Riv bagekartoflen på den grove side af rivejernet og kom den i et viskestykke. Vrid så meget af vandet ud af kartoflen som muligt.
Rør den hakkede fisk med salt og peber til en sej konsistens. Kom derefter den revne kartoffel i sammen med løg, dild og æg. Rør igennem og tilsæt til sidst fløden. Strø melet over, rør det hele meget grundigt igennem, jo mere der røres, jo bedre vil den hænge sammen.
Kom olie og smør, halvt af hver, på en varm pande. Når smørret syder, formes fiskefrikadellerne med en ske og lægges forsigtigt på panden. Steg frikadellerne, så de bliver fint stegt på begge sider og faste indeni.
Find opskriften på hjemmelavet remoulade her
Get delicious recipes, latest news from the restaurants, updates from Adam’s kitchen, great offers and competitions.
With a desire to take his business in an even more sustainable direction, Adam Aamann has had large parts of his business certified organic with an organic percentage of 60-90%. In doing so, Adam Aamann is sharpening the course he has been navigating since opening Aamanns Deli & Takeaway in 2006.