Skær kartoflerne i helt tynde skiver på et mandolinjern. Læg skiverne i en skål og dæk med vand. Stil dem på køl natten over.
Dræn kartoffelskiverne og kom dem i en skål. Kog 1 l vand op med ca.
15 g salt og hæld det over kartof- felskiverne. Lad dem trække, til de er klare og næsten møre. Dræn kartoflerne igen og dup dem tørre på køkkenrulle.
Opvarm olien til ca. 130-140 grader og fritér kartoffelskiverne, til de ikke bobler længere. Tag dem op af olien og læg dem på fedtsugende papir, til de er kølet af.
Get delicious recipes, latest news from the restaurants, updates from Adam’s kitchen, great offers and competitions.
With a desire to take his business in an even more sustainable direction, Adam Aamann has had large parts of his business certified organic with an organic percentage of 60-90%. In doing so, Adam Aamann is sharpening the course he has been navigating since opening Aamanns Deli & Takeaway in 2006.