Sprøde løg

Del opskrift

Ingredienser

Ingredienser
2 zittauerløg
1⁄2 l mælk
1 l majsolie til fritering
150 g hvedemel
1 spsk salt

Fremgangsmåde

Skær løgene i 2 mm tynde skiver med en skarp kniv eller på et mandolinjern. Prik skiverne ud, så de ikke hænge sammen. Kom mælk og salt i en kasserolle, bring det i kog og blancher løgskiverne heri i 3 minutter. Sigt løgene fra og lad dem køle af. Vend løgskiverne i mel, kom dem i en sigte og ryst overskydende mel af. Kom olien i en stor tykbun- det gryde (4 liter) og varm den op til ca. 180 grader. Olien er klar, når den syder omkring en trætandstik. Skru lidt ned for varmen og friter løgene lidt ad gangen i gryden, til de er gyldenbrune. Pas på med at komme for mange løg i ad gangen, da det får olien til at boble over.

Tag løgene op med en hulske, læg dem på fedtsugende papir og lad dem køle af.

Løgene kan evt. tilberedes 1-2 dage før servering. Pak dem i en lufttæt beholder med lidt fugtsugende papir, når de er kølet helt af.

CPH Marathon og tidligere lukket søndag d. 11. maj

Grundet marathon i Indre By, kan du opleve større forsinkelser på din levering søndag d. 11. maj. Vi anbefaler derfor, at du selv afhenter sin ordre fra vores Deli og Takeaway på Østerbro eller i Carlsberg Byen.

Herudover fejrer vi vores personale og hele holdet er derfor til årsfest til aften 🎉
Derfor lukker vi vores restauranter samt Deli og Takeaway tidligere denne dag, hvor sidste bestilling er kl. 15.30.

Vi håber på jeres forståelse.