Smelt chokoladen i en skål over et vandbad.
Når chokoladen er smeltet, smør den i et tyndt lag udover en bage- plade beklædt med bagepapir. Stil bagepladen et køligt sted, imens du gør resten klar.
Kog solbær op med sukker og lad det koge i 4-5 minutter. Blend det med en stavblender, lad det køle ned og kom det i en lille sprøjtepose.
Pisk æggeblommerne med vaniljekorn og flormelis i en skål med elpiskeren i ca. 8-10 minut- ter, til det er hvidt og meget skum- mende. Pisk fløden til flødeskum i en anden skål. Vend indholdet fra de to skåle forsigtigt sammen og kom det i en form i fryseren i min. 4 timer.
Kom lidt solbærsyltetøj på en kold tallerken. Læg parfaiten ovenpå og top med lidt syltetøj.
Fordel chokoladen henover og drys til sidst med blomster.
Tilmeld dig vores smørrebrødspost og få seneste nyt fra restauranterne, lækre opskrifter, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer