Rør alle ingredienserne grundigt sammen i en skål i en ensartet konsistens med et piskeris eller en elpisker og smag til med salt og peber. Kom evt. cremen i en sprøjtepose.
Steg surdejsbrødet i smør på en pande, indtil det får en gylden farve.
Agurken skæres over på langs, kernerne skrabes ud med en teske, og agurken skæres derefter i grove stykker. Agurkestykkerne vendes med lidt salt, olie og citronsaft og får lov at trække i marinaden, mens purløgene snittes fint, og løvstikken hakkes, radiserne skylles og skæres i lange, tykke stave. Bland det hele sammen.
Rygeostcremen fordeles generøst på de stegte brødskiver, hvorefter salaten med agurker, radiser og krydderurter lægges ovenpå.
Til sidst pyntes retten med masser af friske dildkviste og et strejf af revet citronskal for ekstra friskhed og smag.
Get delicious recipes, latest news from the restaurants, updates from Adam’s kitchen, great offers and competitions.
With a desire to take his business in an even more sustainable direction, Adam Aamann has had large parts of his business certified organic with an organic percentage of 60-90%. In doing so, Adam Aamann is sharpening the course he has been navigating since opening Aamanns Deli & Takeaway in 2006.