Start med at lave de syltede rødløg. Pil rødløgene og skær dem i ringe. Vend dem med salt og lad dem trække i ca. 30 minutter. Kom løgringene i en sigte og skyl dem godt under rindende vand. Lad dem dryppe af og kom dem i et sylteglas. Kog resten af ingredienserne til kogelagen op, fjern gryden fra varmen og lad lagen køle helt ned, inden du hælder den over løgene. Lad dem sylte i min. 4 timer før brug og gerne natten over.
Rør alle ingredienser sammen i en skål og smag til med salt og peber samt en anelse sukker og citronsaft.
Kom 4 store spiseskefulde syltede rødløg i en sigte og lad dem dryppe af. Smør knækbrød eller ristet rugbrød med den rørte friskost, kom de syltede rødløg ovenpå og læg en lille høstak af krydderurter øverst.
Get delicious recipes, latest news from the restaurants, updates from Adam’s kitchen, great offers and competitions.
With a desire to take his business in an even more sustainable direction, Adam Aamann has had large parts of his business certified organic with an organic percentage of 60-90%. In doing so, Adam Aamann is sharpening the course he has been navigating since opening Aamanns Deli & Takeaway in 2006.