Brombærsyltetøj

Del opskrift

Ingredienser

Råvarer
1 brombær
300-400 g lyst rørsukker - alt efter bærrenes syre
1 stang vanilje
3⁄4 dl citronsaft
1 pektinpulver
2 sukker

Fremgangsmåde

Bland brombær med sukker i en tykbundet gryde, tilsæt citronsaft, skrab kornene ud af vaniljestang- en og tilsæt vaniljekorn og stang.

Kog langsomt op til kogepunktet og lad det koge igennem i 5 minutter. Bland sukker og pektin og drys det i en tynd stråle i de kogende brombær under omrøring.

Lad det koge op og hæld derefter syltetøjet på skoldede sylteglas. Sæt dem på køl, når de er kølet af.

Brombærsyltetøjet holder sig uåbnet på køl i ca. 4-6 måneder køl og i ca. 2-3 uger på køl efter åbning.

 

Se de mange andre lækre opskrifter fra Aamanns

  • Alle opskrifter
  • Aamanns Grønne Køkken
  • Smørrebrød
  • Sødt
  • Tilbehør

Info vedrørende ordrebestillinger
til søndag den 19. september

Grundet halvmaraton i indre by søndag den 19. september, er vi desværre nødsaget til, at lukke ned for webshoppen
fra kl. 10.00 til kl. 16.00.
Vi tager kun imod bestillinger der kan afhentes fra vores
 Deli & Takeaway på Øster Farimagsgade 10.

Du/I er velkommen til at ringe på 20805201, som vil være behjælpelig med at oprette en ordre.