, tilberedt af råvarer i sæson fra lokale producenter. Stemningen er intim og den gastronomiske kvalitet er høj.

Med en af Københavns bedste havneudsigter og sit stilrene udtryk er Skuespilhuset og Ofelia Plads en unik lokation i København. Aamanns Replik har skabt et sammenhængende rum, fra det højloftede, smukke indendørs rum og ud på pladsen foran Skuespilhuset. Aamanns Replik er nabo til Nyhavn, som er et historisk og ikonisk varemærke for København, og den centrale beliggenhed giver mulighed for nemt at komme rundt i byen.

Replik er et grønt åndehul midt i København med et udemiljø der fra forår til tidligt efterår skaber plads til spiseoplevelser lige ud til vandet.

 

Menuen består af både Aamanns velkendte smørrebrødsklassikere og masser af grønt, fisk og skaldyr. Enkle serveringer af gode råvarer, hvor det kan smages at de er produceret med kærlighed, er i højsædet. På pladsen foran Skuespilhuset grilles hummere og hele fisk og rygeovnen sørger for eget charcuterie.

Den udendørs bar er åben det meste af dagen, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails lavet på urter og Aamanns egen snaps.

Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter.

Menukort

  • Julemenu - frokost
    Julemenuen er gældende fra 9/11-2021 
    Kan forudbestilles af grupper +10 på forhånd 
     
    Replik julefrokostmenu 
     
    Bestilles af hele bordet 
    Vores julemenu med 8 retter i tre serveringer. 
    Nogle til deling ´"family style 
     
    Fire slags fisk på fad 
    Karrysild med æbler, æg, karse og creme fraiche  
    Islandsk koldrøget laks med syltede asier, ristede mandler, friskost og peberrod  
    Smørstegt paneret rødspætte med remoulade, syltede løg og citron  
    Håndpillede rejer med æg, rosenkål, purløg og mayonnaise  
    Confiterede andelår fra Gothenborg med rødkål og svesker  
    Julesalat med og granatæbler gastrique  
    Leverpostej med syltede rødbeder og bacon  
    Risalamande med lun kirsebærsauce og mandler 
     
    450,- 
     
     
    Replik Christmas menu 
    served for the entire table Our special menu of 8 dishes served in three courses. Some are shared “Family Style” 
     
    Selection of four fish dishes served on a platter 
     
    Marinated herring with curry spices, apples, egg, cress & creme fraiche  
    Icelandic cold smoked salmon with pickled ‘Asier’ cucumber, courgette, dill, almonds, fresh cheese, & horseradish  
    Butter fried breaded plaice with remoulade, pickled onions, herb salad, & lemon  
    Hand peeled shrimps with boiled egg, brussels sprouts, mayonnaise  
    Duck legs confit with red cabbage and dry plums  
    Endive salad & pomegranate sauce  
    Pork liver pate with trumpet mushrooms sauce, pickled lingonberries, and bacon  
    Risalamande with cherry sauce and almonds  
     
    450,- 
  • Frokostmenu
    Frokostservice fra 11.00–15.00 (sidste bestilling 14.45)  
     
    Aamanns smørrebrødsmenu  
    Tre stykker smørrebrød i én samlet servering 
     
    Karrysild 
    Økologisk kyllingesalat 
    Smørstegt paneret rødspætte  
     
    Pr person / 360,- 
     
     
    Vegetarisk smørrebrødsmenu 
    Tre stykker smørrebrød i én samlet servering 
     
    Små kartofler 
    Karamelliserede rødbeder  
    Stegt blomkål  
     
    Pr. person / 345,- 
     
     
    Sildetallerken en ”Aamanns tre bedste” 
    Serveret med små kartofler, rå rødløg, crème fraîche, karse, sprøde løg, krydret smør, sprøde fedtegrever, ristet kerner & rugbrød  
     
    Vælg tre mellem  
    Karrysild 
    Solbærsild 
    Krondild og peber 
    Maderia sild 
    Stegte sild 
    Kryddersild 
     
    245,- 
     
     
    SMØRREBRØD 
    vi anbefaler to stykker pr. person  
     
    Små kartofler  
    med syltede løg, fermenterede grønne tomater, purløg, røget mayonnaise og karse  
    115,- 
     
    Karamelliserede rødbeder  
    med rødløg, løvstikke, krondild-vinaigrette, ristede hasselnødder og Lihmskov ost  
    115,- 
     
    Stegt blomkål  
    med ristet gær, syltede løg, ristede bóghvede, fermenterede mirabelle blomme og kørvel  
    125,- 
     
    Karrysild  
    med æbler, æg, karse & creme fraiche  
    115,- 
     
    Islandsk koldrøget laks  
    med syltede asier, courgette, dild, ristede mandler, friskost & peberrod  
    135,- 
     
    Smørstegt paneret rødspætte  
    med kål- og rodfrugtremoulade, syltede løg og citron 
    140,- 
     
    Håndpillede rejer  
    med æg, rosenkål, purløg & mayonnaise på surdejsbrød  
    155,- 
     
    Kyllingesalat  
    med grillet spidskål, purløg & sprød tørsaltet bacon  
    135,- 
     
    Krogmodnet oksetatar  
    med glaskål, stikkelsbær, rødløg, peberrod & purløg  
    140,- 
     
    Flæskesteg af gris fra Grambogård  
    med rødkål, æbler, svesker, tykmælk, sennep & flæskesvær  
    150,- 
     
     
    A LA CARTE 
     
    Torsk  
    med grillet grønkål, knoldselleri-puré og sauce beurreblanc  
    195,- 
     
    Halv grillet hummer  
    med jordskokker, timian, hvidløg, og vadouvansauce  
    295,- 
     
    Tartelet  
    med skovkylling fra Gothenborg, selleri, trøffel & sauce blanquette  
    195,- 
     
    Mulard andebryst  
    med rødkål og solbær, julesalat og granatæbler gastrique  
    240,- 
     
    Leverpostej  
    med trompetsvampe, syltede rødbeder, tyttebær, kirsebær og bacon  
    150,- 
     
    Krebinet  
    med kartofler, fermenteret kinakål, chili & persille velouté 
    160,- 
     
    Dansk ostebræt  
    Udvalg af tre danske oste serveret med ristet rugbrød & hjemmelavet marmelade  
    115,- 
     
     
    DESSERT  
     
    Risalamande  
    med kirsebærsauce og mandler  
    115,- 
     
    Appelsinkage  
    med kardemomme, kanel og valnødder  
    115,- 
     
    Chokoladekage  
    med vild blåbær og vaniljeis 
    150,- 
     
    Tre stk. chokolade 
    Sødt serveret til kaffen 
    75,- 
     
     
    Aamanns ‘smørrebrød’ menu 
    set menu of three ‘smørrebrød’ served in one serving 
     
    Marinated herring with curry spices  
    Icelandic cold smoked salmon  
    Chicken salad 
    Per person / 360,-  
     
     
    Vegetarian ‘smørrebrød’ menu 
    set menu of three ‘smørrebrød’ served in one serving 
     
    Small potatoes 
    Baked beetroots  
    Fried cauliflower  
    Per person / 345,-  
     
     
    Herring platter ’BEST OF AAMANNS’ 
    Three of our authentic herrings served with small potatoes, crème fraiche, butter, onions, crispy pork fat & rye bread 
     
    Choose three from: 
    Curry herring  
    Black currant herring  
    Dill flower and black pepper herring  
    Fried marinated herring  
    Madeira herring  
    Spiced herring  
     
    245,- 
     
    Smørrebrød 
    we recommend two per person 
     
    Small potatoes 
    with pickled onions, fermented green tomatoes, chives, smoked emulsion, & cress  
    115,- 
     
    Baked beetroots 
    with red onions, lovage, dill flower vinaigrette, roasted hazelnuts, & Lihmskov cheese  
    115,- 
     
    Fried cauliflower  
    with roasted yeast, pickled onions, roasted buckwheat, fermented green mirabelle & chervil  
    125,- 
     
    Marinated herring 
    with curry spices, apples, egg, cress & creme fraiche  
    115,- 
     
    Icelandic cold smoked salmon 
    with pickled ‘Asier’ cucumber, courgette, dill, roasted almonds, fresh cheese, & horseradish  
    135,- 
     
    Butter fried breaded plaice 
    with remoulade, pickled onions, herb salad and lemon 
    140,- 
     
    Hand peeled shrimps 
    with boiled egg, brussels sprouts, mayonnaise served on sourdough bread  
    155,- 
     
    Chicken salad 
    with grilled pointed cabbage, chives, bacon crumble & herbs  
    135,- 
     
    Dry-aged beef tartare 
    with gooseberries, kohlrabi, red onions, horseradish, & chives  
    140,- 
     
    Pork breast from Grambogård  
    With red cabbage, apples, dry plums, drained yoghurt, mustard, & pork crisp  
    150 
     
     
    A la carte 
     
    Cod 
    with grilled green kale, celeriac & beurre blanc sauce  
    195,- 
     
    Half grilled lobster 
    with Jerusaleem artichokes, thyme, garlic, & vadouvan sauce  
    295,- 
     
    Tartelet 
    with forrest chicken from Gothenborg, celery, truffles & sauce blanquette  
    195,- 
     
    Mulard duck breast  
    with red cabbage, black currants, endive salad & pomegranate sauce  
    240,- 
     
    Pork liver pate  
    with black trumpet mushrooms sauce, pickled lingonberries, cherry gastrique and bacon  
    150,- 
     
    Krebinet 
    with potatoes, grilled fermented cabbage, chili & parsley velouté sauce  
    160,- 
     
    Danish cheese 
    Three selected Danish cheeses served with fried rye bread & homemade marmalade  
    110,-  
     
     
    Dessert 
     
    Risalamande  
    with cherry sauce and almonds  
    115,- 
     
    Orange cake  
    with cardamom, cinamon and walnuts  
    115,- 
     
    Chocolate cake  
    with wild blueberry sauce and vanilla ice cream  
    150,- 
     
    3 small chocolates  
    Small treats for coffee  
    75,- 
  • Aftenmenu
    Aftenservice fra 17.00–20.00 (sidste bestilling 19.45)  
     
    Aamanns Aften Menu 
    Vores særlige menu med 10 retter i 4 serveringer 
    Nogle til deling ‘family style’ 
     
     
    Hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød,  
    serveret med økologisk smør 
    Små kartofler med syltede løg, fermenterede grønne tomater, purløg, karse og røget mayonnaise 
    Håndpillede rejer med rosenkål, purløg og mayonnaise på surdejsbrød  
    Krogmodnet oksetatar med glaskål, stikkelsbær, rødløg, peberrod og purløg  
    Græskar med karry og østershatte  
    Rimmet laks med enebær og julesnaps, serveret med bagte rødbeder, drueagurker, peberrod og krondild  
    Mulard andebryst med rødkål og svesker Julesalat med appelsiner & granatæble sauce Brunede kartofler og timian  
    Risalamande med kirsebærsauce og mandler  
     
    Menu pris per person 
    495 ,- 
     
    Aamanns Vegetariske Aften Menu 
    Vores særlige menu med 10 retter i 3 serveringer 
    Nogle til deling ‘family style’ 
     
    Hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød, serveret med økologisk smør 
    Små kartofler med syltede løg, fermenterede grønne tomater, purløg, røget mayonnaise og karse  
    Grillet kålsalat med urter og ristede boghvedev  
    Stegte gulerødder med ostesauce og estragon  
    Græskar med østershatte & hasselnødder  
    Karamelliserede rødbeder med rødløg, løvstikke, krondild-vinaigrette, ristede hasselnødder, & Lihmskov ost  
    - Stegt blomkål med ristet gær, syltede løg, trøffel og sauce blanquette  
    Julesalat med appelsiner og granatæble sauce  
    Brunede kartofler og timian  
    Risalamande med kirsebærsauce og mandler  
     
    Menu pris per person 
    495 ,- 
     
    A LA CARTE 
     
    Appetizer 
    med 5 af kokkens udvalgte anretninger 
    225,- pris per person 
     
    Gravad laks med enebær og julesnaps 
    med bagte rødbeder, drueagurker, peberrod og krondild  
    150,- 
     
    Grillet hummer 
    med jordskokker, timian, hvidløg og vadouvan sauce  
    295,- 
     
    Torsk 
    med grillet grønkål, knoldselleri-puré og sauce beurre blanc  
    365,- 
     
    Smørstegt blomkål 
    med ristet gær, syltede løg, trøffel og sauce blanquette  
    195,- 
     
    Mulard andebryst 
    med rødkål og svesker, brunede kartofler og timian  
    240,- 
     
    Grillede grøntsager fra Birkemosegaard 
    med ristede nødder og urter 
    45,- 
     
    Julesalat 
    med appelsiner & granatæble sauce  
    45,- 
     
    Små kartofler 
    med syltede løg, purløg, & karse  
    45,- 
     
    Danske ost Bræt 
    Tre udvalgte danske oste 
    serveret med ristet rugbrød og hjemmelavet marmelade 
    110,- 
     
    Risalamande 
    med kirsebærsauce og mandler  
    115,- 
     
    Appelsinkage 
    med kardemomme, kanel og valnødder  
    115,- 
     
    Chokoladekage 
    med blåbær og vaniljeis 
    150,- 
     
    Tre stk. chokolade 
    Sødt serveret til kaffen  
    75,- 
     
    Aamanns Evening Menu 
    Our selected menu of 10 dishes, served in 4 servings. 
    Some are shared ’Family Style.’ Ordered by the whole table 
     
    Sourdough bread and rye bread, served with organic butter 
    Small potatoes with pickled onions, fermented green tomatoes, chives, smoked emulsion, & cress  
    Hand peeled shrimps with brussels sprouts, mayonnaise  
    Dry-aged beef tartare with gooseberries, kohlrabi, red onions, horseradish, & chives  
    Pumpkin with curry and oyster mushrooms  
    Cured salmon with juniper and Christmas snaps, served with baked beetroots, gherkins, horseradish, and dill flower vinaigrette  
    Moulard duck breast with red cabbage and black currant  
    Endive salad with oranges & pomegranate sauce  
    Sweet, caramelized potatoes and thyme  
    Risalamande with cherry sauce and almonds  
     
    Menu price per person 
    495,- 
     
    Aamanns Vegetarian Evening Menu 
    Our selected menu of 10 dishes, served in 4 servings. 
    Some are shared ’Family Style’. Ordered by the whole table 
     
    Sourdough bread and rye bread, served with organic butter 
    Small potatoes with pickled onions, fermented green tomatoes, chives, smoked emulsion, & cress  
    Grilled kale salad with herbs and roasted buckwheat  
    Caramalized carrots with cheese sauce and tarragon  
    Pumpkin with curry and oyster mushrooms  
    Baked beetroots with red onions, lovage, dill flower vinaigrette, roasted hazelnuts, & Lihmskov cheese  
    Fried cauliflower with roasted yeast, pickled onions, truffle & sauce blanquette  
    Endive salad with oranges & pomegranate sauce  
    Sweet, caramelized potatoes and thyme  
    Risalamande with cherry sauce and almonds  
     
    Menu price per person 
    495,- 
     
    A LA CARTE 
     
    Appetizer 
    Snack-platter of 5 our selected dishes 
    225,- Price per person 
     
    Cured salmon with juniper and Christmas snaps 
    with baked beetroots, gherkins, horseradish, and dill flower vinaigrette  
    150,- 
     
    Half grilled lobster 
    with Jerusaleem artichokes, thyme, garlic, & vadouvan sauce 
    295,- 
     
    Cod 
    with grilled green kale, celeriac & beurre blanc sauce  
    195,- 
     
    Fried cauliflower 
    with roasted yeast, pickled onions, truffle & sauce blanquette  
    195,- 
     
    Moulard duck breast 
    with red cabbage and dry plums served with sweet, caramelized potatoes and thyme  
    240- 
     
    Endive salad 
    with oranges & pomegranate sauce  
    45,- 
     
    Small potatoes from Birkemosegaard 
    with pickled onions, chives, & cress  
    45,- 
     
    Danish Cheese Board 
    three selective Danish cheeses 
    served with fried rye bread and homemade marmalade 
    110,- 
     
    Risalamande 
    with cherry sauce and almonds  
    115,- 
     
    Orange cake 
    with cardamom, cinnamon and walnuts  
    115,- 
     
    Chocolate cake 
    with wild blueberry sauce and vanilla ice cream  
    150,- 
     
    3 small chocolates 
    Small treats for coffee  
    75,- 
     
  • Teatermenu
    Aftenservice fra 17.00–20.00 (sidste bestilling 19.45) 
     
    Replik Teatermenu 
    Vores særlige menu med 7 retter i 2 serveringer 
    Anrettet til deling ‘family style’ 
     
    Hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød, serveret med økologisk smør 
    Små kartofler med syltede løg, fermenterede grønne tomater, purløg, røget mayonnaise og karse  
    Håndpillede rejer med rosenkål, purløg og mayonnaise  
    Krogmodnet oksetatar med glaskål, stikkelsbær, rødløg, peberrod og purløg  
    Græskar med karry og østershatte  
    Flæskesteg af gris fra Grambogård med rødkål, æbler, svesker  
    Risalamande med kirsebærsauce og mandler  
     
    Pris per kuvert for menu med 7 retter 
    330,- 
     
     
     
    Replik Vegetariske Teatermenu 
    Vores særlige menu med 7 retter i 2 serveringer 
    Nogle til deling ‘family style’ 
     
    Hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød, økologisk smør med urtesalt og ristede kerner 
    Små kartofler med syltede løg, fermenterede grønne tomater, purløg, røget mayonnaise og karse  
    Grillet kålsalat med urter og ristede boghvede  
    Stegte gulerødder med ostesauce og estragon  
    Græskar med østershatte & hasselnødder  
    Stegt blomkål med ristet gær, syltede løg og sauce blanquette  
    Risalamande med kirsebærsauce og mandler  
     
    Pris per kuvert for menu med 7 retter 
    330,- 
     
     
    Komplementeret af 2 glas vinmenu 
    med Aamanns selektion af vine og vand 
    195,- 
     
    2 øl og 2 snaps 
    To udvalgte fadøl serveret med Aamanns egne Snaps 
    240,- 
     
     
    Dinner 17.00–21.30 (last order 19.45) 
     
    Replik Theater Menu 
    Our selected menu of 7 dishes, served in 2 servings. 
    Some are shared ’Family Style.’ 
     
    Sourdough bread and rye bread, served with organic butter 
    Small potatoes with pickled onions, fermented green tomatoes, chives, smoked emulsion, & cress  
    Hand peeled shrimps with brussels sprouts, mayonnaise  
    Dry-aged beef tartare with gooseberries, kohlrabi, red onions, horseradish, & chives  
    Pumpkin with curry and oyster mushrooms  
    Pork breast from Grambogård with red cabbage, apples, dry plums  
    Risalamande with cherry sauce and almonds  
     
    Menu price per person 
    330,- 
     
     
    Aamanns Vegetarian Menu 
    Our selected menu of 7 dishes, served in 3 servings. 
    Some are shared ’Family Style’ 
     
    Sourdough bread and rye bread, served with organic butter 
    Small potatoes with pickled onions, fermented green tomatoes, chives, smoked emulsion, & cress  
    Grilled kale salad with herbs and roasted buckwheat  
    Caramalized carrots with cheese sauce and tarragon  
    Pumpkin with curry and oyster mushrooms  
    Fried cauliflower with roasted yeast, pickled onions & sauce blanquette  
    Risalamande with cherry sauce and almonds  
     
    Menu price per person 
    330,-  
     
    Complemented by 2 glass wine menu 
    of Aamanns selection wines & water 
    195,- 
     
    2 Beers & 2 snaps 
    Two of our selective beers, served with Aamanns snaps 
    240,- 
Enkle tilberedninger af sæsonens råvarer i høj kvalitet og med en af Københavns bedste udsigter.

Adresse

Sankt Annæ Plads 36
1250 Kbh K

Åbningstider

Frokost

Mandag til lørdag 11-15
Søndag 11-17

Aften

Mandag – lørdag 17-23
Søndag lukket

Tidligere
Næste

Book bord

Reserver bord på Replik

Om AAMANNS REPLIK

“Med Replik åbner vi Skuespilhuset for gæster, som vil have en god aften i byen, i en af Københavns mest ikoniske bygninger og med en formidabel havneudsigt. I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.” – Adam Aamann

På Replik er der grønt, fisk og fugl på menuen, tilberedt af råvarer i sæson fra lokale producenter. Stemningen er intim og den gastronomiske kvalitet er høj.

Med en af Københavns bedste havneudsigter og sit stilrene udtryk er Skuespilhuset og Ofelia Plads en unik lokation i København. Aamanns Replik har skabt et sammenhængende rum, fra det højloftede, smukke indendørs rum og ud på pladsen foran Skuespilhuset.
Replik er et grønt åndehul midt i København med et udemiljø der fra forår til tidligt efterår skaber plads til spiseoplevelser lige ud til vandet.

Menuen består af både Aamanns velkendte smørrebrødsklassikere og masser af grønt, fisk og skaldyr. Enkle serveringer af gode råvarer, hvor det kan smages at de er produceret med kærlighed, er i højsædet. På pladsen foran Skuespilhuset grilles hummere og hele fisk og rygeovnen sørger for eget charcuterie.
Den udendørs bar er åben det meste af dagen, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails lavet på urter og Aamanns egen snaps.
Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter.

VIL DU LEJE AAMANNS REPLIK?

Det er muligt at leje Replik til private selskaber

Skriv til os for at høre, hvordan vi kan skabe en unik ramme for jeres arrangement.

Send os en mail på [email protected] eller ring
på tlf. 2080 5200 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.