Skær agurkerne i grove stykker,kom dem i en blender og drys med salt. Hak løget groft og kom det i blenderen sammen med mynte, grøn chili, knust spidskommen, yoghurt og vand. Blend det hele til en glat og jævn suppe og smag til med salt og peber. Lad suppen trække i min. 1 time i køleskabet, så den bliver gennemkold og smagen sætter sig. Sæt også de dybe tallerkener til serveringen i køleskabet.
Snit forårsløget i tynde skiver, hak korianderen groft, skær jalape- nosi bittesmå tern og riv hvidløget fint. Skræl agurken og skær den i tern på 1 x 1 cm og kom det hele i en skål. Riv limeskallen og pres -saften i skålen. Skær avocadoerne i små tern. Kom det i skålen sammen med olivenolie, vend godt rundt og smag til med salt og peber. Rist brødskiverne på en grillpande eller i en brødrister.
Snit purløg fint. Kom 3⁄4 af purløget i et stavblenderbæger sammen med olien og blend det til en grøn olie. Fordel suppen i de kolde tallerkener og kom striber eller dråber af purløgsolie i suppen og drys med det snittede purløg. Fordel avocadosalaten på de lune brød og drys evt. til sidst med morgenfrue- og/eller korianderblomster.
Get delicious recipes, latest news from the restaurants, updates from Adam’s kitchen, great offers and competitions.
With a desire to take his business in an even more sustainable direction, Adam Aamann has had large parts of his business certified organic with an organic percentage of 60-90%. In doing so, Adam Aamann is sharpening the course he has been navigating since opening Aamanns Deli & Takeaway in 2006.