JUL MED AAMANNS

Lad juleroen sænke sig og lad os stå for det hårde arbejde i køkkenet. Vi serverer klassisk julemad med et twist i både vores restauranter, som smørrebrød ud af huset og til den helt store firmafest i vores selskabslokaler. Bliv klogere på alle mulighederne for en ekstra velsmagende december herunder.

low res Snaps
Aamanns julebuffet_LR
Ris a la mande LR

Jul hjemme hos dig

Aamanns Deli & Take Away
Vi tilbyder som altid tre stykker smørrebrød og risalamande med vores hjemmelavede kirsebærsovs til. Perfekt til den lidt mindre julesammenkomst eller ved et større selskab, hvor det smukke smørrebrød er lige til at gå til.

Du kan også bestille julebuffeten, der består af 7 af vores bedste juleklassikere med mulighed for en håndfuld velsmagende tilvalg. Vegetariske alternativer klarer vi med glæde. Kontakt kundeservice på tlf. +45 20805200 for nærmere info.

» Se Aamanns julebuffet her

» Bestil Aamanns julefavoritter i webshoppen

Den store julefest

Firmafest hos Aamanns Køkken
Vores selskabslokaler ligger i B&W’s tidligere hovedmagasin på Refshaleøen i København. I det rustikke og historiske miljø arrangerer vi skræddersyede middage, events og fester for selskaber helt op til 200 personer.

Skal jeres julefest være noget helt særligt? Kontakt os for en snak om mulighederne på Refshalevej 163 på tlf. 20805200 eller [email protected]

Se vores lækre julemenu og få et indblik i nogle af mulighederne ved at klikke på linket herunder.

» Årets julefest hos Aamanns Køkken

 

Jul på vores restauranter

Julefrokost hos Aamanns Etablissement
I vores hyggelige frokostrestaurant på Øster Farimagsgade serverer vi AAMANNS JULEFROKOST, der byder på vores julefavoritter i rigelige mængder. Selskaber på op til 6 personer har også mulighed for at vælge fra vores a la carte kort.

Som noget særligt holder vil åbent om aftenen fra d. 25 november og i december. Det betyder, at du både kan nyde vores 4-retters og en 6-retters julemenu hver aften i december.

Du kan også booke hele restauranten til dit juleselskab. Vi har plads til 35 spisende gæster.

» Se menuen og book bord her.

 

Jul på Aamanns 1921
I vores smukke store restaurant midt i det gamle København serverer vi Michelin-anbefalet smørrebrød til frokost og klassiske danske retter med international kant til aften. I november og december er menuen inspireret af højtiden, og vi serverer to julemenuer til frokost og en 4-retters julemenu til aften - udover vores a la carte.

Er I et stort selskab? Vi har et private dining lokale med plads til 40 gæster. Kontakt os venligst for en snak om jeres ønsker på [email protected]

» Se menuen og book bord her.

Æg og rejer_LR
Frikadeller_LR
Aamanns julebuffet_LR
Karry sild_LR