AAMANNS JULEBUFFET

Vi har sammensat en 7 retters julemenu, og som altid er alt lavet fra bunden med kvalitetsråvarer. Du får fisk, fjerkræ og kød - tilberedt med den største omtanke for smagen! Frugt og grøntsager er i sæson, fisken er bæredygtig, og kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland. Det hele fusioneret til et mundvandsdrivende smagsmekka!

Undgå med god samvittighed at stå i køkkenet hele dagen og nyd i stedet dine dyrebare timer med familien, vennerne eller kollegerne.

Vi leverer vores julebuffet smukt anrettet i præsentabel engangsemballage, som er lige til at sætte på bordet.

Bestil minimum 10 kuverter til kr. 325,- pr. kuvert. Se menu

Vi sørger også for drikkevarer som sodavand, øl, vin og snaps - kontakt os på mail eller telefon hvis du ønsker at tilkøbe drikkevarer.

Julebuffeten er gældende fra den 15. november til den 30. december alle ugens dage fra kl. 11.15 - 18.00. (OBS! Bemærk venligst, at bestilling skal ske mindst 4 dage før ønsket levering, og vi holder julelukket den 24. og 25. december). Afhentes hos / leveres fra vores Deli & Take Away på Øster Farimagsgade 10.

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp til bestilling kontakt vores cateringafdeling på +45 2080 5200 eller [email protected]

Aamanns Deli_0078 (1) (1)