AAMANNS JUL

Den søde juletid er her. Vi sylter, braiserer, steger og bager og står klar med julens klassiske råvarer og krydderier, som vi binder sammen til både velkendte og samtidigt nye smagsoplevelser. Vi står klar til at afklare spørgsmål, så du får den perfekte juleoplevelse. Kontakt os på [email protected] eller 20805200.

UD AF HUSET JULEBUFFET – BESTIL HER
Vi tilbyder ligesom tidligere år vores populære julebuffet ud af huset, hvor der ligeledes er forskellige muligheder for tilvalg. Ønskes vegetarisk alternativ til julebuffeten, så klarer vi det med glæde blot kontakt os. Endvidere har vi sammensat en særlig smørrebrødsjulemenu med tilhørende ris a la mande. Selvom det er jul, har vi som altid vores Aamanns klassikere på kortet.
Husk der også er mulighed for at reservere bord, for dig som ønsker at nyde en hurtig og velsmagende frokost i vores pulserende og velbesøgte Deli – for bordreservation – klik her.

AAMANNS ETABLISSEMENT – SE MENU/BESTIL BORD HER
I vores hyggelige restaurant på Øster Farimagsgade står menuen ligeledes på jul til både frokost og aften. Som det hører sig til i julen, har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse og naturligvis vores særlig julesnaps.

AAMANNS 1921 – SE MENU/BESTIL BORD HER
I vores smukke store restaurant midt i byen er både menuen til frokost og aften juleinspireret, og vi har et stort udvalg af både hjemmelavede snapse, cocktails og øl der matcher maden.

AAMANNS  KØKKEN
Vores unikke Event Venue på Refshaleøen tilbyder skræddersyede events året rundt for 50 til +200 gæster. Kontakt for gerne for tilbud på [email protected] og se mere her.

Julebuffet_med snaps_2