grise-banner-langt

HOLD ÅRETS FIRMAJULEFROKOST I VORES UNIKKE LOKALER PÅ REFSHALEØEN

Vi pynter juletræet, tænder op under gryderne og byder jer velkommen ind i varmen. Med det gode værtskab og den store velsmag i fokus står vores dedikerede personale i Aamanns Køkken klar til at tage imod dig og dine gæster.

Vi gør alt hvad vi kan for at sikre, at I får lige præcis den julefest, I drømmer om. Vi har god plads og kan opdække med god afstand mellem gæsterne, og dette samtidigt med at den gode stemning bevares. Naturligvis kan man føle sig helt tryk ved, at vi føler alle procedurer omkring Covid-19. Nedenstående er eksempel på julearrangement hos os.

Julemiddag

Velkomstdrink

Aamanns julemenu

Vin, øl, sodavand under middagen

Kaffe & te

800 per person
Middagen varer op til 5 timer

 

Skal der være fest?
Fri bar med, cocktail, drinks, øl, vand, vin

1.100 per person
Middag og fest varer op til 7 timer

Hertil kommer lokaleje på 5.000-8.000 kr.

 

Tillæg på 100 per person fredag 27/11, 4/12, 11/12, 18/12
Priserne gælder for selskaber på min 40 gæster, men vi tager gerne i mod mindre selskaber -kontakt os herom.

Julemenuen serveres family style og i tre forskellige tempi. I får alt lige fra gammeldags modnet sild, gravad islandsk laks til braiseret nakke af gris fra Grambogård samt en masse lækkert hjemmelavet tilbehør.

Aamanns Køkken har Det Økologiske Spisemærke i sølv. Det er din garanti for, at 60-90% af vores råvarer er økologiske. Råvarekvalitet er vores vigtigste pejlemærke og vores leverandører er udvalgt med stor omhu.

BLIV KONTAKTET AF VORES KUNDESERVICE

Har I særlige ønsker, kan vi med stort sandsynlighed imødekomme dem. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os, og så finder vi sammen det helt rigtige format til jeres fest. Vi sidder klar på telefon
+45 20805200 eller på mail: [email protected]

 

Udendørs
Aamands_julefest_018
Aamands_julefest_013

OM AAMANNS KØKKEN

Refshaleøen, der engang husede et af verdens største skibsværfter B&W, er et område i rivende udvikling. Det gamle industriområde er over årene blevet et sprudlende samlingspunkt for store kontorfællesskaber, musikbegivenheder, restauranter, et destilleri, moderne kunstmuseer, madmarkeder og et hav af kreative virksomheder.

Siden 2015 har B&W's Hovedmagasin dannet ramme for Aamanns Køkken og vores skræddersyede events og selskaber for både firmaer og private. I vores unikke og industrielle lokaler har vi plads til over 200 spisende gæster. Lokalerne kan tilpasses mange forskellige behov og alt lige fra bryllupper, til barnedåb, langbordsmiddage, firmafester, receptioner, smørrebrødsværksted og teambuilding-arrangementer er løbet af stablen hos os.

Aamanns Køkken har Det Økologiske Spisemærke i sølv. Det er din garanti for, at 60-90% af vores råvarer er økologiske. Råvarekvalitet er vores vigtigste pejlemærke og vores leverandører er udvalgt med stor omhu. Kornet til vores hjemmebagte brød er fra et biodynamisk landbrug i Herslev. Fisken er bæredygtig, kyllingen er fra Gråsten og kødet fra Grambogård, fordi vi deler deres overbevisning om, at glade dyr giver god smag.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Aamanns Køkken.