Kartoflerne skal koges i vand tilsat rigeligt med salt (ca. 2 spsk) og gerne også lidt løvstikke. Kog vandet op, inden du putter kartoflerne i. Lad kartoflerne koge i 6-8 minutter (du kan lige stikke lidt i dem og mærke efter) og lad dem derefter trække færdigt i et par minutter, inden du hælder vandet fra.
Bland rygeost og mayo sammen. Skær glaskål, radiser og syltet agurk i mindre tern, og bland det sammen med cremen. Skær kartoflerne i grove skiver og vend dem i. Smag til med salt og friskkværnet peber. Pynt med purløg og tynde skiver af radise. SPIS!
Get delicious recipes, latest news from the restaurants, updates from Adam’s kitchen, great offers and competitions.
With a desire to take his business in an even more sustainable direction, Adam Aamann has had large parts of his business certified organic with an organic percentage of 60-90%. In doing so, Adam Aamann is sharpening the course he has been navigating since opening Aamanns Deli & Takeaway in 2006.