Alle ingredienserne kommes i en gryde og koges ved middel varme i cirka 20-25 minutter. Under kogningen vil en del af væsken fordampe, og blandingens konsistens vil blive tættere. Når væsken er reduceret, og konsistensen er opnået, fjernes gryden fra varmen.
Overfør straks den varme blanding til skoldede sylteglas, og sørg for at fylde dem helt op for at minimere luftlommer. Luk glassene tæt, og lad dem køle af ved stuetemperatur. Når glassene er helt afkølede, opbevares de på køl. I en lukket tilstand kan indholdet holde sig i op til 6 måneder.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.