Fjern stilkene på tomaterne og skær et lille kryds i modsatte ende. Kog vand op i en gryde, kom tomaterne i gryden i 2 minutter og kom dem derefter i en skål med iskoldt vand. Flå skindet af og hak dem.
Varm olien i en stegepande over medium varme, tilsæt chili og hvidløg og steg, til det dufter og hvidløget kun lige bliver en anelse lysebrunt i kanten. Tilsæt hurtigt de flåede og hakkede tomater og krydr med salt. Lad det simre i ca. 15 minutter. Kog imens pastaen i masser af kogende letsaltet vand, til den er al dente.
Saucen skal gerne være tyk på dette tidspunkt. Hvis den ser for tør ud, så tilsæt lidt af pastaens kogevand. Rør eddiken i saucen og krydr efter smag. Hæld vandet fra pastaen og vend pastaen rundt i saucen. Kog, indtil saucen overtrækker hvert stykke pasta. Fordel derefter retten i skåle, dryp lidt olie og riv parmesan over og top til sidst med basilikumbladene.
Get delicious recipes, latest news from the restaurants, updates from Adam’s kitchen, great offers and competitions.
With a desire to take his business in an even more sustainable direction, Adam Aamann has had large parts of his business certified organic with an organic percentage of 60-90%. In doing so, Adam Aamann is sharpening the course he has been navigating since opening Aamanns Deli & Takeaway in 2006.