Private selskaber til aften
Om aftenen serverer vi et udvalg af danske klassiske retter som f.eks. vores anmelderroste krebinet med kantareller, tyttebær og klassisk veloutésauce.I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra mindre lokale bryghuse som Herslev og Mikkeller samt hjemmelavede cocktails og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af usvovlede vine.tradition.
Vores nyrenoverede underetage kan bookes eksklusivt til private dining. Her kan man i private rammer, nyde en Michelin-anbefalet frokost ved det åbne køkken.
Lokalet er velegnet til alt imellem 15 – 32 personer

Sæsonens 3-retters menu
3 glas vin
Filtreret vand med og uden brus
Stempelkaffe eller te
900 kr.
1921 FULD OPLEVELSE
Velkomstbobler
10-retters menu
Vinmenu
Stempelkaffe og petit four
Filtreret vand med og uden brus
Kr. 1190
menueksempel –
Skifter i takt med sæsonen
Små kartofler med syltede løg, glaskål og røget mayonnaiseIslandsk koldrøget laks med syltede sennepskorn, peberrod og dildmayonnaiseHønsesalat med rå æbler, porrer, karse og sprødstegt
Fiskesuppe med pocheret helleflynder
–
Glaseret oksetværreb fra Grambogård
Økologisk hvedegrød, ost og trøfler
Grillet cikorie med citrontimian
–
Citronfromage med blodappelsin
Eksempel på sæsonens aftenmenu
Fiskesuppe med pocheret helleflynder
–
Håndpillede rejer, purløg og rosenkål
Stegt torskerogn med kartofler og kål
Rimmet laks fra Færøerne med enebær
Blæksprutte, purløg og hjertemuslinger
Krogmodnet oksetatar og rødbeder
–
Glaseret oksetværreb fra Grambogård
Økologisk hvedegrød, ost og trøfler
Grillet cikorie med citrontimian
–
Citronfromage med blodappelsin