Bring en gryde med vand (evt. med lidt af aspargesskrællerne) og rigeligt salt i op at koge. Trim 0,5 cm af enderne og skræl de hvide asparges grundigt! Kog aspargesene hele i 5-8 minutter, afhængigt af tykkelsen. Test med en kniv eller skær et stykke af – de skal være lige akkurat møre.
(Hvis saucen skiller, tilsæt en spsk iskoldt vand i kanten af gryden og pisk kraftigt og koncentreret i kanten med vandet og saml saucen).
Server de varme asparges med hollandaisesauce hældt over den nederste trediedel. Tip: du kan også supplere hollandaisen med finthakkede krydderurter som, kørvel, purløg og/eller basilikum.
Get delicious recipes, latest news from the restaurants, updates from Adam’s kitchen, great offers and competitions.
With a desire to take his business in an even more sustainable direction, Adam Aamann has had large parts of his business certified organic with an organic percentage of 60-90%. In doing so, Adam Aamann is sharpening the course he has been navigating since opening Aamanns Deli & Takeaway in 2006.