Aamanns Replik
Aamanns Replik ved Nyhavn
Smørrebrød og aftenserveringer til Københavns måske bedste udsigt fra hjørnet af Skuespilhuset.
Menukort
Menuen gælder fra den 24. juni
Snacks fra baren
Brød og smør – 20,-
Rugbrødschips med solsikkekernehummus – 35,-
Oliven med hvidløg og chili – 30,-
Røgede mandler – 30,-
Snackpølser – 55,-
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 stykker per person
Nye kartofler med syltede løg, løvstikke-emulsion og karse (V) – 125,-
Sommersalat med agurk, radiser, dild og rygeost (V) – 135,-
Hyldeblomstmarineret sild med crème fraîche, syltet morgenfrue og fedtegrever – 110,-
Koldrøget laks med røget friskost, syltede grønne jordbær og mandler – 165,-
Hønsesalat med syltet courgette, karse og bacon – 150,-
Krogmodnet oksetatar med cornichoner, sennepsemulsion og kartoffelkroket – 160,-
Lune Smørrebrød
Tomater med stegt aubergine og ‘Kastrup knas’ ost på surdejsbrød (V) – 165,-
Smørstegt paneret rødspætte med remoulade, syltede løg og citron – 165,-
Håndpillede rejer med avocado og tomat-hvidløgsemulsion på surdejsbrød – 175,-
Hovedretter
Ricotta-ravioli med squash, citrontimian og parmesanost (V) – 195,-
Helleflynder med glaserede gulerødder, confiteret fennikel og bagna cauda – 285,-
Grillet dansk ribeye(200g) sæsonens grønt, pommes Dauphinoise og bearnaise – 295,-
Ost og Dessert
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade – 120,-
Pålægschokolademad med miso-karamel, hindbær og chokolade – 95,-
Rødgrød med bær, vaniljeis, hvid chokolade og hyben – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-
Menuer:
Smørrebrødsmenu – 350,- (Tilgængelig 11.00-16.00)
Gælder ikke lune smørrebrød
Vælg 2 stykker smørrebrød samt dessert eller ost
3-retters Menu – 495,-
Sommersalat med radiser, agurk, dild, rygeost og salat (V)
Grillet dansk ribeye (200g) med sæsonens grønt, pommes Dauphinoise og bearnaise
Sæsonens bær med vaniljeis, hvid chokolade og hyben
3-retters Grøn Menu – 395,-
Sommersalat med radiser, agurk, dild og rygeost
Ricotta-ravioli med squash, citrontimian og parmesanost
Sæsonens bær med vaniljeis, hvid chokolade og hyben
Børnenes Favoritmenu – 165,- (Til børn under 12 år)
Frikadeller, kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade, grøntsagsstave
samt en Naturfrisk juice eller sodavand
Menuen gælder fra den 24. juni
Snacks fra baren
Brød og smør – 20,-
Rugbrødschips med solsikkekernehummus – 35,-
Oliven med hvidløg og chili – 30,-
Røgede mandler – 30,-
Snackpølser – 55,-
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 stykker per person
Nye kartofler med syltede løg, løvstikke-emulsion og karse (V) – 125,-
Sommersalat med agurk, radiser, dild og rygeost (V) – 135,-
Hyldeblomstmarineret sild med crème fraîche, syltet morgenfrue og fedtegrever – 110,-
Koldrøget laks med røget friskost, syltede grønne jordbær og mandler – 165,-
Hønsesalat med syltet courgette, karse og bacon – 150,-
Krogmodnet oksetatar med cornichoner, sennepsemulsion og kartoffelkroket – 160,-
Lune Smørrebrød
Tomater med stegt aubergine og ‘Kastrup knas’ ost på surdejsbrød (V) – 165,-
Smørstegt paneret rødspætte med remoulade, syltede løg og citron – 165,-
Håndpillede rejer med avocado og tomat-hvidløgsemulsion på surdejsbrød – 175,-
Hovedretter
Ricotta-ravioli med squash, citrontimian og parmesanost (V) – 195,-
Helleflynder med glaserede gulerødder, confiteret fennikel og bagna cauda – 285,-
Grillet dansk ribeye(200g) sæsonens grønt, pommes Dauphinoise og bearnaise – 295,-
Ost og Dessert
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade – 120,-
Pålægschokolademad med miso-karamel, hindbær og chokolade – 95,-
Rødgrød med bær, vaniljeis, hvid chokolade og hyben – 110,-
Petit fours, fem stykker sødt – 110,-
Menuer:
3-retters Menu – 495,-
Sommersalat med radiser, agurk, dild, rygeost og salat (V)
Grillet dansk ribeye (200g) med sæsonens grønt, pommes Dauphinoise og bearnaise
Sæsonens bær med vaniljeis, hvid chokolade og hyben
3-retters Grøn Menu – 395,-
Sommersalat med radiser, agurk, dild og rygeost
Ricotta-ravioli med squash, citrontimian og parmesanost
Sæsonens bær med vaniljeis, hvid chokolade og hyben
Børnenes Favoritmenu – 165,- (Til børn under 12 år)
Frikadeller, kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade, grøntsagsstave
samt en Naturfrisk juice eller sodavand
Sæsonen kører frem til 23 . juni 2025
Teatermenu Kr. 375
Menuen inkluderer brød og smør samt mineralvand med og uden kulsyreDen normale pris for denne menu er 425 kr. Dette er et eksklusivt tilbud for gæster, der booker i forvejen, og det kan ikke kombineres med andre rabatter. Tilgængelig fra 17.00 til 18.15.
Menuændringer kan forekomme.
——-
Gyldig for perioden 19. august – 10. november, 2025
3-retters teatermenu med en forret, en hovedret serveret som dele-ret og en dessert:
Brød, smør
Pocheret laks med ramsløg og kærnemælksauce
Braiseret svinenakke med cime di rapa, glaserede gulerødder og polenta
Rabarberkompot med krystalliseret hvid chokolade og vaniljeis
——-
Gyldig for perioden 11. november – 30. december, 2025
3-retters teatermenu med en forret, en hovedret serveret som dele-ret og en dessert:
Brød, smør
Pocheret laks med agurk og kærnemælksauce
And, rødkål og karamelliserede kartofler
Risalamande
Vin
Alkoholfri
NV, Sauvignon Blanc Sparkling, Raisin, France – 75/325,-
NV, Eins Zwei Zero, Weingut Leitz, Rheingau, Germany – 400,-
NV, Provençal Rosé, Étiquette, Denmark – 350,-
Mousserende
NV, Brut, Can Xa, Catalunya, Spain – 95/400,-
NV, Crémant d’Alsace, Domaine Fernand Engel, Alsace, France – 500,-
NV, La Croix Maître Anne, Bardiau, Champagne, France – 750,-
Hvid
2023, Riesling, Aamanns Selection, St. Antony, Rheinhessen, Germany (37,5 cl.) – 230,-
2023, Riesling, Aamanns Selection, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 95/400,-
2022, Sauvignon Blanc, Gabel, Pfalz, Germany – 105/425,-
2023, Margot, Carbenneau, Bordeaux, France – 425,-
2023, Gruner Veltliner Wagram, Weinberghof Fritsch, Wagram, Austria – 115/475,-
2023, Chardonnay Domaine du Château d’Eau, Languedoc, France – 125/475,-
2023, Anjou En Chenin, Domaine Ogereau, Loire, France – 575,-
2023, Soave Classico DOC, Suavia Azienda Agricola, Veneto, Italy – 500,-
2023, Grauburgunder, Oktav, Hager, Baden, Germany 130/525,-
2023, Chablis, Lucie Thiéblemont, Chablis, France – 650,-
2021, Bourgogne Aligoté, Olivier Leflaive, Bourgogne, France – 650,-
2022, Macon Loché, Domaine Couturier, Bourgogne, France – 650,-
2023, Sancerre Blanc La Rabotine, Alban Roblin, Loire, France – 140/600,-
2022, La Verriere, Carbonneau, Bordeaux, France – 625,-
2022, Riesling, Orbel GG, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 625,-
2022, Chardonnay SLH, Hahn Winery, California – 725,-
2020, Mercurey Blanc Les Rochelles, Domaine MIA, Bourgogne, France – 800,-
2022, Saint Aubin, Domaine Roux, Bourgogne, France – 850,-
2023, Meursault, Les Clous, Bourgogne, France – 1100,-
2018, Meursault, Olivier Leflaive, Bourgogne, France – 1450,-
Orange
2021, Bedoba Orange, Kakheti Winary, Kakheti, Georgia – 115/475,-
Rosé
2023, Rosé Fruité, Domaine Saint Jean, Provence, France – 95/375,-
2022, Pinot Noir, Rosanoire, Cantrina, Lombardia, Italy – 500,-
2022, Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, France – 145/650,-
Rød
2020, Roter Cuvee Bodenschatz, St. Antony, Rheinhessen, Germany (37,5 cl.) – 230,-
2023, Montefalco Rosso, Aamanns Selection, DiFilippo, Umbria, Italy – 95/375,-
2021, Côtes du Rhône, La Garrigue, Domaine Saint-Étienne, France – 450,-
2015, Rioja Reserva, Finca del Marquesado, Rioja, Spain – 115/475,-
2023, Pinot Noir, S.J. Montigny, Nahe, Germany – 115/475,-
2020, Ripasso Masua di Jagu, Recchia , Veneto, Italy – 475,-
2021, L’Enjouée Rouge, Domaine Ogereau, Loire, France – 500,-
2019, Spätburgunder Trocken, Weingut Krone, Rheigau, Germany – 550,-
2022, Nierstein Pinot Noir, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 525,-
2019, Arch Terrace Syrah, Terra Blanca, Columbia Valley AVA, Germany – 525,-
2020, Cuve 8a – Beton, Chateau Canon Chaigneau, Bordeaux, France – 130/550,-
2023, Fleurie, Domaine des Marrans, Beaujolais, France – 550,-
2023, Barbera d’ Asti Tasmorcan, Elio Perrone, Piemonte, Italy – 140/575,-
2022, Bourgogne Rouge Côte D’Or, Maison Ambroise, Bourgogne, France – 675,-
2020, Barolo, Fratelli Antonio & Raimondo, Piemonte, Italy – 750,-
2022, Pinot Noir Santa Rita Hills, Ampelos, Santa Barbara – 775,-
2020, Barbaresco, Castelo de Neive, Piemonte, Italy – 950,-
2020, Langhe D.O.C. Nebbiolo, Aurelio Settimo Langhe, Piemonte, Italy – 850,-
2017, Barolo Bricco Boschis, Cavallotto, Piemonte, Italy – 950,-
2022, Vosne-Romanée ”Damaudes”, Maison Ambroise, Bourgogne, France – 1000,-
2019, Vosne-Romanée ”Damaudes”, Maison Ambroise, Bourgogne, France – 1200,-
Dessertvin
2021, Furmint Tokaji Late Harvest, Tokaj Hungary (37,5 cl) – 275,-
2022, Erdener Treppchen Riesling Spätlese, Weingut Meulenhof, Mosel, Germany – 95/400,-
NV, 3 years old dry, Barbeito, Madeira, Portugal – 95/400,-
NV, Barros, Tawny, Douro, Portugal – 115/475,-
2014, Port Late Bottega Vintage MG, Quinta Santa Eufemia, Douro, Portugal – 115/475,-
NV, Manzanilla Fina Miraflores Baja, Bodegas de la Rive, Jerez, Spain – 500,-
Øl
Økologisk fadøl fra Herslev Bryghus
Aamanns Hazy IPA (5,0%), organic – 40 cl. 75,-/50 cl. 85,-
Herslev Bryghus «Wiener Classic» (4,4%), organic – 40 cl. 70/50 cl. 80,-
Herslev Bryghus «Pilsner» (5,5%), organic – 40 cl. 70/50 cl. 80,-
Herslev Bryghus «Wheat» (4,4%), organic – 40 cl. 75/50 cl. 85,-
Herslev Bryghus «Seasonal Beer»- 40 cl. 70/50 cl. 80,-
Non-alcoholic
Doing Zero «Green Day Pilsner» 0,5% (33 cl.) – 65,-
Doing Zero «Zen Citrus Pale Ale» 0,5% (33 cl.) – 65,-
Depanneur Pale Ale 0,5% (33 cl.) – 65,-
Herslev Bryghus «Mørkets Frembrud» Brown Ale, » 0,3% (33 cl.) – 65,-
Snaps
Aamanns Snaps & Aquavit
Rugbrød (3.5 cl.) – 55,-
Porse (3.5 cl.) – 55,-
Æble/peberrod/citron (3.5 cl.) – 55,-
Sæsonbetonet snaps produceret i restauranten (3.5 cl.) spørg efter udvalg – 65,-
Tasting board med 4 forskellige snaps – 195,-
Aquavit
O.P Andersen (3.5 cl.) – 55,-
Linie Aquavit (3.5 cl.) – 55,-
Radius Straight Kommen (3,5 cl.) – 55,-
Avec
Becker Eau de Vie (3.5 cl.) – 105,-
Marolo Grappa di Barbera (3.5 cl.) . 135,-
Martell Cognac VS (3.5 cl.) – 140,-
Boulard Calvados (3.5 cl.) – 145,-
Gelas Bas Armagnac (3.5 cl.) – 145,-
Grand Marnier (3.5 cl.) – 145,-
Amaretto (3.5 cl.) – 145,-
Cocktails
Salty Caramel Espresso Martini – 135,-
Vodka, kaffelikør, espresso, karamel, havsalt
Golden Sour – 135,-
Bourbon, limesaft, appelsinsirup, æggehvider
Cloud Mojito – 130,-
Hvid rom, citronsaft, sukkersirup, mojito-skum
Passion Bloom – 125,-
Passionsfrugt, citronsaft, mørk rom, kokos, limesirup, fersken-iste
Green Elixir – 135,-
Chartreuse, citronsaft, yuzu, hyldeblomst-iste
Mocktails
Passion Cloud – 135,-
Passionsfrugt, citronverbena, citronsaft, alkoholfri
Clean Rhubie – 130,-
Rabarbersirup, yuzu, hyldeblomst-iste, alkoholfri
Wine Not Spritz – 100,-
Sauvignon Blanc Sparkling, yuzusaft, limesirup, brombær, haskapbær
Long drinks
Gin Tonic – 100,-
Rum & Cola – 100,-
Dark & Stormy – 100,-
Moscow Mule – 100,-
Vi imødekommer gerne ønsker om andre klassiske cocktails
Soft drinks
Filtreret vand med/uden bobler per person, ad libitum – 30,-
Coca-Cola // Coca-Cola Zero – 45,-
Fever Tree, Indian Tonic – 45,-
Ginger Beer – 45,-
Kambucha med hibiscus, hypen og hyldeblomst – 45,-
Depanneur
Aranciata Rossa – 45,-
Limonata – 45,-
Bite Syrup Organic Cordials
Citron og timian – 45,- / 105,-
Passionsfrugt – 45,- / 105,-
Jordbær og hindbær – 45,- / 105,-
Naturfrisk – Økologisk juice og sodavand
Passion Orange juice – 45,-
Æblemost – 45,-
Hyldeblomst – 45,-
Cola Cool – 45,-
Varme drikke
Kaffe fra Ønsk
Dobbelt Espresso – 40,-
Americano – 40,-
Cortado – 40,-
Macchiato – 40,-
Flat White – 50,-
Cappuchino – 50,-
Latte – 50,-
Stor Latte – 65,-
Iskaffe – 50,-
Affogato – 65,-
Te fra A. C Perch’s
English Breakfast – 45,-
Earl Gray – 45,-
White Temple – 45,-
Green Rhubarb – 45,-
Green Lemon & Ginger – 45,-
Menuen gælder fra den 24. juni
Selskabsmenuer
Smørrebrødsmenu – 375,- (Tilgængelig 11.00-16.00)
Vælg 2 stykker smørrebrød samt ost eller dessert. Gælder ikke lune smørrebrød
Pris per person. Menuen inkluderer mineralvand med og uden brus
Smørrebrød 1 – Vælg mellem
Nye kartofler med syltede løg, løvstikke-emulsion og karse (V)
Hyldeblomstmarineret sild med crème fraîche, syltet morgenfrue og fedtegrever
Hønsesalat med syltet courgette, karse og bacon
Smørrebrød 2 – Vælg mellem
Sommersalat med agurk, radiser, dild og rygeost (V)
Koldrøget færøsk laks med friskost, grønne jordbær og mandler
Krogmodnet oksetatar med cornichoner, sennepsemulsion og kartoffelkroket
Ost og Dessert – Vælg mellem
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade
Rødgrød med bær, vaniljeis, hvid chokolade og hyben
Børnenes favorit – 165,- (Til børn under 12 år)
Frikadeller, kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade, grøntsagsstave
samt en Naturfrisk juice eller sodavand
Forretter
Brød og smør – 20,-
Rugbrødschips med solsikkekernehummus – 35,-
Oliven med hvidløg og chili – 30,-
Røgede mandler – 30,-
Snackpølser – 55,-
3-retters menu 425,-
Uden dessert 370,-
Indkluderer hjemmebagt brød, smør og filtreret vand
Menuen kan ikke kombineres med smørrebrødsmenuen
Menu
Sommersalat med agurk, radiser, dild og rygeost (V)
Kylling confit med sæsonens grøntsager, pommes Dauphinoise og velouté
Rødgrød med bær, vaniljeis, hvid chokolade og hyben
Grøn Menu (V)
Sommersalat med agurk, radiser, dild og rygeost (V)
Ricotta ravioli med zucchini, citrontimian og parmesanost
Rødgrød med bær, vaniljeis, hvid chokolade og hyben
Tilføj ost
To danske oste med ristet rugbrød og marmelade – 120,-
Vinmenu
3 glas. Inkluderer filtreret vand med og uden brus – 360,-
4 glas. Inkluderer filtreret vand med og uden brus – 460,-

Adresse
Sankt Annæ Plads 36
1250 Kbh K
Åbningstider
Frokost
Søndag – mandag 11.30-17.30
(Sidste bestilling 15.30)
Tirsdag – lørdag 11.30-16.30
(Sidste bestilling 14.45)
Aften
Tirsdag – torsdag 17.00-22.00
(Sidste bestilling 20.15)
Fredag – lørdag 17.00-23.00
(Sidste bestilling 20.45)
Søndag – mandag – aftenlukket
Bar & café
Søndag – mandag 11.00-17:30
(Sidste bestilling 17.00)
Tirsdag – torsdag 11.00- 22:30
(Sidste bestilling 22.00)
Fredag – lørdag 11.00- 23:00
(Sidste bestilling 22.30)
Book bord
Reserver bord på Replik
Aamanns Replik, vores restaurant i Skuespilhuset ved Nyhavn
“I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.” – Adam Aamann
Aamanns Replik i Skuespilhuset, er et grønt åndehul midt i København K med en et unikt inde- og udemiljø hvor man som spisende kan nyde en enestående udsigt til vandet.
Til frokost tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition.
Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.
Om aftenen har vi gjort det let og afslappende at nyde vores velsmagende 3-retters menu, som også er ideel til teatergæster.
I baren har vi et stort udvalg af drinks og hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra Herslev, cider og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af økologiske vine.
Udendørsbaren er åben det meste af dagen i sommerhalvåret, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails.
Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter.


VIL DU LEJE AAMANNS REPLIK?
Det er muligt at leje Replik til private selskaber
Skriv til os for at høre, hvordan vi kan skabe en unik ramme for jeres arrangement.
Send os en mail på [email protected] eller ring
på tlf. 2080 5200 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.
