Smørrebrødsmenu

Menu gældende fra d. 16. november til og med d. 23. december

De tre favoritter (anbefales til 1 person)
Sild, hønsesalat og oksetatar                                                                      170,-
-
Avocado med citroncreme, forskellige kål,
syltede salatløg, rugchips og ærteskud                                                       55,-
-
Gammeldags modnede karrysild, cremefraiche,
rå og bagte æbler, sprød boghvede og kørvel                                            60,-
-
Gravad laks med tyttebær, julesalat, syltede løg,
cremet rævesovs, sprødt rugbrød og dild                                                   60,-
-
Økologiske æg med røget hellefisk, fennikel,
mayonnaise, crudité og ristede mandler                                                      60,-
-
Hønsesalat med sennep, selleri, æbler,
hjertesalat, kyllingeskind og karse                                                               60,-
-
Aamanns rullepølse med persilleemulsion, syltede løg,
grønkål, æbler, baconcrumble og timian                                                     60,-
-
Braiseret svinebryst med julekrydderier, sennepscreme,
rødkål, flæskesvær og rød syre                                                                    55,-
-
Grillet tyksteg med grov rodfrugtremoulade,
skrabet peberrod, sprøde løg og kørvel                                                      60,-
-
Tatar af okseinderlår med løvstikkeemulsion, syltede svampe
og agurker, skalotteløg, hasselnødder og karse                                          60,-
-
Vesterhavsost med marmelade af økologiske appelsiner,
vanilje, ristede mandler og kørvel                                                                60,-
-
Blå kornblomst med syltede havtorn og græskar,
sprød boghvede og karse                                                                            60,-

smørrebrød