Først skal du fjerne ribberne fra grønkålen og rive bladene i mindre stykker. Guleroden skal skrælles og derefter skæres i grove stykker. Ligeledes skæres æblet i grove stykker.
Alle ingredienserne, inklusive grønkål, gulerod og æblestykker, skal placeres i en foodprocessor sammen med olie, eddike, salt og peber. Kør blandingen, indtil den har opnået en konsistens, der minder om couscous. Efter at blandingen er færdig, smag til med passende mængder salt, peber og æbleeddike.
Hvis du ikke har adgang til en foodprocessor, kan du alternativt hakke hver ingrediens meget fint individuelt ved hjælp af en skarp kniv.
Anret den færdige salat i en skål og server.
Get delicious recipes, latest news from the restaurants, updates from Adam’s kitchen, great offers and competitions.
With a desire to take his business in an even more sustainable direction, Adam Aamann has had large parts of his business certified organic with an organic percentage of 60-90%. In doing so, Adam Aamann is sharpening the course he has been navigating since opening Aamanns Deli & Takeaway in 2006.