Selskaber & Events hos Aamanns

Lad Aamanns danne ramme for dit næste event eller fest. Uanset begivenheden er Aamanns garant for skønne omgivelser, professionelt værtskab og mad af høj kvalitet. Det er muligt at holde selskaber på vores restauranter samt i vores stemningsfulde selskabslokale på Refshaleøen i København. Læs om alle mulighederne herunder.

tatar
LEJ EN RESTAURANT

Gør din næste fest eller fejring til noget helt særligt og lej Aamanns Etablissement. I får vores dygtige kokke, søde tjenere og vores hyggelige restauranten helt for jer selv. Vi serverer opdaterede versioner af klassisk smørrebrød og kroklassikere som tarteletter og blomkålsgratin og har siden 2014 været anbefalet i Michelinguiden.

Aamanns Etablissement har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at vi bruger mellem 60-90% økologiske råvarer.

Kontakt os på [email protected] eller ring på tlf. +45 2080 5202
SELSKABSLOKALE PÅ REFSHALEØEN 

Aamanns Køkken er vores selskabslokale på Refshaleøen. Her får I langborde, åbent køkken, terrasse ned mod vandet og et stort dansegulv.

Aamanns Køkken har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at vi bruger mellem 60-90% økologiske råvarer.

 
Antal: 40-200 personer
refshaleøen 03
Food 03
PRIVATE DINING
På Aamanns 1921 har I mulighed for at sidde helt uforstyrret i restaurantens stemningsfulde underetage, der også har status af "aktivt beskyttelsesrum". Den gamle bunker er indrettet med smukke læderbetrukne bænke og lyse egetræsborde og har egen bar. Aamanns lager af hjemmelavet snaps samt moderne kunst udgør et smukt bagtæppe for enhver begivenhed.

Det er naturligvis også muligt at sidde blandt restaurantens andre gæster eller at leje hele restauranten til særlige events.

 

Antal: 15-150 personer