Skyl rødbederne og kog dem i 40-50 minutter, til de er møre. Kog imens lagen med alle ingredienserne undtagen peberrod, i ca. 20 minutter. Kom nu rødbederne i koldt vand, gnid skindet og ender af og skær dem i ca. 1 cm tykke skiver. Kom rødbederne i skoldede sylteglas skyllet i Atamon.
Hæld den kogende lage med krydderierne over. Du skal hælde helt op til glassets kant, da rødbederne optager noget af væsken, når de har stået lidt. Læg peberrodsskiverne øverst og luk glasset.
Opbevar glasset på køl. Holder sig i 4-5 måneder, herefter begynder rødbederne langsomt at blive brune.
Get delicious recipes, latest news from the restaurants, updates from Adam’s kitchen, great offers and competitions.
With a desire to take his business in an even more sustainable direction, Adam Aamann has had large parts of his business certified organic with an organic percentage of 60-90%. In doing so, Adam Aamann is sharpening the course he has been navigating since opening Aamanns Deli & Takeaway in 2006.